- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
Dikkat etmemişim, ama yine de bunun bir faydası yok bana göre. Eğer eşini test edip aldatmaya meyilli oldugunu görüp boşanacaksa tamam ama, durup dururken ne diye insan kendini huzursuz etmeye çalışır ki :/
Bana sadık değilse tabi ki hakkı neyse gorcek. Çocuk ta istemeye başladi. Ve bu yüzden bilmek istiyorumDikkat etmemişim, ama yine de bunun bir faydası yok bana göre. Eğer eşini test edip aldatmaya meyilli oldugunu görüp boşanacaksa tamam ama, durup dururken ne diye insan kendini huzursuz etmeye çalışır ki :/
Hat almam lazım yada bi arkadaş bulmam lazım isletmem için.Konu sahibi kayboldu , ise koyuldu hemen.Gelismeleri yazarsin heralde di mi ?Tuubaak
Senin bütün konularından haberdarım abla ama senin kaybettiğin güven kırıklığı ile "eşimi denesem mi" diye düşünen insanın kırıklığı bir olamaz. Bu ancak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur,haklıysa bile haksız duruma düşmesi olur.
Temennin içinse inşaAllah tatmam.
Benden gizli kızlarla telde gorusmeler yakaladim. Snden önce arkadaş dedi cart curt gecistirdi.Daha önce aldatıldınız mı yoksa teşebbüs halinde mi kaldı?
Cokkk saol canim ya. Ama işte plan yapmam lazimBen o eşeğin aklına karpuz düşürme olayına pek inanmıyorum yaa, adamın içi pisse
aklına düşeceği varsa düşer zaten.
Güven kırıklığı yaşadığım konuda test etme gereği ben de duyarım.
Bu açıdan konu sahibini anlıyorum.
Daha cicim ayinda 5 ayda olmus . Simdi ne diyecek , belki anlayacak rol yapacak , ters tepecek sen bana guvenmiyosun diye. .
Hat almam lazım yada bi arkadaş bulmam lazım isletmem için.
daha fazla bişey demeyeceğim çünkü kkda kınadığım konular yüzünden burnum b*ktan çıkmadıBen o eşeğin aklına karpuz düşürme olayına pek inanmıyorum yaa, adamın içi pisse
aklına düşeceği varsa düşer zaten.
Güven kırıklığı yaşadığım konuda test etme gereği ben de duyarım.
Bu açıdan konu sahibini anlıyorum.
Umarım benim yaşadığım gibi sevdiğine güven duygun hiç bir zaman yara almaz.....Oyyy Allahım oyyy
Nelere kafa yoruyoruz yahu
Su yaptığımız beyin jimnastigini iyi bi şekilde kullansaydik
Valla AB ye girmistik De neyse.
Bu yazım sana konu sahibesi
o kadar gücüm yok maalesefEger maddi imkanın varsa bi oyuncu kız bul ajans firmalarından vee. .. ya da bu işi yapan dedektiflik büroları var.
O
o kadar gücüm yok maalesef
Anladım canım . çalıştığı yerin yanı dükkânın üstünde telefon numarasi yaziyo ordan başlayabilir miyim senceOlsun yine de ekledikten sonra konuşmaya başlayınca.
Kimsin diye öğrenmek için çok konuşmaya çalışacak.
Sen de ısrarla biraz tahmin etmeye çalış yahu diyeceksin :)
En son da geçen gün Gülay'la karşılaştım senden bahsettik, numaranı da o verdi.
Halini hatrını sormak istedim yazacaksın.
Sonra o Gülay kim yanlışlık olmuş diyecek.
Nasıl olur ya diyeceksin. Şaka mı?
Falan.
Sonra gerçekten o aradığınız kişi ben değilim diyince.
Yanlışlık olmuş sanırım yanlış numara vermiş, ya da eşek şakası yapmak istemiş
arkadaşım çok afedersiniz rahatsız ettim yaz bırak.
5 dk sonra yine yaz. Gerçekten çok kötü hissediyorum kusura bakmayın vaktinizi aldım diye uzat.
Konuşmak istiyorsa anlaşılır.
İstemiyorsa rica ederim iyi akşamlar der kestirir atarsa tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?