Ya hayat sizin,nasil isterseniz oyle harcarsiniz. Ama 3 yilin sonunda pisman olacaginiz kesin.İşte kendimi ancak toparlarim maddi ve manevi olarak
Yani Allah'a havale ettim.Kv nin hakaretini kvye dedim.Dediki ben öyle bir şey demedim dedi Kur'an'ı Kerim'in üstüne el bastı.Çarpilacak kv.Çünkü kayıtta geçiyor.soylemekniatedihimde bu iste arkasindan iyi konusmayacaklara insana vicdanda yapmiyorlar en guzeli allaha havale etmek
Ben neden pişman olacağım.Ben evlenirken pişman olmuşum zaten.Bir daha pişman olmam.Ya hayat sizin,nasil isterseniz oyle harcarsiniz. Ama 3 yilin sonunda pisman olacaginiz kesin.
carpilirmi bilmem de Allah kimsenin yanina koymuyor onu cok iyi biliyorumYani Allah'a havale ettim.Kv nin hakaretini kvye dedim.Dediki ben öyle bir şey demedim dedi Kur'an'ı Kerim'in üstüne el bastı.Çarpilacak kv.Çünkü kayıtta geçiyor.
İnşallah koymaz.Benim ölmüş anneme babama hakaret etti çünkü kayıt ettim.Sonra yüzüne böyle dedim gitti Kur'an'ı Kerim'i aldı abdestliyim dedi üstüne el bastı.carpilirmi bilmem de Allah kimsenin yanina koymuyor onu cok iyi biliyorum
elin abdestlide agzin cünüp deseydin yaİnşallah koymaz.Benim ölmüş anneme babama hakaret etti çünkü kayıt ettim.Sonra yüzüne böyle dedim gitti Kur'an'ı Kerim'i aldı abdestliyim dedi üstüne el bastı.
Boşver çünkü daha öncede çantasından kağıt düşürdü açtım baktım sevmediği biri sanırım büyü yapmış.Kagitta ön yüzünde Arapça harflerle birşey yazılmış arka tarafında ise Türkçe yazılmış büyü kağıdı.Bir de Umreye gittim diyor.elin abdestlide agzin cünüp deseydin ya
neyse bu konulara girmeyelim yasak cunku boyle kelimelerBoşver çünkü daha öncede çantasından kağıt düşürdü açtım baktım sevmediği biri sanırım büyü yapmış.Kagitta ön yüzünde Arapça harflerle birşey yazılmış arka tarafında ise Türkçe yazılmış büyü kağıdı.Bir de Umreye gittim diyor.
Aminneyse bu konulara girmeyelim yasak cunku boyle kelimeler
zaten ben inanmamda boyle buyu falan allah hakettiklerini versin
Bunu siz öyle düşündüğünüz için öyle öngöryorsunuz.zaten sen öyle davrandığın sürece herşey yoluna girecek ve boşanmayacaksın...
El cevap:maddi ve manevi ancak kendimi toparlarim.Düzelmeyeceğini biliyorum.Ben kendimi hazırlıyorum.Hem maddi hem manevi.Sizin 3 yıl opsiyon verdiğinizden kimin haber var ki herkes normal hayatına devam etmiyor mu, eski konularınızı bilmiyorum ama eşinize ayrılma düşüncenizden bahsetmeniz ve böyle giderse yapamayacağınızı söylemeniz gerekmiyor mu? Siz sadece kendi vicdanınız için bu 3 yıl kotasını koymuş gibisiniz düzeleceğini siz de zannetmiyorsunuz
Valla kaybettiğin yıllar yeter boşanmaya karar verdiysen oda kabul ediyorsa parayı pulu boşver arkana bakmadan git çünkü kimsenin vicdanı falan sızlamaz merak etme arkandan olan lafı ederler zaten yok şöyleydi yok böyleydi elin iyisi olmaz ben bunu ögrendim ya bu üç yılda bi çocuk daha olursaMerhaba kk üyeleri eski konularından beni tanıyanlar bilir.iyi kötü yorum yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden.
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.Bu arada evine harcadigim parayı çıkartacağım bir yandan kendi vicdanimi rahatlatacak bu 3 yıl içinde.Çünkü eşim beni sevmiyor,evlenmek için evlenmiş.Annesinin yanında sürekli uyarmalarima rağmen küçük düşürdü.Kaynima mesela bütün sirlarimi anlattı.Yani aile namına bir şey yok.Ortada çocuk var.Bu yuvayı ben kurdum kurusu kuruşuna benim paraların ile yapıldı.Ve sanırım kendi sagligim ve çocuğun sağlığı için bu üç yıllık opsiyonu taniyacagim eşime annesine kardeşlerine.Bu üç yıl içinde onlara öyle iyi davranacağını ki boşandigimda vicdanları sizlasin.Velhasil değerli kk üyeleri durum bundan ibaret.Eşim beni hiç sevmedi.Ağzimdan bir şey çıksa tersini yaptı.Normalde eşler bir birine destek olur.Benim eşim sürekli köstek oldu oluyorsa.Artik vicdanen kendimi rahatlatip yoluma gideceğim.Burdan sizlerinde katkılarınız olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ya doğrusunda çok para harcadım yani hemen olursa soyulup birde üstüne beş parasız kalacağım.Hic değilse maddi olarak biraz gücleneyim.Yoksa eşim 2000 den buyana çalışmış ama kuruşunu görmedim.Şuan bütün sorumluluğu üstüne verdim faturalar harcamalar vs bu kez de mirin kırın ediyor.Valla kaybettiğin yıllar yeter boşanmaya karar verdiysen oda kabul ediyorsa parayı pulu boşver arkana bakmadan git çünkü kimsenin vicdanı falan sızlamaz merak etme arkandan olan lafı ederler zaten yok şöyleydi yok böyleydi elin iyisi olmaz ben bunu ögrendim ya bu üç yılda bi çocuk daha olursa
Çalışıyomusun yani çok parayı nasıl harcadın bide senin eline para vericekmi şimdiden sonra yada maaşın elindemi kalıcak. Bak benim akrabam var çalışıyo kıza kontör bile almıyorlar bayramda bayramlık bile almıyorlar. Bayramın son günü hatta bayramdan sonra ailesine gönderiyorlar yani kendi misafirleri işleri bitince işten geliyo evde de iş yapıyo maaş kartı kayınbabasında ve herzaman diyolar ki defol git seni istemiyoz oglumuza yeni hanım bulcez ve 2 de çocugu var onlarıda vermeyiz diyolar seninkiler bilmiyorum nasıllar ama ben ne zaman moralim bozulsa eşime kızsam bu kızı düşünüp şükrediyorum halime tabi herkesin dayabilecegi yük verirmiş rabbim iyi düşün işler senin istedigin gibi gitmeyebilirYa doğrusunda çok para harcadım yani hemen olursa soyulup birde üstüne beş parasız kalacağım.Hic değilse maddi olarak biraz gücleneyim.Yoksa eşim 2000 den buyana çalışmış ama kuruşunu görmedim.Şuan bütün sorumluluğu üstüne verdim faturalar harcamalar vs bu kez de mirin kırın ediyor.
AynenAma paran elinde kalıyorsa kayınnan falan eziyet etmesse ne bilem işler yolunda giderse 3 yıl sonra tm bideboşanmayı düşünüyorsan madem 3 yıl verdin kendine paranı iyi tut kimsenin bilmediği bi kumbara yap ve bulduğun parayı at ona ben yapıyorum zor zamanlar için çünkü tek ihtiyacın olan şey ayrılınca para ve ailen
Hiç farkim yok ama ben artık uyandım geç olsadaÇalışıyomusun yani çok parayı nasıl harcadın bide senin eline para vericekmi şimdiden sonra yada maaşın elindemi kalıcak. Bak benim akrabam var çalışıyo kıza kontör bile almıyorlar bayramda bayramlık bile almıyorlar. Bayramın son günü hatta bayramdan sonra ailesine gönderiyorlar yani kendi misafirleri işleri bitince işten geliyo evde de iş yapıyo maaş kartı kayınbabasında ve herzaman diyolar ki defol git seni istemiyoz oglumuza yeni hanım bulcez ve 2 de çocugu var onlarıda vermeyiz diyolar seninkiler bilmiyorum nasıllar ama ben ne zaman moralim bozulsa eşime kızsam bu kızı düşünüp şükrediyorum halime tabi herkesin dayabilecegi yük verirmiş rabbim iyi düşün işler senin istedigin gibi gitmeyebilir
aklım almadı bu planınızıMerhaba kk üyeleri eski konularından beni tanıyanlar bilir.iyi kötü yorum yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden.
Ben eşimden ayrılmaya karar verdim.Ama çocuğum olduğu için ben ona 3 yıl opsiyon tanıyorum.Kendisinin hiç bir şeyden haberi yok.Bu arada evine harcadigim parayı çıkartacağım bir yandan kendi vicdanimi rahatlatacak bu 3 yıl içinde.Çünkü eşim beni sevmiyor,evlenmek için evlenmiş.Annesinin yanında sürekli uyarmalarima rağmen küçük düşürdü.Kaynima mesela bütün sirlarimi anlattı.Yani aile namına bir şey yok.Ortada çocuk var.Bu yuvayı ben kurdum kurusu kuruşuna benim paraların ile yapıldı.Ve sanırım kendi sagligim ve çocuğun sağlığı için bu üç yıllık opsiyonu taniyacagim eşime annesine kardeşlerine.Bu üç yıl içinde onlara öyle iyi davranacağını ki boşandigimda vicdanları sizlasin.Velhasil değerli kk üyeleri durum bundan ibaret.Eşim beni hiç sevmedi.Ağzimdan bir şey çıksa tersini yaptı.Normalde eşler bir birine destek olur.Benim eşim sürekli köstek oldu oluyorsa.Artik vicdanen kendimi rahatlatip yoluma gideceğim.Burdan sizlerinde katkılarınız olsun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?