Sadakat testi

Kusue aramayiniz erkek milletinde bolca mevcut olanla idareediniz guvensizlik yasiyorsaniz varsa gercekten birsey kokusu cikar Allah askina aldatan aldanir samimi soyluyorum ustune dustukce bu konunun ancak.siz zarar goreceksiniz

Amaan her turlusu dert geregi yok. . Ne yapacak bosayacak mi sanki . Bekarken kolay ev yok nikah yokama evliyken sacma. .

Tamam işte önemli olan senin yeni bir hat alman.
Sonrası kolay.

Bir de kızlarla konuşmuştu diyorsun. Mesaj içerikleri nasıldı?
İçeriğini bilmiyorum. Ben suphelendim dokümanlarına baktım. Sürekli konuştuğu numaralardan anladım

İçeriğini bilmiyorum. Ben suphelendim dokümanlarına baktım. Sürekli konuştuğu numaralardan anladım

Ama belki iş arkadaşı falandı.
İçerik bilmeden niyetini nasıl anladın?
Çok görüşmesinden mi?

Bir de kabul etti mi evet başka kızlarla aldatma amaçlı konuştum dedi mi?

Ama belki iş arkadaşı falandı.
İçerik bilmeden niyetini nasıl anladın?
Çok görüşmesinden mi?

Bir de kabul etti mi evet başka kızlarla aldatma amaçlı konuştum dedi mi?
Saçma sapan aciklamar yaptı. Bi dediği diğerini tutmadı. Yanljs şeyler yaptığı kesin eminim.

Saçma sapan aciklamar yaptı. Bi dediği diğerini tutmadı. Yanljs şeyler yaptığı kesin eminim.

Peki şimdi bunu yaptın, oltaya geldi.
Konuşmayı uzatıyor.
Ne yapacaksın?

Gerçekten boşanmaya hazır mısın?

Bak tekrar uyarıyorum.
Boşanamam diyorsan hiç kalkışma hayat zehir olur sana.

Peki şimdi bunu yaptın, oltaya geldi.
Konuşmayı uzatıyor.
Ne yapacaksın?

Gerçekten boşanmaya hazır mısın?

Bak tekrar uyarıyorum.
Boşanamam diyorsan hiç kalkışma hayat zehir olur sana.
Evet canım. Güvensizlik çok kötü. Çocuk ta isteyemeye başladı. Ben korkuyorum açıkçası. Emin olmak istiyorum. Sonuca gore gereği neyse yapics.

Işte o gelmeyen güveni. Böyle oyunlarla hiç getiremezsin. Çünkü bosanmayacaksin. Kurcalayip da huzursuzluk yaratma

Evlenmeden önce olsa neyse diyebilirim belki de artık evlenmişsiniz. Evlilik oyunları kaldırmaz. Güvenmediğin kişiyle evli kalmak da zaten irdelenmesi gereken bir durum. Bence eğer amacınız boşanmaksa ve delil arıyorsanız yapın yoksa bu tür işlerle uğraşıp tadınızı kaçırmayın derim.

güvensizlik yaratacak ne yaptı (bütün mesajları okumadım eğer sonradan yazdıysanız) ama hak ettiyse gerçekten yeni bir hat alıp wassaptan konuşmaya başlayın bakalım napcak.. sonunun pek hayrolcağını sanmıyorum bunun bilincindeyseniz yapın kendinizi bile bile üzmeye hazır olun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…