Sadakat testi

Dikkat etmemişim, ama yine de bunun bir faydası yok bana göre. Eğer eşini test edip aldatmaya meyilli oldugunu görüp boşanacaksa tamam ama, durup dururken ne diye insan kendini huzursuz etmeye çalışır ki :/

Bu konuda kafam karisti benim aslinda. Empati kurdum ben olsam test eder miydim diye. Cevabini veremedim açıkçası. Bide konu sahibinin guveninin nasil sarsildigi onemli.burda bi uye var elif diye konusunu gormussundur. esi bi kiz arkadasiyla sakalasti diye evi terk etmişti. Olayi tam bilmeden yorum yapmak istemedim.o yüzden

Dikkat etmemişim, ama yine de bunun bir faydası yok bana göre. Eğer eşini test edip aldatmaya meyilli oldugunu görüp boşanacaksa tamam ama, durup dururken ne diye insan kendini huzursuz etmeye çalışır ki :/
Bana sadık değilse tabi ki hakkı neyse gorcek. Çocuk ta istemeye başladi. Ve bu yüzden bilmek istiyorum

Daha önce aldatıldınız mı yoksa teşebbüs halinde mi kaldı?

Ben o eşeğin aklına karpuz düşürme olayına pek inanmıyorum yaa, adamın içi pisse
aklına düşeceği varsa düşer zaten.

Güven kırıklığı yaşadığım konuda test etme gereği ben de duyarım.
Bu açıdan konu sahibini anlıyorum.

Oyyy Allahım oyyy
Nelere kafa yoruyoruz yahu
Su yaptığımız beyin jimnastigini iyi bi şekilde kullansaydik
Valla AB ye girmistik De neyse.
Bu yazım sana konu sahibesi

Cokkk saol canim ya. Ama işte plan yapmam lazim

Daha cicim ayinda 5 ayda olmus . Simdi ne diyecek , belki anlayacak rol yapacak , ters tepecek sen bana guvenmiyosun diye. .

Çaktırmadan yaparsa anlaşılmaz.
Şahsen ben bu konularda uzmanım kendime güveniyorum.

Bir de anlasa bile, sen bana güvenmiyorsun diye sitem etmeye hakkı mı var?
Sanki keyfinden güvenmiyor konu sahibi.

Karıştırmasaydı o haltları.

Haklıysam çok güzel üstte kalırım da konu sahibi kendine güvenmiyorsa bence de hiç kalkışmasın.

daha fazla bişey demeyeceğim çünkü kkda kınadığım konular yüzünden burnum b*ktan çıkmadı

Oyyy Allahım oyyy
Nelere kafa yoruyoruz yahu
Su yaptığımız beyin jimnastigini iyi bi şekilde kullansaydik
Valla AB ye girmistik De neyse.
Bu yazım sana konu sahibesi
Umarım benim yaşadığım gibi sevdiğine güven duygun hiç bir zaman yara almaz.....

Ben evlilik kararı aldığım birine yapacaktim bunu ki ihanet etti zaten

Diyelimki kocan bu testten geçemedi ayrılabilecekmisin yok eğer ayrılmayacaksan boşuna kafanı karıştırma bunun la bir ömür boyu yaşanmaz hem güvenmediğin adamlada nereye kadar gider onuda bilemem

Anladım canım . çalıştığı yerin yanı dükkânın üstünde telefon numarasi yaziyo ordan başlayabilir miyim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…