Kızlar ben yeni uyandım hemen gidip tartıldım:)))) giderek kilomun düşmesi nasıl keyif verici anlatamam!!
Kilom 58.8 :)))) bu sayiyi tartida uzun süredir görmemistim:) öncelikle cağla olmak üzere hapinize cok tesekkür ederim! :)
gunaydin kizlar aksam yemegi fazla kacirdim cok pismanim ekmek yemedim ama yemek cok yedim
bu sabah kahvaltida bi kase nesfit.yedim sonrada bir bardak form cayi ictim he bide
aksam yatmadan rezene ictim bu oen sadece meyveli yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam salata yapamadim bugun icin
boyle iste kizlar biraz moralim bozuk
kilo olaylarina(
evet cağla bugun kacamak yok
sabah kahvaltinin hemen ardindan form cayi ictim 11gibide bir bardak yaban mersini
ictim birazdan corba yapicam cabuk corbalardan birde salata yicem
5 kilo fazla birşey değil, çok rahatlıkla verirsin bence
Fakat 1 haftada 3.5 kg sağlıksız değil mi ?
1 haftada en fazla 1.5 kg vermemiz gerekiyor yoksa verdiğimiz kilolar sağlıklı olmaz sudan kastan gider.
Tabii bu durumda da fazlasıyla geri alırız.
5 kg vermeyi 1 aya yayarsan sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin canım bence
Başarılaaar
çabuk çorbalar çok sağlıksız oluyor içindeki maddeler yüzünden. bence çorbanı kendin hazırlamalısın. hafif bir sebze çorbası iiyi bir seçenek olabilir.
Kızlar dün öğle dayanamadim bi tane dolma biber yedim
Sonra kendimi cezalandirmak icin birsey yememeye karar vermistm. Ama saat 20.00'a dogru cok aciktim ve kendime salata yaptim onu yedim. Keske yemeseydim((
Sabah tartildigimda kilom dünle ayniydi --> 58.8 kg
Neyse dün dersimi aldim bugün gram kacamak yapmicam insallah.
Suana kadar sabah oda sicakliginda bi bardak suyumu ictim. Ve mısir gevregi yedim.:))
Sizede kacamaksiz birgün diliyorum canlarim:**
Ya ne biliyim insan kendini kötü hissediyobide sabah kalktigimda ayni kiloyu gördügümde nasil moralim bozuldu. Ama bozmicam tabiikide. Dedigim gibi bugün daha dikkatli olucam :)pazartesine kadar 55'e inemem belki ama en azindan bir kilo dha inebilirim belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?