- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi nikoniko94
Yazık ya gerçektende bazı yorumlar çok can yakici.Şahsi adıma söylüyorum.birilerine başkasının gunahina giriyorsun vs vs...acaba biz başkasının gunahina giriyormuyuz onu düşünmek lazım!.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık ya gerçektende bazı yorumlar çok can yakici.Şahsi adıma söylüyorum.birilerine başkasının gunahina giriyorsun vs vs...acaba biz başkasının gunahina giriyormuyuz onu düşünmek lazım!.
Arayabilirsin yardımcı olacaklardırDışarıdayım ve telden yazıyorum. Pc başında olsam o birimi bulup, uğraşırım. Burada kazen ve mune yi beklemek yerine Egm daha mantıklı.
Ne demek yani?B
E sen yolun sonuna gelmissin.
Saçmalama sen bi annesinHerkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum
B
E sen yolun sonuna gelmissin.
İntihar ne alaka,hem benim.yorumum konu sahibini ilgilendirir. Ben çok masum sayilmam evet lakin konu açıp gunahima ortak etmem. Allah affetsin evet ama intihar edecek bir durum goremedim yazmamis denk gelmedim.Allah korusunEvlimisin bekar mısın bilmiyorum da takıp koluna sevgilini gezerken de zinaya yaklaşmış oluyorsun farkında mısın? Sütten çıkmış ak kaşık falan mısın ? İntihar mesajı yazıp gitti konu sahibi el insaf yargılamayı ayıplamayı taşlamayı bırakalım artık herkes günahkar hangimiz masumuz ? Hangimiz dine göre bir hayat yaşıyoruz? Olan olmuş bitmiş şuan hadislerle gelmeniz bi fayda sağlamayacak yapmış zina tamam Allah affetsin de geç .
Bir eşin aldatılması kadar Onur kırıcı birşey yoktur bunu aldatılan biri olarak çok iyi biliyorum sana tavsiyem kendine güvenmiyorsan bi daha yapmayacağın konusunda kesinlikle boşan ve eşine söyleme ama boşanmayacaksan da (çünküçocuk var)birdaha sakın hata yapma ve eşine ömür boyu iyi davran onu mutlu et ve sadık kalevet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
PekiKimin kalbini kırdım ki ya
Bu kadar şeyden kalbi kırılıyorsa erkeklerin iyiymiş ben tanıyamamışım demek bu cinsi![]()
Canım konu sahibi intihar edecm yazmış daha noldugu belli değil bence böyle yorumlar daha yazmayalım başımıza patliyckSadece cocuguna acidim senin gibiler anne! Olmamali yazik o zavalli kocanla nasil ayni yataga giriyosun ve hala karsilikli yemek yiyebiliyosun.eski sevgilin evli degildir insallah dicem ama tek kelimeyle IGRENC SIN!!!
Niye öyle dedin kız?? Gayette kendi olabilir.. sanki yakışıklı birinin resmini mi koymuşKesin fake resim![]()
Beni kastettiniz sanırım :) ben hala o yazdığımda birşey olduğunu sanmıyorum ama dediğiniz gibi olsun :)Buradaki kadınların sinirleri bozuk oluyor genelde konulardan dolayı, takılmayın![]()
Ay ne kadar üzüldüm o defteri kapadığınıza:d hiç alınacağım yoktu ama halada alınmıyorum, çunku kimsenin beğenmesini beklemiyorum, biz hayatımızda 1 defa evlendik o defter kapandı bizim için.
Bu forumu okuyan o kadar çok erkek var ki, birinin üye olması çok da garip olmasa gerek.. Doğru ya da değil bilmeden insanların acılarıyla dalga geçmeyelim benceAy ne kadar üzüldüm o defteri kapadığınızaben nedense inanmıyorum.. zaten birazdan gidersiniz...
Niye öyle dedin kız?? Gayette kendi olabilir.. sanki yakışıklı birinin resmini mi koymuş![]()