Canim baslangicta kac kiloydun sen?
kızlar benide aranıza alırmısınız benimde boyum 1.60 58 kiloyum.
50 kiloya inmek istiyorum.Bi kaç haftadır kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime ama bi değişiklik yok
Çalıştığım için öğlen yemeğini dışarda yiyorum ne yiyceğimi bilemyrm Akşam eve gittiğimdede saat 8 oluyo ve çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyo ne gelirse yiyorum
Sonra da çok pişman oluyorum haliyle
Sorunuma çare lütfen
Hosgeldin canim sabah uyaninca ilik suya 5-6damla limon sik ic ogle yemeginden sonrada arada meyva olsun cevix olsun kayisi ilsun bisiler yeki istahin kapansin aksma cok yrmiyesinkızlar benide aranıza alırmısınız benimde boyum 1.60 58 kiloyum.
50 kiloya inmek istiyorum.Bi kaç haftadır kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime ama bi değişiklik yok
Çalıştığım için öğlen yemeğini dışarda yiyorum ne yiyceğimi bilemyrm Akşam eve gittiğimdede saat 8 oluyo ve çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyo ne gelirse yiyorum
Sonra da çok pişman oluyorum haliyle
Sorunuma çare lütfen
Kizlar bunyemizi sasirtmanin vakti geldi yarin icin elma diyeti yapalimmi?
konu tasınmıştır diyo buradan devam etmicezmii artıkkk?
çagla senin baslangıç kilon kaçtı?
konu tasınmıştır diyo buradan devam etmicezmii artıkkk?
çagla senin baslangıç kilon kaçtı?
ben sağıklı bulmuyorum açıkçası böyle şeyleri. Benim en fazla yaptıgım 1 günlük meyve sebzedetoksu. Onuda en fazla haftada bir yaparım. Proteinsiz bir diyet olmaz bence kas kaybı olur çünkü, bilimsel artık bu. Tabi yaparsanız eger merakla sonuçlarını takip ederim:)
Ben sağlıklı bulmuyorum böyle şeyleri açıkçası. Benim en fazla yaptıgım 1 günlük meyve sebze detoksu. Proteinsiz bir diyet olmaz, sağlıksız olur ciddi anlamda halsiz düşürür kas kaybı olur, bilimsel artık biyerde bu. Tabi benim fikrim böyle, yapanlar olursa da sonuçlarını merakla takip ederim:)
Canim ustte cvp yazdim sana ama burayada yaziim sadece bi gunluk yapicaz bunyemizi sasirtmak icin yojsa seninle ayni fikirdeyim.
ay yukarda yazdım ya bi yavaşlama ldu anlamadım:) o zamn yapılabilir tabi mrakla beklerim ne kadar fark edecegini
Sende benimle yaparmisin canim ?
Merhaba kizlar, bugunku menum
10.00- sekersix yagsiz latte kahve
12.00 1 kase ezogelin corba,4-5 kasik zeytinyagli fasulye , 1 dilim kepek ekmegi,salata
17.00 1 kase corba, 1 muz
20.00 1 kase corba azicik tavuk ve salata
Simdide 1 seftali dyedim ara olarak daha yemem diye umuyorum
Merhaba kizlar, bugunku menum
10.00- sekersix yagsiz latte kahve
12.00 1 kase ezogelin corba,4-5 kasik zeytinyagli fasulye , 1 dilim kepek ekmegi,salata
17.00 1 kase corba, 1 muz
20.00 1 kase corba azicik tavuk ve salata
Simdide 1 seftali dyedim ara olarak daha yemem diye umuyorum
ben geçen hafta meyve detoksu yaptım ve bisüre yapmamaya karar verdim canm. çoook acıkıyorum ve ters etkiliyor diyetimi. yani akşam poğaça tariflerine falan bakıyordum en son düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?