- 12 Ekim 2008
- 7.096
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.265
- 773
- Konu Sahibi acuraaloha
-
Evet evet haritalardan baktım şimdi asla değilmiş ben uydurmuşum.Kayapa asla merkeze 15 dakika degil. Merkezi neresi alirsaniz alin :)
Cok populer oralar. Cabuk dolar. Ama ben olsam online calisirken internetsiz eve tasinmam. Hele ki kayinvalidenin evinden calismak alternatifine asla sicak bakmam.
Semt kayapa'ysa o kadar da tuhaf değilmişEvet evet haritalardan baktım şimdi asla değilmiş ben uydurmuşum.
Yaz ayında bir şekilde tolere edilir de,düşünsene kışın hava çok erken kararıyor koca sitede 3-5 ışık ,senin oturduğun yerde sadece sen,gelip gırtlağına çökseler kimse yok Gerçekten korku filmi gibi.Hayat zaten zor ,karmaşık bu durum üstüne tüy diker artık.....sorunları geçtim de korkunç değil mi ya
ayyy korkunçYaz ayında bir şekilde tolere edilir de,düşünsene kışın hava çok erken kararıyor koca sitede 3-5 ışık ,senin oturduğun yerde sadece sen,gelip gırtlağına çökseler kimse yok Gerçekten korku filmi gibi.Hayat zaten zor ,karmaşık bu durum üstüne tüy diker artık.....
:)) bu konuya niye girdim biliyor musunuz? Tam da bu sorduğunuz sorunun aynısını yaşayan ve Bursa'ya taşınan öğretmen komşumuz vardı. Ama bir farkınız var. Onlar böyle bir yerden ev almışlardı. Site bomboştu. Yolları bile yoktu. Hatta ziyaretimde ben gördüm.Merhaba,
Bursa'ya taşınmayı düşünüyoruz ve biraz şehir dışında bir bölgesinde kiralık bir daire tutmayı planlıyoruz. Evler yeni, maksimum 2 3 senelik olduğu için dairelerin çoğu boş. Bizim düşündüğümüz binada tek dairede İnternet bağlantısı görünüyor ve diğer dairelerde altyapı bile görünmüyor. Bunun, daha önce diğer dairelere hiç ikamet kaydı yapılmadığı için olduğunu söylediler. Yani muhtemelen sitede tek aile oturuyor. Böyle bir yere taşınmak mantıklı mı, eşim de ben de uzaktan çalışıyoruz internet gerçekten hızlıca gelir mi yoksa hiç mi yoktur? Boş bir sitede oturmak saçmalık mı? Fikirlerinizi almak istedim. İyi akşamlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?