Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim keske su sutlacla simit olmasaymis ama saglik olsun naapalim tam gaz devam benim icin bugun guzel gecti kacamak yapmadim darisi yarina:)

Ben bide gittim üstüne yarım döner yedimm vee kilom 2-3 aydır görmeiğim rakama 57 lere inmişti. 500 gr kayıp söz konusu tartımı bozuk dedim bşka yerdede tartıldım aynı

Evet kızlar geçenlerde yine kk da dolaşırken egeada42 nin yöntemiyle zayıflamayın kalmasın diye bı konu vardı 1 hafta diyet 3 gun mola ve 5 gun diyet....

Diyet te şöyleydi yağsız tussuz haslama tavuk ve salata gun içersinde açıktikca bunları yiyorsun ac kalmıyorsun ben bu yöntemi Ramazan'da 3 gun denedim ve 2 kilo gitmişti bile iftarda sadece bunları yedim.
Paylaşmak istedim...

O konuyu daha da bulmadım o konuşa herkes yapıp toplamda 15 günde 7 kilo vermişti nasıl bulabiliriz onu okusak güzel motive oluruz

merhaba kizlar bende başladim insallah diyete aksam
çok sinirli oldugum yemek yemedim sabah domater biber
peynir falan yedim öglen salata yicem ve tavuk ben ekmegi
sadece kahvaltida tüketiyorum buda avantaj olur insallah:)
tesekkur ediyorum liste icin çagla2525

kizlar nerdesiniz ben yemegmi daha yeni yiyebildim

çalistgim icin anca firsat buldum tavuklu salata yedim
sadece
siz ne yaptiniz diyet dostlari:))

Sabh kepek eknegine beyaz peynirli tost ve sekersiz cay ictim sonra arada 1cay bardagi sut ictim oglede tavuklu salata yedim sizler neler yaptiniz?

Sabah mısır gevreği yedim :) bol bol su. Halada iciyorum. Ögle ekmeksiz salata yedim yaninda büyük bardak ayran :) ve yarım elma yedim :)

Ve daha demin dayanamadim nutellali ekmek yedim cok degil ama sadece 1 ekmek. Daha olmicak Kendimi cezalandirdim daha yarin sabaha kadar birsey yemicem :)) ve yarim saat yerine 1 saat spor yapicam :)

Can saolsun canim bende az once tartiya ciktim 59.9 yaziodu ne kadar ilginc demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…