Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm. ben 19 yaşındayım 158 boy 48.4 kilo ama 45 olmak istiyorum . Göbek bölgemde fazlalık var o yüzden bu paylaştıgınız 8 dakika videosuna başlicam bugün.
kahvaltım: çok az yağda bir yumurta , 1 kibrit kutusu beyaz peynir , 1 salatalık , 2 ufak dilim tam tahıllı ekmek ,yeşil çay

ve sizle bişey paylaşmak istiyorum en yakın arkadaşım 61 kiloydu ve süreyi tam bilmiyorum yalan olmasın ama 3-4 ayda 52 kiloya indi ki hedefi 55ti. yaptıklarını sorduğumda sabah 1 dilim esmer ekmek, 1 kk peynir , domates salatalık yedim dedi
öğlen ve kşam hiç ekmek yok bol yoğurt ayran et ve salata ağırlıklı beslendiğini söyledi arada abartmadan meyvede yiyiodum dedi

bense 52 kiloda takılmışken yazlıkta kilo verdim bu sene sabah 1 saat yüdüm geldim kahvaltı yaptım öğlen gene denize gittim ve akşam yemek yedim 2 öğün yani ama herşeyden yedim sporla verdim yani ama şu an istanbul da bunu yapamıyorum o yüzden almadığım gibi veremedimde hiç bakalım bugün başladım ekmeği kesmeye çalışıcam kahvaltı harici bence kahvaltı en önemli öğün artık güzel kahvaltı yaptığımda 5e 6ya kadar acıkmıyorum akşam sağlıklı yersek kilo verebiliriz bence

canım p.tesi sabah hiç bisi yemeden lavaboya gidip tartlıp kilolarımızı söyleyecegiz

hosgeldin blackswann biz ilk sayfadaki diyeti uygulamaya calısyoruz bayada işe yarıo masallah zaten kilon az vermen gereken kiloda az o diyti uygulayıp karın bölgen icinde spor yaparsan hersey cok kolay olur senin için bide mesela sabah yiyip bidaha aksam yeme ara larda sürekli süt meyve bitki cayları ic canım.)

canım ilk sayfadaki diyetiuygula yeter cok kendini sikma cünkü snra daha fazla yeme istegi uyanıo insanda bak biz bi anda 600 grm verdik o diyetle zaten 4 kiloyu rahat veriosun bol bol su iç bitki cayları iç canım

ben listeli diyetlere uyamıyorum canım bi oglum var çok yaramaz yemek saatlerim pek düzenli degil onunla koşuşturuyorum tüm gün mesela hala kahvaltı etmedim evi toplayıp öle atıştırıcam bişeler

süper ya tam hedefledifim kilodasın.. çok az kalmış çok çabuk verirsin 3kiloyu

ben listeli diyetlere uyamıyorum canım bi oglum var çok yaramaz yemek saatlerim pek düzenli degil onunla koşuşturuyorum tüm gün mesela hala kahvaltı etmedim evi toplayıp öle atıştırıcam bişeler

anladım canım o zaman sende dikkat edersin yediklerine

tesekkur ederim kızlar inşallah hep birlikte hedeflediğimiz kiloya inerizz
bende listelere tam bağlı kalamıyorum evde çok fazla bi kurulu düzenim yok dışarda yemek zorunda kalabiliyorum öyle zamanlarda da salata tercih edicem artık bakalım umarım başarıcaz
şimdi bir elma yiyorum

huhu kizlar ben geldim aksam disarida yemek zorunda kaldim ama koy vermedim
nugget yedim ve ayran ictim sadece sabah kahvaltida biraz fazla.kacirdim bol su ictim
suan iki litre ictim yani
az once ogle yemegimi yedim ve aksam eve gec gittigim icin yemek yapamadm kendime
bugun icin o yuzden disaridan en zararsiz buldugum seyi yani yine ngget yedim umRim
yanlis bilmiyorumdur bu nuggutlsr bana kilo olarak donmez
daha tartilamadm tartilincakilomu yazicam size
yazilarim eksik yada yanlis olabilir hem telefondan yaziyorum hemde calisfigim icin
hizli yazmaya calisiyorum
fairy,in bir diyet gunu boyle gecti sizler ne yaptiniz

Kizlaar sabah kahvaltimda mısır gevreği yemiştim :) daha deminde ögle yemeği olarak bol yeşillikli salata ve büyük bardak ayran ictim yine :)
Sabahtan beride su iciyorum:)
Az sonra spor icin disari cikicam:)) sizde anlatin neler yediniz :)

afiyet olsun edabl:) kizlar benim soyle bir sorunum var
ben yakin zamanda sigarayi biraktim zaten kilo fazlam vardi
sigarayi burakinxa sanki daha cok sistim gibi geliyo
buda benim moralimi cok bozuyo ben onceden 50 kilo idim sonra kullandigim
depresyon ilaclarindan dolayi 70 bile gordum bi donem simdi 60 oldum iste en son yine
oyle olmak istemiyorum 70 kilo olmak istemiyorum ama sigarayi biraktigim iicin bagirsaklarim
calismiyor diyim kibarca buna bir cozum bulmam lazm ama ne
olabilir bilmiyorum ben bu kilolari cok takiyorum

kayısılı form çayını tavsiye ederim çok memnun kalıcaksın emin ol

bugün yediklerim: sabahtan bi nescafe Kahvaltı: 1domates 1dilim peynir 1kupa kayısılı form çayı ARA: 1yesil elma 2adet bisküvi AKSAM: 1tabak mercmek çorbası 2 kaşık taze fasulye 2dlm ekmk 2 kaşık yogurt yedim.. acaip tatlı krizim tutuyo reglyim inş. bugünü tatlı yemeden bitiririm

iyi akşamlar,
bugün yediklerimi yazıyım diyorum ben memnunum şahsen :)
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir , 1 yumurta ,salatalık ,yeşil çay
ara : 1 elma, 2 mürdüm eriği
öğlen: ızgara tavuklu salata , ayran
akşam : yeşil salata
şimdi çok ufak bi çikolata yedim 30 kalori falan regl olucam o yüzden canım çok istedi

slm kızlar aksamkı menumu yazayım
6 -7 yemek kaşıgı kadar kabak yemegı yanında salata ve yarım kase yogurt
az oncede kızımın yarım cıkolatasını yedimm (

kızlarrrrrrrrrr

2 gün gelemedim diye beni unuttunuz muuu:2:
arkadaşım bana kuymaktır, bilmemnedir birrsürü yemek yedirdi
ve ben hala aynı yerimde sayıyorum (inanılmaz aslında)

nasılsınız?
kilo verme işi nasıl gidiyor?

Ben bugünüde kaçamaksız bitirdim allaha şükür:)) sporumuda yaptim.
Suyumu iciyorum bol bol.
Yarin sabah kalktigim an kilomu yazicam :) allah yardımcınız olsun kızlaar :**

Kizlar saatlerdir internetim bozuktu neler yaziosunuz die icim icimi yedi:)benim bugunum idare ederdi ne cok yedim ne az yedtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…