• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Herkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum
Saçmalama sen bi annesin
Hatanin neresinden dönsen kardır.
Elbet seni bu hale getiren hakli sebeplerin olmuştur ama degistirmek istediklerin senin elinde.
Sadece anneliğe odaklan canim.
Allah sana doğru yolu gostersin.
Evladindan olmak istemiyorsan lütfen sadece anne ol.
Kimseyi kınamak kimsenin haddine değil.ben seni kinamiyorum.Sen zaten vicdaninla başbaşasın.Ve doğru yola girmek istiyorsun
Allah yardimcin olsun canım

Evlimisin bekar mısın bilmiyorum da takıp koluna sevgilini gezerken de zinaya yaklaşmış oluyorsun farkında mısın? Sütten çıkmış ak kaşık falan mısın ? İntihar mesajı yazıp gitti konu sahibi el insaf yargılamayı ayıplamayı taşlamayı bırakalım artık herkes günahkar hangimiz masumuz ? Hangimiz dine göre bir hayat yaşıyoruz? Olan olmuş bitmiş şuan hadislerle gelmeniz bi fayda sağlamayacak yapmış zina tamam Allah affetsin de geç .
İntihar ne alaka,hem benim.yorumum konu sahibini ilgilendirir. Ben çok masum sayilmam evet lakin konu açıp gunahima ortak etmem. Allah affetsin evet ama intihar edecek bir durum goremedim yazmamis denk gelmedim.Allah korusun

Ya bende anlamadığım Mune Mune Kazen Kazen başka konularda hemen yazar müdahale ederdi kaç saattir yazıyoruz kimseden ses çıkmıyor

evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
Bir eşin aldatılması kadar Onur kırıcı birşey yoktur bunu aldatılan biri olarak çok iyi biliyorum sana tavsiyem kendine güvenmiyorsan bi daha yapmayacağın konusunda kesinlikle boşan ve eşine söyleme ama boşanmayacaksan da (çünküçocuk var)birdaha sakın hata yapma ve eşine ömür boyu iyi davran onu mutlu et ve sadık kal

herkes hata yapar

kimisi pişkin pişkin savunur aşığım diye ortada gezer

kimi pişman olur ve hayata tertemiz devam etmek için bir ışık arar

yapılan şey çok çirkin bu tür konularda en ağır yorumları da ben yapıp ban yemişimdir çoğu kez

ama bu kadın pişman bu kadın utanıyor çaresiz ..

kendisi de biliyor en agır sözleri hakettiğini

mühim olan onu hayata kazandırmak

Sadece cocuguna acidim senin gibiler anne! Olmamali yazik o zavalli kocanla nasil ayni yataga giriyosun ve hala karsilikli yemek yiyebiliyosun.eski sevgilin evli degildir insallah dicem ama tek kelimeyle IGRENC SIN!!!

Sadece cocuguna acidim senin gibiler anne! Olmamali yazik o zavalli kocanla nasil ayni yataga giriyosun ve hala karsilikli yemek yiyebiliyosun.eski sevgilin evli degildir insallah dicem ama tek kelimeyle IGRENC SIN!!!
Canım konu sahibi intihar edecm yazmış daha noldugu belli değil bence böyle yorumlar daha yazmayalım başımıza patliyck

:KK70::d hiç alınacağım yoktu ama halada alınmıyorum, çunku kimsenin beğenmesini beklemiyorum, biz hayatımızda 1 defa evlendik o defter kapandı bizim için.
Ay ne kadar üzüldüm o defteri kapadığınıza :KK61: ben nedense inanmıyorum.. zaten birazdan gidersiniz...

Back
X