Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Afiyet olsun canim bide cok gecmis olsun

Canim hergun ic eminim faydasini goreceksiniz diyetle birlikte yavaslayan metabolizmayida hizlandirio

umarım annemede faydası olur yarıladım zaten biraz da akşama kalsın bende zencefilli bi karışım yapıyodum
bunu angelina jolie yapıyomuş her gün içilcekti ama ben 1 gün arayla içtim kök zencefili iki fincan su ile kaynatılıyo 6 dakika 2 sarımsak 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleniyo soğuyunca içiliyo faydasınıda gördüm ama şimdi senin dediğini yapıyorum

canim sarimsak kokmuyomuydu?

fazla kokmuyodu zencefil bastırıyodu kokusunu baldan nefret ettiğim için kafama dikiyodum ben ama zencefil güzel bi aroma veriyodu

nasıl olacak 1 haftada 3 kg neyle nasıl veiyosunuz hangi liste ne diyeti bu böyle paylaşabilirmisiniz lütfen

Canim ilk sayfadaki yazilara bakarsan diyet listesi orada ama herkes de fark edio verme miktari mesela benim sadece 5kilo fazlam var o yuzden ben arda kacamkda yaparak:) 1.7kilo verdim ayrica sayfa 22 deki kuru icerek de metabolizmayi hizlandirabilirsin.

sodalı form içeceğim bitmek üzere ve kilom 53.7 bakalım nolucak yarın gelişmeleri yazıcam. acıktım eve yeni geldim şimdide zeytinyağlı dardanel yicem biraz, geç saatlerde daha fazla acıkmayım diye

sodalı form içeceğim bitmek üzere ve kilom 53.7 bakalım nolucak yarın gelişmeleri yazıcam. acıktım eve yeni geldim şimdide zeytinyağlı dardanel yicem biraz, geç saatlerde daha fazla acıkmayım diye

canım benim icecegim bi günde fayda etmezki baya bi içmeniz gerkeio bu hafta hergün içeceksin canım zaten tadi su gibi içmede bi zorlugu yok.

öğlede kücük bi tabak kısır yedim aradada yesil küçük bi elma yedim akşamda köfte yiyecegim.

benim bitti bile ya açıktım annemde git meyve ye diyo ama kilo yapar odaa su içip duruyorum. saat 6'da yemeyi kesiyorum baya faydası oluyo

canım yarım tane elma ye birsey olmaz.
sen bizim diyet listemizi biliosun demi birinci sayfadaki yorumlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…