Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar benide aranıza alırmısınız benimde boyum 1.60 58 kiloyum.
50 kiloya inmek istiyorum.Bi kaç haftadır kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime ama bi değişiklik yok
Çalıştığım için öğlen yemeğini dışarda yiyorum ne yiyceğimi bilemyrm Akşam eve gittiğimdede saat 8 oluyo ve çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyo ne gelirse yiyorum
Sonra da çok pişman oluyorum haliyle
Sorunuma çare lütfen

öğle yemeginde ekmek yemiceksin yağlı şeyler yemiceksin, ve bence akşam 8 e kadar yanında caviz badem kayısı falan olsun ara ara onlardan ye yoksa tabiki çok acıkırsın ve çok yersin. öğlen yediğin kilo aldırmaz ama akşam yersen kilo veremezsin ne yazıkki:/

Hosgeldin canim sabah uyaninca ilik suya 5-6damla limon sik ic ogle yemeginden sonrada arada meyva olsun cevix olsun kayisi ilsun bisiler yeki istahin kapansin aksma cok yrmiyesin

Konunuz içeriği nedeniyle diyet Yöntemleri ve Deneyimleriniz başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Kizlar bunyemizi sasirtmanin vakti geldi yarin icin elma diyeti yapalimmi?

konu tasınmıştır diyo buradan devam etmicezmii artıkkk?
çagla senin baslangıç kilon kaçtı?

Bizle alakasi yok canim siz yine buraya yazicaksiniz onlar konunun yerini degistiler sadece bizle alakasi yok siz buradan ayni sekilde yazacaksiniz 60.6 ile simdi 58.7

Kizlar bunyemizi sasirtmanin vakti geldi yarin icin elma diyeti yapalimmi?

ben sağıklı bulmuyorum açıkçası böyle şeyleri. Benim en fazla yaptıgım 1 günlük meyve sebzedetoksu. Onuda en fazla haftada bir yaparım. Proteinsiz bir diyet olmaz bence kas kaybı olur çünkü, bilimsel artık bu. Tabi yaparsanız eger merakla sonuçlarını takip ederim:)

konu tasınmıştır diyo buradan devam etmicezmii artıkkk?
çagla senin baslangıç kilon kaçtı?

Bizle alakasi yok canim siz yine buraya yazicaksiniz onlar konunun yerini degistiler sadece bizle alakasi yok siz buradan ayni sekilde yazacaksiniz 60.6 ile simdi 58.7

canim bi gun sadece surekli olursa bende saglikli bulmuorum.

Canim ustte cvp yazdim sana ama burayada yaziim sadece bi gunluk yapicaz bunyemizi sasirtmak icin yojsa seninle ayni fikirdeyim.

Merhaba kizlar, bugunku menum
10.00- sekersix yagsiz latte kahve
12.00 1 kase ezogelin corba,4-5 kasik zeytinyagli fasulye , 1 dilim kepek ekmegi,salata
17.00 1 kase corba, 1 muz
20.00 1 kase corba azicik tavuk ve salata
Simdide 1 seftali dyedim ara olarak daha yemem diye umuyorum

canim masallah sana:) cok.guzel gidiosun sadece muz yememeye ozen goster diyette muz pek onerilmio ama arada bi yersen cok fazla etkilemez tabiki.

şeftali için geç oldu sanki onuda yemesen süper olacakmış:)

ben geçen hafta meyve detoksu yaptım ve bisüre yapmamaya karar verdim canm. çoook acıkıyorum ve ters etkiliyor diyetimi. yani akşam poğaça tariflerine falan bakıyordum en son düşün:)

Oy kurban olurummm:)sen yapma elma falan:)elmada neymis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…