Hayırlı olsun :) bende ilk aşılamamı oldum 13. Gün bugün ama hiç cesaretim yok test yaptırmaya.inşallah benim de isteyen herkesinde olur. Kaç yumurtan oluşmuştu? Sperm hızı nasıldı?Kızlar 2.yılın sonunda aşılama ile gebe kaldım Allahıma bınlerce kez şükürler olsun Rabbım ısteyen herkese versın sıze umut olur dye yazmak ıstedm tup bbkten once mutlaka asılama denenmelı bizimkı sebebsizdi sadece esımın morfolojısı 3ıdı ve rabbıme sukur tuttu işk denemede suan 6W hamışim...
Daha çok erken belirti için ama inşallah bunlar bi işarettir tutmuştur :)Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?
yaa nasıl umut oldun bana :)) benim 3 yumurtam vardı %50 hız.inşallah Allah bana da nasip ederYumurtam iki tane olustu ve catladi vanim sperm.ileri hareketlilil yuzde 45 yikama sonrasi deger canim
Herkes belirtilerinden bahsediyor biraz da umutsuzum aslında.hiç bir belirtim yok bence.ateşim filan da normal.sen nasılsın?Yumurtam iki tane olustu ve catladi vanim sperm.ileri hareketlilil yuzde 45 yikama sonrasi deger canim
Yıkama sonrası %50 oldu totalde 60 ml sperm vardı.benim ilk 3 gün ağrım şişkinlik filan vardı sonra geçti.son iki gündür hafif kasık ağrım varYikama sonrasi deger onemli canim birde doktor genelde asilamadan bir gun sonra iliski dedi ama nerde o agriyla imkansizdi .benim cok agrim oldu bu arada.Sanirim ovulasyon agrisiydi.asilamadan sonra catlamis her ikisi de o nedenle cok agrim olmus doktor oole solledi bakalim isllak hayirli haberler aliriz
Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?
İnş adet değildir canım bende günümü beklerken erken olmaktan korkuyorum daha önce klomen kullandm erken olmuştum çünkü bu kez iğne kullandm şmd de progestan kullancam bakalmBende dun basladi canim asilama gunu ve sonrasi cok az kanama oldu gecti sonrasinda ama gogus hassasiyetim.cok fazla bugun 5.gunum 9 gun kaldi tahlile bakalim adet olucakmisim gibi agrilarim var....
Ayni gun olmusuz sizle..herhangi bi ilac kullaniyormusunuz peki bu surecteMerhaba benim 5.gunum 7 aralikta asilamam.yapildi akintim acik kahvedevn beyaza dondu adet olucakmisim gibi kasik agrim ve gazim var bakalim ayin 20 si veya 21i gibi kan testim var adet olmaktan da korkuyorum bakalim isllah ilaclarin etkisi ile erken olmam hayirlisi olsun hepimi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?