- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
Çocuğum var.Akil danışmak suç mu?Ben kendi bildiğimi okuyacağım demedim yapacağım şeyi paylaştım.ekleyecegin varsa buyur söyle
Tavşan bir zıplar iki zıplar diyorum aslinda
sevmediğiniz adamla 3 sene aynı yatağı nasıl paylaşıcaksınız diyorum.
Çocuğunuz da büyüyecek.Ben hep iyi davrandım.Hemde onların çöplüğünde yaşıyorum nasıl kotu davranayim.Bu 3 yıl içinde düzelir düzelir işte yoksa herkes yoluna
Ayrılmayı düşündüğüm biriyle değil 3 yıl, 3 saat bile geçiremem. Saçmalıktan başka bişey değil bence.Merhaba kk üyeleri eski konularından beni tanıyanlar bilir.iyi kötü yorum yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden.
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.Bu arada evine harcadigim parayı çıkartacağım bir yandan kendi vicdanimi rahatlatacak bu 3 yıl içinde.Çünkü eşim beni sevmiyor,evlenmek için evlenmiş.Annesinin yanında sürekli uyarmalarima rağmen küçük düşürdü.Kaynima mesela bütün sirlarimi anlattı.Yani aile namına bir şey yok.Ortada çocuk var.Bu yuvayı ben kurdum kurusu kuruşuna benim paraların ile yapıldı.Ve sanırım kendi sagligim ve çocuğun sağlığı için bu üç yıllık opsiyonu taniyacagim eşime annesine kardeşlerine.Bu üç yıl içinde onlara öyle iyi davranacağını ki boşandigimda vicdanları sizlasin.Velhasil değerli kk üyeleri durum bundan ibaret.Eşim beni hiç sevmedi.Ağzimdan bir şey çıksa tersini yaptı.Normalde eşler bir birine destek olur.Benim eşim sürekli köstek oldu oluyorsa.Artik vicdanen kendimi rahatlatip yoluma gideceğim.Burdan sizlerinde katkılarınız olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Eşinizin mottosu şu;Merhaba kk üyeleri eski konularından beni tanıyanlar bilir.iyi kötü yorum yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden.
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.Bu arada evine harcadigim parayı çıkartacağım bir yandan kendi vicdanimi rahatlatacak bu 3 yıl içinde.Çünkü eşim beni sevmiyor,evlenmek için evlenmiş.Annesinin yanında sürekli uyarmalarima rağmen küçük düşürdü.Kaynima mesela bütün sirlarimi anlattı.Yani aile namına bir şey yok.Ortada çocuk var.Bu yuvayı ben kurdum kurusu kuruşuna benim paraların ile yapıldı.Ve sanırım kendi sagligim ve çocuğun sağlığı için bu üç yıllık opsiyonu taniyacagim eşime annesine kardeşlerine.Bu üç yıl içinde onlara öyle iyi davranacağını ki boşandigimda vicdanları sizlasin.Velhasil değerli kk üyeleri durum bundan ibaret.Eşim beni hiç sevmedi.Ağzimdan bir şey çıksa tersini yaptı.Normalde eşler bir birine destek olur.Benim eşim sürekli köstek oldu oluyorsa.Artik vicdanen kendimi rahatlatip yoluma gideceğim.Burdan sizlerinde katkılarınız olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Tamam da sabir işi anlayacaginAyrılmayı düşündüğüm biriyle değil 3 yıl, 3 saat bile geçiremem. Saçmalıktan başka bişey değil bence.
Ya işte annesi ölünce fark edecek.Eşinizin mottosu şu;
Yanımda annem olsun, bana bir şey olmaz.
O yüzden eşinizin çok umrunda olacağını sanmam.
Bana iyi desinler demiyorum vicdan meselesibosanan hic kimse ne siz nede onlar arkanizdan iyi bir sey soylemeyecek kendinizi kandiriyorsunuz ben hic gormedim karim veya kocam beni bosadi ama cok iyi insandi ya diyeni
Kendimi kandirmiyorum biraz yükümü tutayım anlarsın sabırla yolumaTamam da niye şimdiye kadar sızlamadı?
Hep iyiymişsiniz ya.
Gerçekten boşanmak istemiyor olabilirsiniz.
Bu da bir tercih sonuçta. Ama bari kendinizi kandırmayın.
İşte kendimi ancak toparlarim maddi ve manevi olarakCocugunuzu düşünüyorsunuz tamam. Anlıyorum ama o 3 senede bbaya da cok bağlanır. Ve sonra ayrilsaniz cocugunuz icin dah travmatik olmaz mi. Simdi ayrilsaniz pek birsey anlamaz en azindan.
Size acikliyorum hem maddi hem manevi kendimi ancak toparlarim3 yila yazik yahu
Bosanmamak icin bu opsiyonu tanidiginiz belli
soylemekniatedihimde bu iste arkasindan iyi konusmayacaklara insana vicdanda yapmiyorlar en guzeli allaha havale etmekBana iyi desinler demiyorum vicdan meselesi
Amin inşaallahHakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?