Sadece akıl danışmak istiyorum

bosanan hic kimse ne siz nede onlar arkanizdan iyi bir sey soylemeyecek kendinizi kandiriyorsunuz ben hic gormedim karim veya kocam beni bosadi ama cok iyi insandi ya diyeni

Çocuğum var.Akil danışmak suç mu?Ben kendi bildiğimi okuyacağım demedim yapacağım şeyi paylaştım.ekleyecegin varsa buyur söyle

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/57130214/

Bu konu daha çok yeni BUNDAN SONRA ÇOCUĞUM İÇİN BOŞANMAK İSTEMİYORUM DİYENE BU KONU İLE CEVAP VERECEĞİM......
Çocuklarınızı bahane etmekten vazgeçin
Evinizde kavga gürültü varsa kalkan etmeyin şu çoluğu çocuğu kendinize
Boşanmak istemiyorum diyin en azından dürüst olun....

Kusura bakmayın ama pskolojiniz normal değil.
Ayrılmaya karar verdim diyosunuz.
Daha sonra ,bu süreçte düzelir düzelir sonra herkes yoluna diosun.
Karar verdiysen şimdi ayrıl , bu çocugun için daha sağlıklı!
Çocuklar anne babaları arasındaki sevgisizliği hissederler.ayrıca kabullenmesi 3 yıl sonra daha zor.
Siz ayrılmak istemiosunuz sadece saçmalıyosunuz

Çok kötü bir fikir bence. Üç yılınız daha boşa gidecek, çocuğunuz babasına daha fazla alışacak, belki yaşından dolayı velayette sıkıntı yaşayacaksınız (çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama üç seneye mahkemenin velayet hakkında fikrini alabileceği yaşa gelebilir).

Üstelik o iyi davranmalarınızın hiç bir anlamı da olmayacak. Siz boşanınca yaptığınız iyiliklerin göze görüneceğini ve pişmanlık duyacaklarını sanmam. İnsanlara on iyilik yaparsın, en ufak bir istekleri olmadığında hepsini unuturlar.

Kendinize saygı duyun. Kendiniz için yaşayın. Evliliğinizi toparlamak istiyorsanız da böyle planlarla yapmaya çalışmayın.

Ben hep iyi davrandım.Hemde onların çöplüğünde yaşıyorum nasıl kotu davranayim.Bu 3 yıl içinde düzelir düzelir işte yoksa herkes yoluna
Çocuğunuz da büyüyecek.
Onun psikolojisi ne olacak?
Bir de onu boşanmaya hazırlayayım diye 3 sene evli kalırsınız.

Mantıklı.

Ayrılmayı düşündüğüm biriyle değil 3 yıl, 3 saat bile geçiremem. Saçmalıktan başka bişey değil bence.

Eşinizin mottosu şu;

Yanımda annem olsun, bana bir şey olmaz.

O yüzden eşinizin çok umrunda olacağını sanmam.

Tamam da niye şimdiye kadar sızlamadı?
Hep iyiymişsiniz ya.
Gerçekten boşanmak istemiyor olabilirsiniz.
Bu da bir tercih sonuçta. Ama bari kendinizi kandırmayın.
Kendimi kandirmiyorum biraz yükümü tutayım anlarsın sabırla yoluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…