Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun :) bende ilk aşılamamı oldum 13. Gün bugün ama hiç cesaretim yok test yaptırmaya.inşallah benim de isteyen herkesinde olur. Kaç yumurtan oluşmuştu? Sperm hızı nasıldı?

Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?
Daha çok erken belirti için ama inşallah bunlar bi işarettir tutmuştur :)

Yumurtam iki tane olustu ve catladi vanim sperm.ileri hareketlilil yuzde 45 yikama sonrasi deger canim

Yumurtam iki tane olustu ve catladi vanim sperm.ileri hareketlilil yuzde 45 yikama sonrasi deger canim
Herkes belirtilerinden bahsediyor biraz da umutsuzum aslında.hiç bir belirtim yok bence.ateşim filan da normal.sen nasılsın?

Yikama sonrasi deger onemli canim birde doktor genelde asilamadan bir gun sonra iliski dedi ama nerde o agriyla imkansizdi .benim cok agrim oldu bu arada.Sanirim ovulasyon agrisiydi.asilamadan sonra catlamis her ikisi de o nedenle cok agrim olmus doktor oole solledi bakalim isllak hayirli haberler aliriz

Yıkama sonrası %50 oldu totalde 60 ml sperm vardı.benim ilk 3 gün ağrım şişkinlik filan vardı sonra geçti.son iki gündür hafif kasık ağrım var

Canim benim islemin oldugu gin ve sonrasi kabusdu kasik agrisi karinda siskinlik goguslerde hassasiyet vardi bugun daha iyiyim.ama gaz sorunu var felaket bugunde devam ediyor atesim cikmadi sadece olk gun biraz artti

Bende bugün oldum aşılamamı kızlar inş hepimizin hakkında hayırlısı olur nasıl geçecek 15 gün bilmiyorum. 9tane falan yumurtam oluşmuş iki çatlatma iğnesini birden vurdu doktorum çok ağrım vardı inş sonucu da güzel olur. Bizim de hereketlilik %50 ..

Harikaa baya olusmus yumurtan cok ii sansin yuksektir isllah hayirlisi ile bebosler gelir.aynen bende deli gibi gun sayiyorum.gaz ve gogus agri hassasiyet devam ediyor.hafif hafif de adet sancisi gibi karnimdan bacaklarima vuruo kahverengi koyu renk akintim var bakalim.

İnş canım Rabbim hepimizin kucagını doldursun Benim de kahve akıntım var neden blmiyorum ama sizde de oldu mu aşılama günü

Bende dun basladi canim asilama gunu ve sonrasi cok az kanama oldu gecti sonrasinda ama gogus hassasiyetim.cok fazla bugun 5.gunum 9 gun kaldi tahlile bakalim adet olucakmisim gibi agrilarim var....

Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?

Ben de 7 aralıkta oldum ilk asilamami, batma şişlik ağrıverilen hormon ve ilaclardanmis, o yüzden hiçbiri belirti değil...kendini dinlememek lazım...

Bende dun basladi canim asilama gunu ve sonrasi cok az kanama oldu gecti sonrasinda ama gogus hassasiyetim.cok fazla bugun 5.gunum 9 gun kaldi tahlile bakalim adet olucakmisim gibi agrilarim var....
İnş adet değildir canım bende günümü beklerken erken olmaktan korkuyorum daha önce klomen kullandm erken olmuştum çünkü bu kez iğne kullandm şmd de progestan kullancam bakalm

Mrb arkadaslar bende 7 aralikta ilk asilamami oldum bekliyorum Rabbim bizlerede nasip eder insallah

Kızlar ben aşılamamın ikinci günündeyim kasık ağrım ara ara oluyor ama hiç akıntım yok sizde durumlar nedir? Progesteron jel kullanıyorum bu arada sabahları..

Merhaba benim 5.gunum 7 aralikta asilamam.yapildi akintim acik kahvedevn beyaza dondu adet olucakmisim gibi kasik agrim ve gazim var bakalim ayin 20 si veya 21i gibi kan testim var adet olmaktan da korkuyorum bakalim isllah ilaclarin etkisi ile erken olmam hayirlisi olsun hepimi icin

Ayni gun olmusuz sizle..herhangi bi ilac kullaniyormusunuz peki bu surecte

Kızlar normalde veemiyorlar zaten ama benim progetesonm düşük oldgu için verdi.. Bu ilaç rahmi gebeliğe hazırlıyormş döllenme olursa rahat tutunablmesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…