• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakat testi

Bu dediğini yaptım. Bu yüzden kendi servise bakıp girip bakmış miyim diye kontrol ediyor . yani bu yolu denedim. Başka bisey yapmak lazim
peki testi yaptın diyelim sonucundan korkmuyo musun ya testi gecemez kalırsa naparsın bosanabilecekmisin

Bence hiç bişey yapmamalısin boşuna kaygı ve zaman kaybı zaten guveni sarsacak bisey yapicaksa o senin karşına illaki çıkar boşuna kendini hirpalama

Adam tersledi beni nasil hosuma gidiyor beni seviyor demek ki diyorum. Benim güven tam o zamanlar. O kadar emindim ki beni asla aldatmaz falan modundayim. Sonra güvenin en zirvede olduğu zaman bir yıldır aldatildigimi öğrendim . ayrıldık
Sen neler yaptın sonuc ne oldu peki

Adam tersledi beni nasil hosuma gidiyor beni seviyor demek ki diyorum. Benim güven tam o zamanlar. O kadar emindim ki beni asla aldatmaz falan modundayim. Sonra güvenin en zirvede olduğu zaman bir yıldır aldatildigimi öğrendim . ayrıldık
Aaa canım benim. Nasıl öğrendin peki. Ne yapmış. Çok özel değilse tabi

Kızın kendisi ulaştı bana. Meğer baştan beri beni bilmiyormuş haspam bana ayar çekmeye falan çalıştı. Hala da çalışıyordu geçen haftaya kadar. Cevabını aldı dötü tutuştu şimdi. İkisine de s.ktiri çektim valla. Nevri döndü benim exin. Ben nişan.elbisesi bakarken adam kızın koynunda yatiyormus :D beter olsun ikiside
Aaa canım benim. Nasıl öğrendin peki. Ne yapmış. Çok özel değilse tabi

Senin testinden geçti varsayalım 7/24 çip takamayız ki eşlerimize Allah şaşırtmasın hata yapacak olan her halûkarda yapar. Velev ki testini yaptın ama beklediğin gibi olmadı yaşayacağın hayal kırıklığı ve üzüntü ne olacak? He bu da yetmezmiş gibi senin yaptığını öğrenip zaten biliyodum bende seni işlettim dese? Buyur burdan yak. Yani ne yaparsan yap hiç bisey %100 sonuç veremez sana. En sağlıklısı bunu eşinle açık açık konuş. Belli ki seni ikna edememiş güvenini tam anlamıyla geri kazanmak için çaba sarf etmemiş. Konuş bunun için o çaba sarf etsin sen böyle çareler arama. Gerekirse psikolojik destek bile alın derim ben naçizane..

Guvenmiyorsan boyle cocukca islere girme.daha çok üzülürsun...gerek yok bence...guveniyorsan da zaten teste gerek yok. .

Bu dediğini yaptım. Bu yüzden kendi servise bakıp girip bakmış miyim diye kontrol ediyor . yani bu yolu denedim. Başka bisey yapmak lazim

Bence hala onu kontrol edip etmediğinizi kontrol ediyorsa bu testi asla geçemez... Geçse bile "BENCE" bir durumlar var ki fatura detayını görmenizi istemiyor. Çekinecek birşeyi olmayan adam açar döker ortaya yani... Evde telefonunuda kapatıyor ve ya saklıyordur Allah bilir?

Testin sonucuna hazırlıklı mısın peki. Ya ben senin yaptığını biliyordum derse?

Olsun yine de ekledikten sonra konuşmaya başlayınca.
Kimsin diye öğrenmek için çok konuşmaya çalışacak.
Sen de ısrarla biraz tahmin etmeye çalış yahu diyeceksin :)

En son da geçen gün Gülay'la karşılaştım senden bahsettik, numaranı da o verdi.
Halini hatrını sormak istedim yazacaksın.

Sonra o Gülay kim yanlışlık olmuş diyecek.

Nasıl olur ya diyeceksin. Şaka mı?
Falan.

Sonra gerçekten o aradığınız kişi ben değilim diyince.

Yanlışlık olmuş sanırım yanlış numara vermiş, ya da eşek şakası yapmak istemiş
arkadaşım çok afedersiniz rahatsız ettim yaz bırak.

5 dk sonra yine yaz. Gerçekten çok kötü hissediyorum kusura bakmayın vaktinizi aldım diye uzat.

Konuşmak istiyorsa anlaşılır.
İstemiyorsa rica ederim iyi akşamlar der kestirir atarsa tamamdır.
Kiz Nomuno sen cok fenasin yaw :KK70:Ne numaralar var, adam carpar tipten harbi :rolleyes:

amacın ayrılmak için bahane aramaksa bişey diyemem.ama sırf denemek için yapıyorsan hata edersin.sakın böyle saçma sapan şeylere kalkışıp aranızdaki sorunları çoğaltma ona güvenmen zaman alacak o zamana kadar da gözlemleyeceksin. böyle paranoyak hallerle evlilik yürütülmez

Halden anlamadığın aşikar. Evlendikten sonra hata yaptı dedim farkındaysan. Güven bu. 19unda da 70 indede aynı

hanımefendi size doğru bir şey demiş halden anlamamakla ne alakası var. başınıza dert açmayın demiş çok da haklı. ayrıca madem güvensizlik olacaktı cidden niye affediyorsunuz. eşiniz siz onu ''işlettiğinizde'' yüz vermedi diyelim, ileride başka bir kadına yüz vermeyeceğine nasıl inanacaksınız?

bence hiç karıştırmayın ortaşlığı
herkes soruyor sonuçta boşanacak mısın diye
siz dersini vereceğim demişsiniz
belli boşanmayacaksınız niye uğrasıyorsunuz
bir de başınıza bela acarsanız sonra seyreyleyin cümbüşü

esin yerinde olsam ben bosardim seni..
senin gibisiyle nasil omur gecer?
bugun whatsuptan denersin yarin baska turlu..:KK14:

Back
X