zaten sen öyle davrandığın sürece herşey yoluna girecek ve boşanmayacaksın...Merhaba kk üyeleri eski konularından beni tanıyanlar bilir.iyi kötü yorum yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden.
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.Bu arada evine harcadigim parayı çıkartacağım bir yandan kendi vicdanimi rahatlatacak bu 3 yıl içinde.Çünkü eşim beni sevmiyor,evlenmek için evlenmiş.Annesinin yanında sürekli uyarmalarima rağmen küçük düşürdü.Kaynima mesela bütün sirlarimi anlattı.Yani aile namına bir şey yok.Ortada çocuk var.Bu yuvayı ben kurdum kurusu kuruşuna benim paraların ile yapıldı.Ve sanırım kendi sagligim ve çocuğun sağlığı için bu üç yıllık opsiyonu taniyacagim eşime annesine kardeşlerine.Bu üç yıl içinde onlara öyle iyi davranacağını ki boşandigimda vicdanları sizlasin.Velhasil değerli kk üyeleri durum bundan ibaret.Eşim beni hiç sevmedi.Ağzimdan bir şey çıksa tersini yaptı.Normalde eşler bir birine destek olur.Benim eşim sürekli köstek oldu oluyorsa.Artik vicdanen kendimi rahatlatip yoluma gideceğim.Burdan sizlerinde katkılarınız olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Cesaret ile değil sonuçta bir yuva kurulmuş.Yikmak istemiyorum vicdanen rahatsız olurum çocuğum annesiz babasız büyüyebilir bunları düşünüyorum.Bu arada çok iyi davranacagim demek kötü davrandigim anlamına gelmez.Tanıdığınız 3 yıl daha çok ayrılmaya cesaret edemediğiniz İçin sanki?
Ben hep iyi davrandım.Hemde onların çöplüğünde yaşıyorum nasıl kotu davranayim.Bu 3 yıl içinde düzelir düzelir işte yoksa herkes yolunazaten sen öyle davrandığın sürece herşey yoluna girecek ve boşanmayacaksın...
aklıma bi hikaye geldi. Kadın kvsinin yemeklerine ölsün diye zehir atıyor, son zamanları diye de iyi davranıyor, kv melek oluyor falan.zaten sen öyle davrandığın sürece herşey yoluna girecek ve boşanmayacaksın...
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.
Bir plan değil bu sadece tolerans aslında.Düzelir düzelir yoksa herkes yolunaEşinize ve ailesine karşı nefret duymaya başlamışsınız. İntikam planları kuruyorsunuz resmen. Duygularınızda haklı olabilirsiniz ama 3 yılı beklemeden biran önce ayrılmalısınız. Evdeki hesap çarşıya uymaz, planınız elinizde patlayabilir çünkü.
yanlış yere mesaj atmışsınız canım...konu sahibi ben değilim..aklıma bi hikaye geldi. Kadın kvsinin yemeklerine ölsün diye zehir atıyor, son zamanları diye de iyi davranıyor, kv melek oluyor falan.
Konu sahibi anlamadım bu 3 yılı niye veriyosunuz. Eşinizin size olan borçlarını temin etmek içinse tamam haklısınız da, sırf iyi davranayım vicdan yapsınlarsa saçma. Kötümüydünüz ki önceden?
Hayır kötü değilim çok iyiyim.Bu iyilik yüzünden bu evlilik başıma geldi.Daha iyi olup ne kaçırdıkları in farkına vardılar.aklıma bi hikaye geldi. Kadın kvsinin yemeklerine ölsün diye zehir atıyor, son zamanları diye de iyi davranıyor, kv melek oluyor falan.
Konu sahibi anlamadım bu 3 yılı niye veriyosunuz. Eşinizin size olan borçlarını temin etmek içinse tamam haklısınız da, sırf iyi davranayım vicdan yapsınlarsa saçma. Kötümüydünüz ki önceden?
Yok bilerek sizi alıntıladım sizin yorumla benim hikaye aynı kapıya çıkıyor. :)yanlış yere mesaj atmışsınız canım...konu sahibi ben değilim..
Anladım inşallah bu süreçte onlar da hatasının farkına varır ve herşey düzelir.Hayır kötü değilim çok iyiyim.Bu iyilik yüzünden bu evlilik başıma geldi.Daha iyi olup ne kaçırdıkları in farkına vardılar.
hımmmm anladım canım...Yok bilerek sizi alıntıladım sizin yorumla benim hikaye aynı kapıya çıkıyor. :)
Anladım inşallah bu süreçte onlar da hatasının farkına varır ve herşey düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?