• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Okudum canım ama herkesin içinden geçenleri yazıya dökenler diyorum ya kicam beni aldatsa neler neler söyleriz dimi o yüzden çok ağır o şu bu diyemiyorum minicik bebesi var eski aşkıyla gitmiş ilk bulusmada yatmış bir kadın :KK12: bende boşan dedim ağır yazmadım ama haklılar maalesef
Tabiki ayni seyleri erkekler icinde soyleyenler varsa haklilar tabiki..ama aldatan bir erkege"cocugunun yuzune nasil bakacaksin tuhhh sana"demeyip affedip te burada konu sahibine saydırıyorsa buna çifte standart derim ben.
Konu ihanet olunca ve ihanet eden kadin olunca kadinlar sitesinde erkeklerden daha fazla taslaniyor kadinlar.Saglikli yorumlar gelmez zaten.Hic acilmasa daha iyi aslinda.

Tabiki ayni seyleri erkekler icinde soyleyenler varsa haklilar tabiki..ama aldatan bir erkege"cocugunun yuzune nasil bakacaksin tuhhh sana"demeyip affedip te burada konu sahibine saydırıyorsa buna çifte standart derim ben.
Konu ihanet olunca ve ihanet eden kadin olunca kadinlar sitesinde erkeklerden daha fazla taslaniyor kadinlar.Saglikli yorumlar gelmez zaten.Hic acilmasa daha iyi aslinda.

ben merak ettim en ağır yorumlar nedir
okudum bir iki sayfa çoğunluk boşan yönünde

Arkadaşlar adama yaşlı muamelesi yaptınız resmen
Bende 25 yaşındayım eşim 38 gayette uyumluyuz inanin . Erkekler zaten büyümeyen bi çocuk gibi kadın daha çabuk olgunlaşıyor .

Ve bana bu konu uydurma gibi gelmeye başladı..

ben merak ettim en ağır yorumlar nedir
okudum bir iki sayfa çoğunluk boşan yönünde
Öyle cogu bosan demis..arada var bir iki agir yorum.bende hepsini okumadım zaten.Ama dedigim gibi konu sahibi zaten biliyordu boyle yorumlar geleceğini.Bu yuzden intihar etmeye kalkacak degildir herhalde..

Arkadaşlar vicdanlı ve duyarlı vatandaşlar olarak egm'ye bildirin bu vakayı. Buradaki yorumlarınız intihara sebebiyet verebilecek cinsten olmayabilir; ama şu an bu kadın bunu bize söyledi ve biz elimizden geleni yapmazsak, kadın intihar ederse o zaman cidden vicdan azabı duymayacak mısınız?

Ya bizim yureklerde iş yok,ya sizin gibilerin yüreği beş para etmez bilemedim,eşiniz çocuğunuz değil mesele,seni yaratan Allah buyuruyor ki 'zinaya yaklasma' ötesi berisi yok arkadasim(.)

Evlimisin bekar mısın bilmiyorum da takıp koluna sevgilini gezerken de zinaya yaklaşmış oluyorsun farkında mısın? Sütten çıkmış ak kaşık falan mısın ? İntihar mesajı yazıp gitti konu sahibi el insaf yargılamayı ayıplamayı taşlamayı bırakalım artık herkes günahkar hangimiz masumuz ? Hangimiz dine göre bir hayat yaşıyoruz? Olan olmuş bitmiş şuan hadislerle gelmeniz bi fayda sağlamayacak yapmış zina tamam Allah affetsin de geç .

Ya bizim yureklerde iş yok,ya sizin gibilerin yüreği beş para etmez bilemedim,eşiniz çocuğunuz değil mesele,seni yaratan Allah buyuruyor ki 'zinaya yaklasma' ötesi berisi yok arkadasim(.)
Çok kötü niyetli bir yorum. Kaldı ki herkes sizinle aynı inanca sahip olmak zorunda değil.

Arkadaşlar vicdanlı ve duyarlı vatandaşlar olarak egm'ye bildirin bu vakayı. Buradaki yorumlarınız intihara sebebiyet verebilecek cinsten olmayabilir; ama şu an bu kadın bunu bize söyledi ve biz elimizden geleni yapmazsak, kadın intihar ederse o zaman cidden vicdan azabı duymayacak mısınız?
Ee siz neden bildirmiyor sunuz?

Öyle cogu bosan demis..arada var bir iki agir yorum.bende hepsini okumadım zaten.Ama dedigim gibi konu sahibi zaten biliyordu boyle yorumlar geleceğini.Bu yuzden intihar etmeye kalkacak degildir herhalde..
bunu söylemeye çalışıyorum
erken yaşta kendinden yaşça büyük biriyle evlenip anne olmuş biri var
bu bir hata
üstelik bir aylık mesajlaşmanın ardından sevgiliyle birlikte olmuş
burada ki kadınların aferin iyi yapmışsın
böyle idare et ettiğin kadar demesi mi gerekiyordu

demiyorum ki konu sahibi yüzde yüz suçlu
en başta eski sevgili de ... teki
kendinden kaç yaş küçük kızla evlenip sonradan onunla ilgilenmeyip bir de ondan dirilik güzel vücut bekleyen adam da suçlu

ama konu sahibi tüm bunları yapıp boşan yazan kadınlara gördünüz mü intihar ediyorum rahatlayın yazıyor buna ne hakkı var
ben ilk başta yorum bile yazmadım ama yorumu görünce dayanamadım

bunu söylemeye çalışıyorum
erken yaşta kendinden yaşça büyük biriyle evlenip anne olmuş biri var
bu bir hata
üstelik bir aylık mesajlaşmanın ardından sevgiliyle birlikte olmuş
burada ki kadınların aferin iyi yapmışsın
böyle idare et ettiğin kadar demesi mi gerekiyordu

demiyorum ki konu sahibi yüzde yüz suçlu
en başta eski sevgili de ... teki
kendinden kaç yaş küçük kızla evlenip sonradan onunla ilgilenmeyip bir de ondan dirilik güzel vücut bekleyen adam da suçlu

ama konu sahibi tüm bunları yapıp boşan yazan kadınlara gördünüz mü intihar ediyorum rahatlayın yazıyor buna ne hakkı var
ben ilk başta yorum bile yazmadım ama yorumu görünce dayanamadım
Sanirim dikkat cekmeye calisan biri sadece..oyle dusunmek istiyorum.yani boşanmak varken intihar nasil bir çözüm olacak ki?
Yani geyik yapsak hemen kosarlar yoneticiler burada kac sayfa intihar mevzusu oldu biri bile gelmedi yahu..

B
evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
E sen yolun sonuna gelmissin.

Back
X