- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum bende sizlere katılmak için. Benimde 1 ayda 5 kilo verme hedefim var. uyguladığım diyet ilk sayfada paylaştığınız diyete benziyor. Birileriyle paylaşmak insana daha çok azim veriyor. Bende kısaca bahsetmek isterim kilo geçmişimden:) Ben her yaz kilo verip yıl içinde tekrar alanlardanım:/ Amaaa bu defa çok kararlıyım verdiğim kiloları kesinlikle tekrar almicam, aksine her geçen gün dahada fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Begendin herşeyi giyebilmek, sana yakışması, aman basenin çıktı aman göbeğin belli oldu, aman yanlar simit oldu derdinden bıktım gerçektende. En fazla 68i gördüm lise yıllarımda, en azda 54. Ve o halimi çook özledim, o günlerime döneceğim inşallah.
Ben 64.7 ye çıktım, 2 haftadır diyet yapıyorum ve 62.4 oldum. Ama son zamanlarda abur cuburdan aldıgım kilolardı bence bunlar. 4 gündür kıpramıyor kilom. Yarın itibariylede spora başlıyorum. Bayrama kadar 5 kilo verip tartıda 57yi görmek istiyorum:) kalan kilolarıda daha yavaş yavaş vermek istiyorum. Bugünden sonra bende aranızdayım:)
bende kimse sallamicak sandım teşekkürler shadow:) boyum 1.64 yaşım 24 :)
yaa bende 62 kilo falanım ama veremiyrm gerçktn yemiyorum ama hareketsizim işte 57 olmak için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım tatlım yaa
Kesinlikle hareket şart ben bunu anladım, yoksa vücudun sıkılaşmıyor ve daha çabuk kilo alıyorsun. Ben sabahları yürümeye niyetleniyorum bakalım uyku baskın gelmezse 1 saat yürüyüp eve gelip bölgesel hareket yapmayı düşünüyorum. Zaten 1 ay sıkı bi şekilde hem spor yapıp hem yediklerimize dikkat etsek 5 kilo çok rahat gider. Önceki deneyimlerimden biliyorum. Sonrasında korumak için o kadar zorlamaya gerek olacağını düşünmüyorum. Yani şurda 1 ay dişimizi sıkmamız gerek
Evet cnm her gün 40 dk yürürsek neler neler olur bi bilsen:) bide yedklrmize dikkat edersek bende zayflamak istyrm hem cnm haftada 1 kilo ayda 4 kilo nedir ki yaa insanlar kaç kilo veriyor ama ekmeği kesmek şartt
evet, ben sadece kahvaltıda 1 veya 2 dilim tam tahıllı, kepekli vs yiyorum yersem, onun dışında yemem zaten. Hamur işini pasta böreği çok severim ondan aldım kiloları zaten. Yarından itibaren yürüyoruz o zaman
nasıl olacak 1 haftada 3 kg neyle nasıl veiyosunuz hangi liste ne diyeti bu böyle paylaşabilirmisiniz lütfen
merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum bende sizlere katılmak için. Benimde 1 ayda 5 kilo verme hedefim var. uyguladığım diyet ilk sayfada paylaştığınız diyete benziyor. Birileriyle paylaşmak insana daha çok azim veriyor. Bende kısaca bahsetmek isterim kilo geçmişimden:) Ben her yaz kilo verip yıl içinde tekrar alanlardanım:/ Amaaa bu defa çok kararlıyım verdiğim kiloları kesinlikle tekrar almicam, aksine her geçen gün dahada fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Begendin herşeyi giyebilmek, sana yakışması, aman basenin çıktı aman göbeğin belli oldu, aman yanlar simit oldu derdinden bıktım gerçektende. En fazla 68i gördüm lise yıllarımda, en azda 54. Ve o halimi çook özledim, o günlerime döneceğim inşallah.
Ben 64.7 ye çıktım, 2 haftadır diyet yapıyorum ve 62.4 oldum. Ama son zamanlarda abur cuburdan aldıgım kilolardı bence bunlar. 4 gündür kıpramıyor kilom. Yarın itibariylede spora başlıyorum. Bayrama kadar 5 kilo verip tartıda 57yi görmek istiyorum:) kalan kilolarıda daha yavaş yavaş vermek istiyorum. Bugünden sonra bende aranızdayım:)
Anlaştık cnm bide bak 3 saatte bir az az yemek yemeği deneyeliimi? ozaman çok kilo veriliyor benm arkım o şekilkde 20 kiloya yakın verdi küçücük kuş yemi kadar 3 saatte bir yiyerek
merhabalarr ben haftasonu kaçamaklarımla yarım kilo almışım tam da tahmin ettiğim gibii bir de hasta olmam gerek geçti bile bi şişlik var sanırım..
yeniden başlıyorum şimdi büyük bir gazla
siz mükemmelsiniz çağla ve edabl nasılda kilo verdiniz tebrikler
bu arada bakın diyet listeleri kızmında şunu gordüm
bir arkadaş 8 günde 4 kilo vermiş
sabah 1peynir yoksa kasar domates 5 zeytn haslanmış yumurta sekersiz cay, 2 dilim ekmek
ara 2adet meyve mesela elma armut yada elma 5 tane çilek gibi
öğle 5 kaşık yağsız sebze (ama normal yağlı yedim işte yiyroum cünkü) salata ayran 1 dilim ekmek
ara tekrar meyve
akşam 3 köfte büyüklüğünde et et yoksa 2 haslanmış yumurta yada 3 kasık yemek 1 yumurta olabilir ayran salata, 1 dilim ekmek
ara 1 bardak süt 3 adet meyveli form bisküvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?