- 14 Kasım 2015
- 294
- 157
- 23
- 32
Sen neler yaptın sonuc ne oldu pekiBen çok yaptım zamaninda. Eğer hakikaten yüz verirse konuştuğu bendim deyip affetme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neler yaptın sonuc ne oldu pekiBen çok yaptım zamaninda. Eğer hakikaten yüz verirse konuştuğu bendim deyip affetme
peki testi yaptın diyelim sonucundan korkmuyo musun ya testi gecemez kalırsa naparsın bosanabilecekmisinBu dediğini yaptım. Bu yüzden kendi servise bakıp girip bakmış miyim diye kontrol ediyor . yani bu yolu denedim. Başka bisey yapmak lazim
Dersini vercem tabi ki.peki testi yaptın diyelim sonucundan korkmuyo musun ya testi gecemez kalırsa naparsın bosanabilecekmisin
Sen neler yaptın sonuc ne oldu peki
Aaa canım benim. Nasıl öğrendin peki. Ne yapmış. Çok özel değilse tabiAdam tersledi beni nasil hosuma gidiyor beni seviyor demek ki diyorum. Benim güven tam o zamanlar. O kadar emindim ki beni asla aldatmaz falan modundayim. Sonra güvenin en zirvede olduğu zaman bir yıldır aldatildigimi öğrendim . ayrıldık
Aaa canım benim. Nasıl öğrendin peki. Ne yapmış. Çok özel değilse tabi
Bu dediğini yaptım. Bu yüzden kendi servise bakıp girip bakmış miyim diye kontrol ediyor . yani bu yolu denedim. Başka bisey yapmak lazim
Kiz Nomuno sen cok fenasin yawOlsun yine de ekledikten sonra konuşmaya başlayınca.
Kimsin diye öğrenmek için çok konuşmaya çalışacak.
Sen de ısrarla biraz tahmin etmeye çalış yahu diyeceksin :)
En son da geçen gün Gülay'la karşılaştım senden bahsettik, numaranı da o verdi.
Halini hatrını sormak istedim yazacaksın.
Sonra o Gülay kim yanlışlık olmuş diyecek.
Nasıl olur ya diyeceksin. Şaka mı?
Falan.
Sonra gerçekten o aradığınız kişi ben değilim diyince.
Yanlışlık olmuş sanırım yanlış numara vermiş, ya da eşek şakası yapmak istemiş
arkadaşım çok afedersiniz rahatsız ettim yaz bırak.
5 dk sonra yine yaz. Gerçekten çok kötü hissediyorum kusura bakmayın vaktinizi aldım diye uzat.
Konuşmak istiyorsa anlaşılır.
İstemiyorsa rica ederim iyi akşamlar der kestirir atarsa tamamdır.
Halden anlamadığın aşikar. Evlendikten sonra hata yaptı dedim farkındaysan. Güven bu. 19unda da 70 indede aynı