Sadece acı cektiren bir eş

Ne ölecek ya boşandığı an başkasına gider siz kendinizi toplayın

Umarim hicbir zaman yapmaz cunku hicbir kadin bunu hak etmiyor ❤

Dusunceniz icin sagolun fakat bende bu hayati yasamak istemezdim keske herkesin kaderi elinde olsaydi evet bosanabilirim ama ne kadar psikopat bi insan olsada cocugumun babasi yapabilecegim bisey yok
Üzgünüm hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu hayatı yaşayıp yaşamamakta tamamen sizin elinizde, kendinizi kandırmayın artık. Yahu hiç mi evladınızın psikolojisi yada canı için endişe etmiyorsunuz? Çocuklarını ve eşlerini sebepsiz öldüren adamlarla dolu bu ülke. Açın 3. sayfalarda çarşaf çarşaf bu tarz haberler var...Siz kendimi öldürmek istiyorum diye bir türkü tutturmuşsunuz ardından aynı nakaratlara devam edip duruyorsunuz. Sizin yerinizde olsam ben boşanırdım, çalışmıyorsam işe girer evladımla keyfime bakardım. Ama siz kolay yolu seçmişsiniz, diyorum ya o günahsıza yazık sadece. Keşke çocuklar anne babayı seçebilseydi...

Imkanim olsa giderdim canm malesef arkamda duracak kimsem yok ailem zor bela kendini gecindiriyo

Keşke insanın kaderi kendi elinde olsaydı demişsiniz. Zaten öyle.
Hem bize rol veriliyor hem de o rolü oynadığımız İçin ceza mı verilecek? Böyle bir şey yok. Kaderiniz sizin elinizde.

Hem deli gibi sevdiği biri var, hem de boşanırsan canıma kıyarım diyen dengesizi çıkarın hayatınızdan. Yoksa o sizi çıkaracak zaten az kalmış belli ki.

Evet farkindayim az kaldi..

Bu herif sizi aldattı,üstüne arkadaşına sevgilim benim herşeyim onu çok seviyorum diye yazdı siz bunu gördünüz,arada eve de gelmiyor.Siz evde onun pek de hoşlanmadığınız felçli annesinin altını alırken,onun donlarını yıkarken o sevgilisiyle sabahlara kadar tırıvırı tırıvırı neler neler keyfi yerinde paşamın ohhh.

Yahu siz iyi misiniz kendinizde misiniz bir insan bunu kendine neden yapar bu adam sizi kaybetmemek için tabiki kalbine çizik de atar köprüye de çıkar anasına biricik sevgilisinin bakacak hali yok ütüsünü yemeğini kim yapacak paşamın.

Bu adam seni evine hizmetçi annesine bakıcı olarak kullanıyor zira annesine bakmayı kendi totosu da yemez sevgilisinin bakmayacağını da biliyor.Allah aşkına bir de doğum kontrol hapı mı kullanıyosunuz siz bu adamla iliikiye mi giriyosunuz nolur fake olsun konu ya.

İki dünyada cenneti bulmuş ohh evde karım anneme baksın evi temizlesin ben de canım isteyince eve gideyim karımla da ilişkiye gireyim.Canım istemeyince sevgilimde kalayım onla da sevişeyim ohh ne güzel ya.

Aman aman sakın ayrılmayın çok sevin birdaha böyle bi adam bulamazsınız kendini şeytanın bi alt modeli zaten

Canım aynı durumdayım, 5 yilim gitti, çok ağladım ama degmedigini anladım. Çocuğumla ilk zamanlar çok zorda olsa bir hayat kurdum. Keyfime bakmaya uğraşıyorum. Olmuyorsa kendine zulmetme. Bende çok sevdim her şeyine rağmen ama sevilmedim. Onu hayatımın merkezinden çıkarıp attım. Aklıma geldiğinde üzülüyorum tabi ama böyle sevilmemektense kendime şans verdim, belki sevilirim ilerde. Kim bilir...

Evlilik çok büyük bir sorumluluk insan mutlu olmak ister bu yaşananlar insanı yıpratıyo sana çokkk üzüldüm az çok pisikolojiini anlayabiliyorum ama asla kanı bes kuruş etmeyen bir insan için canına kıymaya değmez bundan sonra evladın için yaşamak zorundasın o küçücük masumcuk ne yapmış kim annesiz kalmak ister aklınızı başınıza alın bişey soylimmi ben evliyim iki çocuğum var başıma neler geldi birgün ölmeyi aklımdan gecirmedim ben niye ölücem degermi ASLA ama şunu anlayamadım Madem senin eve dönmen için kalbinde yara açmış ozaman bu yaptıklarıda nee. Belki ozaman seni seviyodu peki şimdi sevgiliside varmış sen boşanmak istediğini söylesen yine aynı yarayı açarmı ?

Bosandinmi canm

Dedim ona bosanmak istiyorm diye evimizde bi silah var onu alip kendimi oldururum senin gozunun onunde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…