Evet kızlar geçenlerde yine kk da dolaşırken egeada42 nin yöntemiyle zayıflamayın kalmasın diye bı konu vardı 1 hafta diyet 3 gun mola ve 5 gun diyet....
Diyet te şöyleydi yağsız tussuz haslama tavuk ve salata gun içersinde açıktikca bunları yiyorsun ac kalmıyorsun ben bu yöntemi Ramazan'da 3 gun denedim ve 2 kilo gitmişti bile iftarda sadece bunları yedim.
Paylaşmak istedim...
O konuyu daha da bulmadım o konuşa herkes yapıp toplamda 15 günde 7 kilo vermişti nasıl bulabiliriz onu okusak güzel motive oluruz
Evet kızlar geçenlerde yine kk da dolaşırken egeada42 nin yöntemiyle zayıflamayın kalmasın diye bı konu vardı 1 hafta diyet 3 gun mola ve 5 gun diyet....
Diyet te şöyleydi yağsız tussuz haslama tavuk ve salata gun içersinde açıktikca bunları yiyorsun ac kalmıyorsun ben bu yöntemi Ramazan'da 3 gun denedim ve 2 kilo gitmişti bile iftarda sadece bunları yedim.
Paylaşmak istedim...
O konuyu daha da bulmadım o konuşa herkes yapıp toplamda 15 günde 7 kilo vermişti nasıl bulabiliriz onu okusak güzel motive oluruz
merhaba kizlar
cagla2525 evet ayni seyleri yemisiz:)
daha yoldayim eve gidince kabak ve tavuk haslicam aksam yemegi olarak:)
bi surecte yagli yemek yemek istemiyorum
birde light yogurt yicem
sen neyapicaksin bu aksam yada yaptin yedin bile:)
Cagla2525 sabah bende cıktım 59.6 yazıordu :)
Cok iyi gidiyorsun maşallah hiç bozma :*
slm kızlar bende katılabilirmiyim aranıza? önce kendimi tanıtayım sizlere.. 21 yasındayım 61 kiloyum (geçen ay 58dim )3.5 yasında bitane oglum var dogumdan kalan kilolarım bunlar inş hepimiz hedefimize ulaşırız..
Merhaba Kızlar,
Ben 3 ayda 10 kilo verdim ve bunu spor+ diyet sayesinde başardım.
Zaten yemememiz gereken şeyleri biliyorsak ve irademize sahipsek yapamayacağımız bir şey yok.
merhaba kızlar bugun tartılmadım ama ,benımde 4 kılo vermem gerek yedıklerımı paylaşırım sizinle daha önce yanı dogumdan sonra 3 ayda 12 kılo verdım.Ama 4 kılosunu gerı aldım onu vermek ıstıyorm kılom 57 58 arası degısıyor aksam net oalarak yazarsım.herkese saglıklı kılo vermeler dılıyorumm
Günaydiin kizlar :)
Aramiza yeni katilanlar olmus. Hosgeldiniiz:* insallah hedeflediginiz kiloya inebilirsiniz:))
Ben Cok azda olsa kacamak yaptigim halde 700grami vermis bulunuyorumm:) artik tarti tam 59.0'i gösteriyo. :))) diyet etkisini göstermeye basladi:) nasil sevindigimii anlatamammm:) hedefim 55 oondan sonra 52-53:) herkeze kacamaksiz bir gün diliyorum :)
Hos geldin canim tabiki katilabilirsin zaten daha 2gun yaptik bizde yarin sende yediklerini bizimle paylasirsin burada birbirimize destek olurruz:)
Günaydiin kizlar :)
Aramiza yeni katilanlar olmus. Hosgeldiniiz:* insallah hedeflediginiz kiloya inebilirsiniz:))
Ben Cok azda olsa kacamak yaptigim halde 700grami vermis bulunuyorumm:) artik tarti tam 59.0'i gösteriyo. :))) diyet etkisini göstermeye basladi:) nasil sevindigimii anlatamammm:) hedefim 55 oondan sonra 52-53:) herkeze kacamaksiz bir gün diliyorum :)
Sabah ilik limonlu suyumu ictim
Uzerinede beyez peynirli kepekli tost yedim her zamanki gibi bi saat sonrada bi cay bardagi sut icecegim.
h.buldum canım.. tamam bu akşam toplu şekilde yediklerimi yazarım.. yalnız ben bu ay biraz sıkı bi diet uygulicam yani porsiyonlarımı baya bi azaltıcam bu ay aldıgım 4 kiloyu vermem lazım kendimi çokk agırlaşmış hissediyorumbu sabah tartıldım kilo 60.8 çıktım başlangıç kilom bu.. tartı günü pazarmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?