Anladım canım . çalıştığı yerin yanı dükkânın üstünde telefon numarasi yaziyo ordan başlayabilir miyim sence
Evet canım. Cep no yaziyo zatenAnlamadım. Eşinin cep nosundan yapmayacak mısın?
Evet canım. Cep no yaziyo zaten
Çaktırmadan yaparsa anlaşılmaz.
Şahsen ben bu konularda uzmanım kendime güveniyorum.
Bir de anlasa bile, sen bana güvenmiyorsun diye sitem etmeye hakkı mı var?
Sanki keyfinden güvenmiyor konu sahibi.
Karıştırmasaydı o haltları.
Haklıysam çok güzel üstte kalırım da konu sahibi kendine güvenmiyorsa bence de hiç kalkışmasın.
İçeriğini bilmiyorum. Ben suphelendim dokümanlarına baktım. Sürekli konuştuğu numaralardan anladımTamam işte önemli olan senin yeni bir hat alman.
Sonrası kolay.
Bir de kızlarla konuşmuştu diyorsun. Mesaj içerikleri nasıldı?
Amaan her turlusu dert geregi yok. . Ne yapacak bosayacak mi sanki . Bekarken kolay ev yok nikah yokama evliyken sacma. .
İçeriğini bilmiyorum. Ben suphelendim dokümanlarına baktım. Sürekli konuştuğu numaralardan anladım
Büyük konuşma. Ben konustum başıma geldi: (Eşim bunu bana yapsa ve yakalasam dellenirim.
Saçma sapan aciklamar yaptı. Bi dediği diğerini tutmadı. Yanljs şeyler yaptığı kesin eminim.Ama belki iş arkadaşı falandı.
İçerik bilmeden niyetini nasıl anladın?
Çok görüşmesinden mi?
Bir de kabul etti mi evet başka kızlarla aldatma amaçlı konuştum dedi mi?
Umarım benim yaşadığım gibi sevdiğine güven duygun hiç bir zaman yara almaz.....
Saçma sapan aciklamar yaptı. Bi dediği diğerini tutmadı. Yanljs şeyler yaptığı kesin eminim.
Evet canım. Güvensizlik çok kötü. Çocuk ta isteyemeye başladı. Ben korkuyorum açıkçası. Emin olmak istiyorum. Sonuca gore gereği neyse yapics.Peki şimdi bunu yaptın, oltaya geldi.
Konuşmayı uzatıyor.
Ne yapacaksın?
Gerçekten boşanmaya hazır mısın?
Bak tekrar uyarıyorum.
Boşanamam diyorsan hiç kalkışma hayat zehir olur sana.
Emin olma. Çok seversen bi anda vazgecmiyorsun ikinci şans hak eder diyosun ama güven hemen yerine gelmiyorgüven duygusu yaşadığım adamı nikahimda tutmam
Üçüncü şansı vermem işte. Cunku çocuk istiyor ve ben bunun için korkuyorumIşte o gelmeyen güveni. Böyle oyunlarla hiç getiremezsin. Çünkü bosanmayacaksin. Kurcalayip da huzursuzluk yaratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?