Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cağla sabah kalktıgin an kilonui yazarsin yine:*
Ben cok heyecanliyiim acaba yarin kac göstericek tartii :)

Son düzenleme:
gunaydin kizlar aksam yemegi fazla kacirdim cok pismanim ekmek yemedim ama yemek cok yedim
bu sabah kahvaltida bi kase nesfit.yedim sonrada bir bardak form cayi ictim he bide
aksam yatmadan rezene ictim bu oen sadece meyveli yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam salata yapamadim bugun icin
boyle iste kizlar biraz moralim bozuk
kilo olaylarina(

Kızlar ben yeni uyandım hemen gidip tartıldım:)))) giderek kilomun düşmesi nasıl keyif verici anlatamam!!
Kilom 58.8 :)))) bu sayiyi tartida uzun süredir görmemistim:) öncelikle cağla olmak üzere hapinize cok tesekkür ederim! :)

Canim ben sadece onculuk ettim sen iradeliymissinki bu kadar kilo verdin tebrik ederim ben tartilmayi unuttum:)

Birsey olmaz canim bugun hic kacamak yapmazsin dikkat eder telafi edersin.

evet cağla bugun kacamak yok
sabah kahvaltinin hemen ardindan form cayi ictim 11gibide bir bardak yaban mersini
ictim birazdan corba yapicam cabuk corbalardan birde salata yicem

evet cağla bugun kacamak yok
sabah kahvaltinin hemen ardindan form cayi ictim 11gibide bir bardak yaban mersini
ictim birazdan corba yapicam cabuk corbalardan birde salata yicem

çabuk çorbalar çok sağlıksız oluyor içindeki maddeler yüzünden. bence çorbanı kendin hazırlamalısın. hafif bir sebze çorbası iiyi bir seçenek olabilir.

5 kilo fazla birşey değil, çok rahatlıkla verirsin bence
Fakat 1 haftada 3.5 kg sağlıksız değil mi ?
1 haftada en fazla 1.5 kg vermemiz gerekiyor yoksa verdiğimiz kilolar sağlıklı olmaz sudan kastan gider.
Tabii bu durumda da fazlasıyla geri alırız.
5 kg vermeyi 1 aya yayarsan sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin canım bence
Başarılaaar

slm kızlarrr.. bu sabah tartıldım 60.3 kiloyum dün kaçamak yapmama ragmen 400 grm vermişim bugün daha tedbirliyim kaçamak yokk

Canim diyetin adi o die ben oyle dedim o gemellikle boyle yuksek kilosu olanlar icin oyle diolar biz 1.5kilo faln verwbiliriz o diyetle o cok saglikli bi diet bence

çabuk çorbalar çok sağlıksız oluyor içindeki maddeler yüzünden. bence çorbanı kendin hazırlamalısın. hafif bir sebze çorbası iiyi bir seçenek olabilir.

canim aksamdan yemek yapamadim kendime o yizden hazir corba yaptim
sirkette cikan yemekleride yiyemiyorum
normalde.salata yapigorum kendime yanima aliyorum
evet kizlar bugun nesfit.yedim kahvaltida form cayi ictim hemen ardindan birde yaban mersini ictim 11 gibioglen corba+ ayranda ictim

aksam corba+bol aci biber+ ayran
rezene ictim simdi
birazdanda mekik cekicem

Kizlar bugun bi kase sutlu tatli yedim ama aksam hic bi lokma bisi yemedim biraz once kina vardi oynadim butun.aksam baya kalori harcadim yani:)

Kizlar cok ayip hic paylasim yapmiosunuz yoksa kacamakmi yapiosunuz:18: pazartesi tarti gunu sakin kilo almus olark gelmeyin.

Kizlar sabah kalkip beyaz peynirli yagsiz tostumu yedim iki tane de zeytin sekersiz cayla gunume basladim

Kızlar dün öğle dayanamadim bi tane dolma biber yedim
Sonra kendimi cezalandirmak icin birsey yememeye karar vermistm. Ama saat 20.00'a dogru cok aciktim ve kendime salata yaptim onu yedim. Keske yemeseydim((
Sabah tartildigimda kilom dünle ayniydi --> 58.8 kg

Neyse dün dersimi aldim bugün gram kacamak yapmicam insallah.

Suana kadar sabah oda sicakliginda bi bardak suyumu ictim. Ve mısir gevregi yedim.:))
Sizede kacamaksiz birgün diliyorum canlarim:**

Canim alti ustu biber dolmasi yemissin ne var onda o kacamak degilki.

Ya ne biliyim insan kendini kötü hissediyo bide sabah kalktigimda ayni kiloyu gördügümde nasil moralim bozuldu. Ama bozmicam tabiikide. Dedigim gibi bugün daha dikkatli olucam :)pazartesine kadar 55'e inemem belki ama en azindan bir kilo dha inebilirim belki:)

Canim insan hergun kilo veremezki hic bozma moralini ben yesem biber dolmasini derdimki bugun cok guzel gitti diyetim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…