Gerçekten boşanmak isteyen birisinin böyle düşüneceğini sanmıyorum. 3 yıl kısa bir süre mi? Hadi 1 yıl olsa neyse dicem ama 3 yıl çok uzun ve fikirler değişebilir. Bambaşka şeyler olabilir, karşı taraf sizden ayrılabilir vs. Hayat ne getirir belli olmaz sonuçta.
Ayrılmakta kararlıysanız ne kadar erken olursa hayatınızı okadar erken yoluna koyarsınız diye düşünüyorum
Sızlar belkiBahsettiğiniz kadar kötü bir adamın ve ailesinin vicdanı nasıl sızlayacak?
Ya bosanin yada evliliğinizi kurtarin ama böyle planlar icine girmeyin. Esiniz bahsettiğiniz karakterde ise onların ne vicdani da sizlamaz ve siz sadece 3 sene bosuna iyi davranmakla harcayacaksiniz. O 3 seneyi kendinize hayat kurmaklad da geçirebilirsiniz. Cocuk bahane. Ha 3 sene sonra bosanmis bur ciftin cocugu ha şimdi. Küçükken daha iyi alışır bence.
Buradan paylaşacağım size gelismeleriKendiniz çalıp kendiniz söyleyeceksiniz. Birşey anlamadım. Ne iyi kızdı mı diyecekler boşandıktan sonra. Yeni karısına sizi mi anlatacaklar örnek olarak.
?e seks?
Alakası yoklisedeyken bi çocuktan hoşlanıyodum gelip bana açılmasını (o zamanlar çıkma teklifiydi ) bekliyodum
kendi kendime 100 gün süre vermiştim o güne kadar gelmezse onun adını bi daha ağzıma almıcaktım
100 gün geçti gelmedi 50 gün daha eklemiştim hey gidi günler kafa kaç milyonmuş acaba o zamanlar
Size saçma gelebilir.Bu üç yılın içine herşey sigdirdim.Değil 3 yıl
3 Saatime kurban ederim
Sıkı saçmalamışsınız.
Size saçma gelebilir.Bu üç yılın içine herşey sigdirdim.
Tavşan bir zıplar iki zıplar diyorum aslindatavşan dağa küsmüş diyorsun yani..
Tamam da niye şimdiye kadar sızlamadı?Sızlar belki
Çekirge olmasın o?Tavşan bir zıplar iki zıplar diyorum aslinda
Çocuğum var.Akil danışmak suç mu?Ben kendi bildiğimi okuyacağım demedim yapacağım şeyi paylaştım.ekleyecegin varsa buyur söyleAnacım akıl istiyorsunuz herkes en mantıklı yolu gösteriyor,
Madem bildiğinizi okuyacaksınız neden konu açıyorsunuz?
Tavşan olsun bu seferlikÇekirge olmasın o?
Olsun tabii.Tavşan olsun bu seferlik
Hakkınızda hayırlısı olsunBuradan paylaşacağım size gelismeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?