sabah 7' ye on dakika kala kahvaltıya oturduğum için canım bişey istemedi bir fincan bitki çayımı içtim bizim evde kışın başlamadan belli bi düzende içilir yeşilçay. saat 11 de mısır gevreğimi yedim şimdide 2 tane yumurta yedim rafadan yani suda haşlama (ben sevmem ama baharat attım güzel oldu acılı acılınane, kara biber bolca kırmızı biber attım ama tuz yok) zaten acılı ve baharatlı yemekler kilo vermeye yardımcı oluyo kızlar.
Kizlar sabah acil disari cikmam gerekti kahvalti yapamadim. Simdi disarda salata yiyorum :))
Afiyet olsun canim bide cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim düştüğümde gitmedim dokunulmaktan hoşlanılmıyorum diye oda şimdi dahada fenalaştımşimdide hem anneme hem bana dediğin kürü yaptım içiyorum tadı sade ve hoşş ımmhh
umarım annemede faydası oluryarıladım zaten biraz da akşama kalsın bende zencefilli bi karışım yapıyodum
bunu angelina jolie yapıyomuş her gün içilcekti ama ben 1 gün arayla içtim kök zencefili iki fincan su ile kaynatılıyo 6 dakika 2 sarımsak 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleniyo soğuyunca içiliyo faydasınıda gördüm ama şimdi senin dediğini yapıyorum
Peki su diyet listeleri bolumunde 1 haftada 3.5 kilo diyeti var onu nasil buluyosun onu yapalimmi ne dersin:)
nasıl olacak 1 haftada 3 kg neyle nasıl veiyosunuz hangi liste ne diyeti bu böyle paylaşabilirmisiniz lütfen
sodalı form içeceğim bitmek üzere ve kilom 53.7 bakalım nolucak yarın gelişmeleri yazıcam. acıktım eve yeni geldim şimdide zeytinyağlı dardanel yicem biraz, geç saatlerde daha fazla acıkmayım diye
kızlar selammm:)
bu aralar pek bakamıyorum, ama sizi unutmadım.
bugün yediklerimi yazmayayım:26:
sizi seviyoruuuuum
kacamak yok bu hafta sana
ya ufff evet caglacım da kimse bana dur demiyor ki:26:
kızlar sodalı form cayını herkes uyguluo demi???
benim bitti bileya açıktım annemde git meyve ye diyo ama kilo yapar odaa su içip duruyorum. saat 6'da yemeyi kesiyorum baya faydası oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?