h.buldum canım.. tamam bu akşam toplu şekilde yediklerimi yazarım.. yalnız ben bu ay biraz sıkı bi diet uygulicam yani porsiyonlarımı baya bi azaltıcam bu ay aldıgım 4 kiloyu vermem lazım kendimi çokk agırlaşmış hissediyorumbu sabah tartıldım kilo 60.8 çıktım başlangıç kilom bu.. tartı günü pazarmı kızlar?
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm. ben 19 yaşındayım 158 boy 48.4 kilo ama 45 olmak istiyorum . Göbek bölgemde fazlalık var o yüzden bu paylaştıgınız 8 dakika videosuna başlicam bugün.
kahvaltım: çok az yağda bir yumurta , 1 kibrit kutusu beyaz peynir , 1 salatalık , 2 ufak dilim tam tahıllı ekmek ,yeşil çay
ve sizle bişey paylaşmak istiyorum en yakın arkadaşım 61 kiloydu ve süreyi tam bilmiyorum yalan olmasın ama 3-4 ayda 52 kiloya indi ki hedefi 55ti. yaptıklarını sorduğumda sabah 1 dilim esmer ekmek, 1 kk peynir , domates salatalık yedim dedi
öğlen ve kşam hiç ekmek yok bol yoğurt ayran et ve salata ağırlıklı beslendiğini söyledi arada abartmadan meyvede yiyiodum dedi
bense 52 kiloda takılmışken yazlıkta kilo verdim bu sene sabah 1 saat yüdüm geldim kahvaltı yaptım öğlen gene denize gittim ve akşam yemek yedim 2 öğün yani ama herşeyden yedim sporla verdim yani ama şu an istanbul da bunu yapamıyorum o yüzden almadığım gibi veremedimde hiç bakalım bugün başladım ekmeği kesmeye çalışıcam kahvaltı harici bence kahvaltı en önemli öğün artık güzel kahvaltı yaptığımda 5e 6ya kadar acıkmıyorum akşam sağlıklı yersek kilo verebiliriz bence
canım ilk sayfadaki diyetiuygula yeter cok kendini sikma cünkü snra daha fazla yeme istegi uyanıo insanda bak biz bi anda 600 grm verdik o diyetle zaten 4 kiloyu rahat veriosun bol bol su iç bitki cayları iç canım
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm. ben 19 yaşındayım 158 boy 48.4 kilo ama 45 olmak istiyorum . Göbek bölgemde fazlalık var o yüzden bu paylaştıgınız 8 dakika videosuna başlicam bugün.
kahvaltım: çok az yağda bir yumurta , 1 kibrit kutusu beyaz peynir , 1 salatalık , 2 ufak dilim tam tahıllı ekmek ,yeşil çay
ve sizle bişey paylaşmak istiyorum en yakın arkadaşım 61 kiloydu ve süreyi tam bilmiyorum yalan olmasın ama 3-4 ayda 52 kiloya indi ki hedefi 55ti. yaptıklarını sorduğumda sabah 1 dilim esmer ekmek, 1 kk peynir , domates salatalık yedim dedi
öğlen ve kşam hiç ekmek yok bol yoğurt ayran et ve salata ağırlıklı beslendiğini söyledi arada abartmadan meyvede yiyiodum dedi
bense 52 kiloda takılmışken yazlıkta kilo verdim bu sene sabah 1 saat yüdüm geldim kahvaltı yaptım öğlen gene denize gittim ve akşam yemek yedim 2 öğün yani ama herşeyden yedim sporla verdim yani ama şu an istanbul da bunu yapamıyorum o yüzden almadığım gibi veremedimde hiç bakalım bugün başladım ekmeği kesmeye çalışıcam kahvaltı harici bence kahvaltı en önemli öğün artık güzel kahvaltı yaptığımda 5e 6ya kadar acıkmıyorum akşam sağlıklı yersek kilo verebiliriz bence
ben listeli diyetlere uyamıyorum canım bi oglum var çok yaramaz yemek saatlerim pek düzenli degil onunla koşuşturuyorum tüm gün mesela hala kahvaltı etmedim evi toplayıp öle atıştırıcam bişeler
canım p.tesi sabah hiç bisi yemeden lavaboya gidip tartlıp kilolarımızı söyleyecegiz
anladım canım o zaman sende dikkat edersin yediklerine
afiyet olsun edabl:) kizlar benim soyle bir sorunum var
ben yakin zamanda sigarayi biraktim zaten kilo fazlam vardi
sigarayi burakinxa sanki daha cok sistim gibi geliyo
buda benim moralimi cok bozuyo ben onceden 50 kilo idim sonra kullandigim
depresyon ilaclarindan dolayi 70 bile gordum bi donem simdi 60 oldum iste en son yine
oyle olmak istemiyorum 70 kilo olmak istemiyorum ama sigarayi biraktigim iicin bagirsaklarim
calismiyor diyim kibarca buna bir cozum bulmam lazm ama ne
olabilir bilmiyorum ben bu kilolari cok takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?