- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Ne ölecek ya boşandığı an başkasına gider siz kendinizi toplayınSevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Umarim hicbir zaman yapmaz cunku hicbir kadin bunu hak etmiyor ❤Eşim beni bilir. Gün olur birini seversen direk söyle ve ayrıl dedim. Kandırılmaya aldatılmaya tahammül etmem. Bir kere dahi yakalarsam boşanırım dedim. Çünkü affetmem. Çünkü unutmam. Çünkü güvenmem. Çünkü annemin yaşamak zorunda kaldığı bir hayatı yaşamam! Eşim bunu iyi bilir. Sıkıyorsa yapsın
Üzgünüm hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu hayatı yaşayıp yaşamamakta tamamen sizin elinizde, kendinizi kandırmayın artık. Yahu hiç mi evladınızın psikolojisi yada canı için endişe etmiyorsunuz? Çocuklarını ve eşlerini sebepsiz öldüren adamlarla dolu bu ülke. Açın 3. sayfalarda çarşaf çarşaf bu tarz haberler var...Siz kendimi öldürmek istiyorum diye bir türkü tutturmuşsunuz ardından aynı nakaratlara devam edip duruyorsunuz. Sizin yerinizde olsam ben boşanırdım, çalışmıyorsam işe girer evladımla keyfime bakardım. Ama siz kolay yolu seçmişsiniz, diyorum ya o günahsıza yazık sadece. Keşke çocuklar anne babayı seçebilseydi...Dusunceniz icin sagolun fakat bende bu hayati yasamak istemezdim keske herkesin kaderi elinde olsaydi evet bosanabilirim ama ne kadar psikopat bi insan olsada cocugumun babasi yapabilecegim bisey yok
Imkanim olsa giderdim canm malesef arkamda duracak kimsem yok ailem zor bela kendini gecindiriyoeş sorunlu kv sorunlu yani aldatiyor sevgilisini cok sevdigini söylüyor cocugunu alip gitmekten , gidecek yerin olmadigi icin mi sevgilisine donecegi icin mi yoksa kendine zarar vercegi icin mi hangisi icin gidemiyorsunuz. yani beni aldatan hani yapmis bir hata desek hala sevdiğini söyleyen bir adamla birlikte de olmazdim kendine ne yapacağı da umrumda olmazdi sen bir annesin evladin var ve sana muhtac babasi yedigi haltlari kapatmak icin kendi caniyla tehdit ediyor ona bir sey olsa sen evladina gül gibi bakarsin da sana bir sey olsa o cocugun hali ne olur düşündün mu?
sen kendinden ve evladından sorumlusun sana bunlari yasatan adamdan diil imkanin varsa cek git anasiyla kalsin
Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolun
Geçen pazar konu açmışsınız yeni mi öğrendiniz aldatıldığınızıImkanim olsa giderdim canm malesef arkamda duracak kimsem yok ailem zor bela kendini gecindiriyo
EvetGeçen pazar konu açmışsınız yeni mi öğrendiniz aldatıldığınızı
Konuyu actigimin diger gunu ogrendim malesef
Allah sabır versinKonuyu actigimin diger gunu ogrendim malesef
Sagolun Allah razi olsunAllah sabır versin
Evet farkindayim az kaldi..Keşke insanın kaderi kendi elinde olsaydı demişsiniz. Zaten öyle.
Hem bize rol veriliyor hem de o rolü oynadığımız İçin ceza mı verilecek? Böyle bir şey yok. Kaderiniz sizin elinizde.
Hem deli gibi sevdiği biri var, hem de boşanırsan canıma kıyarım diyen dengesizi çıkarın hayatınızdan. Yoksa o sizi çıkaracak zaten az kalmış belli ki.
Canım aynı durumdayım, 5 yilim gitti, çok ağladım ama degmedigini anladım. Çocuğumla ilk zamanlar çok zorda olsa bir hayat kurdum. Keyfime bakmaya uğraşıyorum. Olmuyorsa kendine zulmetme. Bende çok sevdim her şeyine rağmen ama sevilmedim. Onu hayatımın merkezinden çıkarıp attım. Aklıma geldiğinde üzülüyorum tabi ama böyle sevilmemektense kendime şans verdim, belki sevilirim ilerde. Kim bilir...Sevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Evlilik çok büyük bir sorumluluk insan mutlu olmak ister bu yaşananlar insanı yıpratıyo sana çokkk üzüldüm az çok pisikolojiini anlayabiliyorum ama asla kanı bes kuruş etmeyen bir insan için canına kıymaya değmez bundan sonra evladın için yaşamak zorundasın o küçücük masumcuk ne yapmış kim annesiz kalmak ister aklınızı başınıza alın bişey soylimmi ben evliyim iki çocuğum var başıma neler geldi birgün ölmeyi aklımdan gecirmedim ben niye ölücem degermi ASLA ama şunu anlayamadım Madem senin eve dönmen için kalbinde yara açmış ozaman bu yaptıklarıda nee. Belki ozaman seni seviyodu peki şimdi sevgiliside varmış sen boşanmak istediğini söylesen yine aynı yarayı açarmı ?Evet ben onu bir kere birakip gittim neşter ile kalbinin ustune derin bir yara acti 80 dikis attilar.kendini duzelt bunlari yasamiyalim artik dedim tm diyo hersey yoluna giriyo bakiyorum yine eve gelmemelri basliyo sabahlara kadar agliyorum bunaldim artik
Bosandinmi canmCanım aynı durumdayım, 5 yilim gitti, çok ağladım ama degmedigini anladım. Çocuğumla ilk zamanlar çok zorda olsa bir hayat kurdum. Keyfime bakmaya uğraşıyorum. Olmuyorsa kendine zulmetme. Bende çok sevdim her şeyine rağmen ama sevilmedim. Onu hayatımın merkezinden çıkarıp attım. Aklıma geldiğinde üzülüyorum tabi ama böyle sevilmemektense kendime şans verdim, belki sevilirim ilerde. Kim bilir...
Dedim ona bosanmak istiyorm diye evimizde bi silah var onu alip kendimi oldururum senin gozunun onunde dediEvlilik çok büyük bir sorumluluk insan mutlu olmak ister bu yaşananlar insanı yıpratıyo sana çokkk üzüldüm az çok pisikolojiini anlayabiliyorum ama asla kanı bes kuruş etmeyen bir insan için canına kıymaya değmez bundan sonra evladın için yaşamak zorundasın o küçücük masumcuk ne yapmış kim annesiz kalmak ister aklınızı başınıza alın bişey soylimmi ben evliyim iki çocuğum var başıma neler geldi birgün ölmeyi aklımdan gecirmedim ben niye ölücem degermi ASLA ama şunu anlayamadım Madem senin eve dönmen için kalbinde yara açmış ozaman bu yaptıklarıda nee. Belki ozaman seni seviyodu peki şimdi sevgiliside varmış sen boşanmak istediğini söylesen yine aynı yarayı açarmı ?
Kaldirdim o silahi atmayi dusunuyormDedim ona bosanmak istiyorm diye evimizde bi silah var onu alip kendimi oldururum senin gozunun onunde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?