Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim bende bi goz atiim bulayim ama be.o diyetlerin saglikli olfuguna inanmiorum insan vucudunun proteinden baska seylerede ihtiyaci var

Canim bende bi goz atiim bulayim ama be.o diyetlerin saglikli olfuguna inanmiorum insan vucudunun proteinden baska seylerede ihtiyaci var

merhaba kizlar
cagla2525 evet ayni seyleri yemisiz:)
daha yoldayim eve gidince kabak ve tavuk haslicam aksam yemegi olarak:)
bi surecte yagli yemek yemek istemiyorum
birde light yogurt yicem
sen neyapicaksin bu aksam yada yaptin yedin bile:)

merhaba kizlar
cagla2525 evet ayni seyleri yemisiz:)
daha yoldayim eve gidince kabak ve tavuk haslicam aksam yemegi olarak:)
bi surecte yagli yemek yemek istemiyorum
birde light yogurt yicem
sen neyapicaksin bu aksam yada yaptin yedin bile:)

Canim yok yaa daha yiyemedim tavuklu patates yapmis annem biraz indan bi kasede corba icicem:)

slm kızlar bende katılabilirmiyim aranıza? önce kendimi tanıtayım sizlere.. 21 yasındayım 61 kiloyum (geçen ay 58dim ) 3.5 yasında bitane oglum var dogumdan kalan kilolarım bunlar inş hepimiz hedefimize ulaşırız..

Hos geldin canim tabiki katilabilirsin zaten daha 2gun yaptik bizde yarin sende yediklerini bizimle paylasirsin burada birbirimize destek olurruz:)

Merhaba Kızlar,

Ben 3 ayda 10 kilo verdim ve bunu spor+ diyet sayesinde başardım.

Zaten yemememiz gereken şeyleri biliyorsak ve irademize sahipsek yapamayacağımız bir şey yok.

merhaba kızlar bugun tartılmadım ama ,benımde 4 kılo vermem gerek yedıklerımı paylaşırım sizinle daha önce yanı dogumdan sonra 3 ayda 12 kılo verdım.Ama 4 kılosunu gerı aldım onu vermek ıstıyorm kılom 57 58 arası degısıyor aksam net oalarak yazarım.herkese saglıklı kılo vermeler dılıyorumm

Günaydiin kizlar :)
Aramiza yeni katilanlar olmus. Hosgeldiniiz:* insallah hedeflediginiz kiloya inebilirsiniz:))

Ben Cok azda olsa kacamak yaptigim halde 700grami vermis bulunuyorumm:) artik tarti tam 59.0'i gösteriyo. :))) diyet etkisini göstermeye basladi:) nasil sevindigimii anlatamammm:) hedefim 55 oondan sonra 52-53:) herkeze kacamaksiz bir gün diliyorum :)

Hosgeldin canim insallah verebiliriz kilolarimizi biz daha iki olmasina ragmen 600gram vermisis buraya yazinca insan cok motive oluo kacamak yapmamaya calisio sende bizle birlikte her gun yediklerini paylas hep birlukte verelim kilolarimizi:)

Gunaydin canim bak ne guzel 700gram gitti p.tesi bakalim kac kilo verebilecegiz:)

Hos geldin canim tabiki katilabilirsin zaten daha 2gun yaptik bizde yarin sende yediklerini bizimle paylasirsin burada birbirimize destek olurruz:)

h.buldum canım.. tamam bu akşam toplu şekilde yediklerimi yazarım.. yalnız ben bu ay biraz sıkı bi diet uygulicam yani porsiyonlarımı baya bi azaltıcam bu ay aldıgım 4 kiloyu vermem lazım kendimi çokk agırlaşmış hissediyorum bu sabah tartıldım kilo 60.8 çıktım başlangıç kilom bu.. tartı günü pazarmı kızlar?

Sabah ilik limonlu suyumu ictim
Uzerinede beyez peynirli kepekli tost yedim her zamanki gibi bi saat sonrada bi cay bardagi sut icecegim.

günaydın..tebrik ederim istedikten sonrA her türlü zorlugun üstesinden geliriz inş hep beraber güzel kilolar veririz..

canım ilk sayfadaki diyetiuygula yeter cok kendini sikma cünkü snra daha fazla yeme istegi uyanıo insanda bak biz bi anda 600 grm verdik o diyetle zaten 4 kiloyu rahat veriosun bol bol su iç bitki cayları iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…