Sadece acı cektiren bir eş

evlat sevgisinden büyük olamaz hic bi sevgi ,sen çocuğuna sarılıp ondan güç alıp o adamdan kurtulacaksın .kendine resmen işkence ediyorsun .eşinin başkasını sevmesini film izler gibi izliyorsun.en büyük kötülüğü siz kendi kendinize yapıyorsunuz

Haklisiniz kurtulmam gerek baska bi yolu yok fakat kendisi psikolojisi bozuk bi insan aileme zarar vermesinden korkuyorum

Ruh hastası, acıma duygusu yerine korkup kaçmanız gerekmiyor mu ya? Allahım nasıl hayatlar.!

Aslinda yediremiyorum kendime bu kadar emek vermisken ozellikle evladima icim cok yaniyo onun babasiz buyumesini istemiyorum .

ha annesiz büyüsün ama babasız büyümesin diyorsunuz yani.
çocuğu bahane etmeyin sevdiğiniz için ayrılmıyorsunuz. adam sizi sevmediği için ölmek istiyorsunuz.
insan önce kendini sevmeli. kendinize reva gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz.
silkelenip kendinize gelirsiniz umarım.

Bence önce tedavi olun. Sonra karar verin. Boşanmak için bahane, ölmek için bahane, yaşamak için bahane... Böyle bahanelerle olmaz. Kurtulun şu adamdan.. Adam lafın gelişi.

Bence önce tedavi olun. Sonra karar verin. Boşanmak için bahane, ölmek için bahane, yaşamak için bahane... Böyle bahanelerle olmaz. Kurtulun şu adamdan.. Adam lafın gelişi.
Tedavi olmak istedim ve gittim isin kotu yani ilaclar uyku yaptigi icin sevgili kayinvalidem sıkıntı cikariyor zaten hep onun yuzunden bu duruma geldik. Doldurmalari hic bitmedi, gecen sene sag tarafinda felclik meydana geldi ogluma nasil bakiyosam onada oyle bakiyorum ilaclarina kadar ben iciriyorum. Her sabah saclarina kadar tariyorum Ama gormem gereken degeri yinede gormuyorum

Sevgilisini çok seviyor ama sizide bırakmaz, en az iki kadın olmadan yaşamak haram diye neşterle vücudunun öteki tarafınıda doğrar falan maazallah! Yani çocuğunuzu böyle bir ruh hastası ve karakter yoksunu ile büyütmeyi göze alabiliyorsunuz ya aferin size...sonrada çocuğum babasız büyümesin, evladım için katlanıyorum falan filan...Asıl evladınız için katlanmamalısınız. Eşiniz ayrı hasta, siz ayrı...ben evladınıza üzüldüm.Rabbim ona merhamet etsin, kaderi güzel ve sağlığı yerinde olsun inşallah.

Neden bu kadar dramatize ediyorsun ki!

Ondan ayrılırsan kendini öldüceğini söylüyormuş, sevgili kocan. Seni aldatırken beyni neredeydi, şeyiyle düşünmeseymiş o zaman. Bir de bu aldatan kocalar için onu seviyorum demeyin. Nasıl sevebiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Ben bilsem anında soğurum.

Size ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama anladıgım kadarıyla 2.çocuk için ugraşıyorsunuz lütfen yapmayın bu evlilige 2.çocugu yapmayın hem sizin hem dogacak olan yavrunun huzuru için yapmayın. ALLAH yardımcınız olsun

Evlimisiniz ?

Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolun

Dusunceniz icin sagolun fakat bende bu hayati yasamak istemezdim keske herkesin kaderi elinde olsaydi evet bosanabilirim ama ne kadar psikopat bi insan olsada cocugumun babasi yapabilecegim bisey yok

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin
Eşim beni bilir. Gün olur birini seversen direk söyle ve ayrıl dedim. Kandırılmaya aldatılmaya tahammül etmem. Bir kere dahi yakalarsam boşanırım dedim. Çünkü affetmem. Çünkü unutmam. Çünkü güvenmem. Çünkü annemin yaşamak zorunda kaldığı bir hayatı yaşamam! Eşim bunu iyi bilir. Sıkıyorsa yapsın

eş sorunlu kv sorunlu yani aldatiyor sevgilisini cok sevdigini söylüyor cocugunu alip gitmekten , gidecek yerin olmadigi icin mi sevgilisine donecegi icin mi yoksa kendine zarar vercegi icin mi hangisi icin gidemiyorsunuz. yani beni aldatan hani yapmis bir hata desek hala sevdiğini söyleyen bir adamla birlikte de olmazdim kendine ne yapacağı da umrumda olmazdi sen bir annesin evladin var ve sana muhtac babasi yedigi haltlari kapatmak icin kendi caniyla tehdit ediyor ona bir sey olsa sen evladina gül gibi bakarsin da sana bir sey olsa o cocugun hali ne olur düşündün mu?
sen kendinden ve evladından sorumlusun sana bunlari yasatan adamdan diil imkanin varsa cek git anasiyla kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…