- 24 Nisan 2019
- 173
- 64
- 13
- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Aslinda yediremiyorum kendime bu kadar emek vermisken ozellikle evladima icim cok yaniyo onun babasiz buyumesini istemiyorum .Takıntı veya alışkanlık olabilirmi? Veya başka bir kadına kaptırmamak için ?
evlat sevgisinden büyük olamaz hic bi sevgi ,sen çocuğuna sarılıp ondan güç alıp o adamdan kurtulacaksın .kendine resmen işkence ediyorsun .eşinin başkasını sevmesini film izler gibi izliyorsun.en büyük kötülüğü siz kendi kendinize yapıyorsunuzSevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Haklisiniz kurtulmam gerek baska bi yolu yok fakat kendisi psikolojisi bozuk bi insan aileme zarar vermesinden korkuyorumevlat sevgisinden büyük olamaz hic bi sevgi ,sen çocuğuna sarılıp ondan güç alıp o adamdan kurtulacaksın .kendine resmen işkence ediyorsun .eşinin başkasını sevmesini film izler gibi izliyorsun.en büyük kötülüğü siz kendi kendinize yapıyorsunuz
koruma kararı aldırırsınız yada uzaklaştırmaHaklisiniz kurtulmam gerek baska bi yolu yok fakat kendisi psikolojisi bozuk bi insan aileme zarar vermesinden korkuyorum
Ruh hastası, acıma duygusu yerine korkup kaçmanız gerekmiyor mu ya? Allahım nasıl hayatlar.!Evet ben onu bir kere birakip gittim neşter ile kalbinin ustune derin bir yara acti 80 dikis attilar.kendini duzelt bunlari yasamiyalim artik dedim tm diyo hersey yoluna giriyo bakiyorum yine eve gelmemelri basliyo sabahlara kadar agliyorum bunaldim artik
Aslinda yediremiyorum kendime bu kadar emek vermisken ozellikle evladima icim cok yaniyo onun babasiz buyumesini istemiyorum .
Umarim duzelir tek istedigim bu fakat bu sekilde olmazkoruma kararı aldırırsınız yada uzaklaştırma
Bence önce tedavi olun. Sonra karar verin. Boşanmak için bahane, ölmek için bahane, yaşamak için bahane... Böyle bahanelerle olmaz. Kurtulun şu adamdan.. Adam lafın gelişi.Sevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Tedavi olmak istedim ve gittim isin kotu yani ilaclar uyku yaptigi icin sevgili kayinvalidem sıkıntı cikariyor zaten hep onun yuzunden bu duruma geldik. Doldurmalari hic bitmedi, gecen sene sag tarafinda felclik meydana geldi ogluma nasil bakiyosam onada oyle bakiyorum ilaclarina kadar ben iciriyorum. Her sabah saclarina kadar tariyorum Ama gormem gereken degeri yinede gormuyorumBence önce tedavi olun. Sonra karar verin. Boşanmak için bahane, ölmek için bahane, yaşamak için bahane... Böyle bahanelerle olmaz. Kurtulun şu adamdan.. Adam lafın gelişi.
Evlimisiniz ?Neden bu kadar dramatize ediyorsun ki!
Ondan ayrılırsan kendini öldüceğini söylüyormuş, sevgili kocan. Seni aldatırken beyni neredeydi, şeyiyle düşünmeseymiş o zaman. Bir de bu aldatan kocalar için onu seviyorum demeyin. Nasıl sevebiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Ben bilsem anında soğurum.
Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolunSize ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama anladıgım kadarıyla 2.çocuk için ugraşıyorsunuz lütfen yapmayın bu evlilige 2.çocugu yapmayın hem sizin hem dogacak olan yavrunun huzuru için yapmayın. ALLAH yardımcınız olsun
Evet 11 yıldır.Evlimisiniz ?
Dusunceniz icin sagolun fakat bende bu hayati yasamak istemezdim keske herkesin kaderi elinde olsaydi evet bosanabilirim ama ne kadar psikopat bi insan olsada cocugumun babasi yapabilecegim bisey yokSevgilisini çok seviyor ama sizide bırakmaz, en az iki kadın olmadan yaşamak haram diye neşterle vücudunun öteki tarafınıda doğrar falan maazallah! Yani çocuğunuzu böyle bir ruh hastası ve karakter yoksunu ile büyütmeyi göze alabiliyorsunuz ya aferin size...sonrada çocuğum babasız büyümesin, evladım için katlanıyorum falan filan...Asıl evladınız için katlanmamalısınız. Eşiniz ayrı hasta, siz ayrı...ben evladınıza üzüldüm.Rabbim ona merhamet etsin, kaderi güzel ve sağlığı yerinde olsun inşallah.
Eşim beni bilir. Gün olur birini seversen direk söyle ve ayrıl dedim. Kandırılmaya aldatılmaya tahammül etmem. Bir kere dahi yakalarsam boşanırım dedim. Çünkü affetmem. Çünkü unutmam. Çünkü güvenmem. Çünkü annemin yaşamak zorunda kaldığı bir hayatı yaşamam! Eşim bunu iyi bilir. Sıkıyorsa yapsınRabbim mutlulugunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?