Sadakat testi

Bu işletme kelimesi hala işliyor mu Böyle bir şey yapmanız hoş olmaz.. Olgun bir davranış değil..

Saçmalama ya.. eskide kaldı bunlar..gereksiz

yapma bence sadece takip et sıkı takip ona farkettirmeden

Zamaninda hata yapmis ve affetmissin..madem affettin artik o eski konu ustunden esine onyargi yapma.Bu tarz oyunlar yaparsan gerceklerinin basina gelmesi uzak degildir.

Ayy yap yap cok zevkli ben işletmeye hazırım.İnşallah sadık cıkar:))

Zamaninda hata yapmis ve affetmissin..madem affettin artik o eski konu ustunden esine onyargi yapma.Bu tarz oyunlar yaparsan gerceklerinin basina gelmesi uzak degildir.
Evet sende bi yönden haklisin. Ama şüphe güvensizlik zor oluyor diğer yandan sevgi ...

Ben çok yaptım zamaninda. Eğer hakikaten yüz verirse konuştuğu bendim deyip affetme

Evet sende bi yönden haklisin. Ama şüphe güvensizlik zor oluyor diğer yandan sevgi ...
Esinin hatasindan ders alip pisman oldugunu dusunmuyor musun?eger oyle bir tavri yoksa o evliligi surdurme cnku ileride bir de guvenmedigin eşten cocuk sahibi olmak var.Bu tarz seylerle yorma kendini..yapacak adam her turlu yapar canim..oyun yapip da adami yoldan cikarma buna meyilliyse uzulursun

Bunu nasıl yapabilirim ?
telefonun operatöründen sifre al mesela vodafone buyuk harfle s yazıp 7000 e gönderiyosun sifre geliyo.. acıp gunluk konustugu numaralara mesajlastıgı numaralara bakabılıyosun daha sonra telefonunu gunluk çaktırmadan kontrol et zaten bi kadın aldatıldığını cok cabuk anlar hisseder erkek yalan söylemeyı beceremez zaten bide arada sakayla korku ver bi daha ki hatasındA neler yapabileceğin konusunda.. bide kendine bakıyomusun bilmiyorumda bu aralar iyice abart bakımını elindekinin kıymetini bilsin farkına varsın

Güvenmiyorsan ayrıl bence. Ne kendini yor ne onu, bitmez bu oyunlar.

Ne saçma evlilikler.

bence yapma.kendin kaybedersin.bide haksiz cikarir.zaten bikere boyle bisey olduysa konusma olasiligi yuksek.hadi ilkinde karsilik vermedi ikincisinde vermedi.israrla ustelerseniz merak edip donecek.

Emin olma. Çok seversen bi anda vazgecmiyorsun ikinci şans hak eder diyosun ama güven hemen yerine gelmiyor
Bi kere yapan hep yapar. Ne şansı bu, şansı hak eden şansa ihtiyaç duyacak şeyler yapmaz. O hata yapıyor, sen şans vermek istiyorsun neden? Çünkü sen seviyorsun. Seven bi insan, körkütük bi aşık, karşısında dünya güzeli olsa içi alıp bakamaz.

Bu dediğini yaptım. Bu yüzden kendi servise bakıp girip bakmış miyim diye kontrol ediyor . yani bu yolu denedim. Başka bisey yapmak lazim

Ben eşime çok güveniyorum ama böyle birşeyi hayatta yapmam helede güvenmiyorsam zaten hiç yapmam diyelimki kandı eşiniz boşanıcağınızı zaten düşünmüyorum.
Kadın 4 yıldır aldatılıyor genede düşünüyor misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…