Çok şükür değer yükseldi. 2 gün önce 84.8 di. Bugün 237.8 e yükselmiş. Doktor tekrar test yapmaya gerek görmedi. 2 hafta sonra ultrasonda bakılacak. İnsallah sağlıklı bir gebelik olurda tekrar hüsrana uğramam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu benim iKinci asilamamdi.İnsallah guzel haberler bekliyorum sizden.
Çok şükür değer yükseldi. 2 gün önce 84.8 di. Bugün 237.8 e yükselmiş. Doktor tekrar test yapmaya gerek görmedi. 2 hafta sonra ultrasonda bakılacak. İnsallah sağlıklı bir gebelik olurda tekrar hüsrana uğramam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu benim iKinci asilamamdi.
Sagol Allah razı olsun. Darısı isteyen herkese olsunAmin amin insallah. Cok sevindim cnm. Hayirli ugurlu olsun melegin...
sperm hareket ve sayı düşüktğ bizim.2 aşılma da tutmadı.Allah nasip ederse nisan sonu gibi tüp bebek tedavisine başlıyoruz.sizin sorun neydi. aşılama hareketsizlik problemi olanlada tutuyormuş o yüzden bende denemek istedi m
öylemisperm hareket ve sayı düşüktğ bizim.2 aşılma da tutmadı.Allah nasip ederse nisan sonu gibi tüp bebek tedavisine başlıyoruz.
bende ilk aşılaması tutanlardanım 2 gün önce 196 idi değerim bugün 704 çıktı. Doktorum tahminen salı günü görebileceğimizi söyledi miniği
Çok güzel bir haber gerçekten çok mutlu oldum ve umut verdi.Umarım bende böyle güzel haberler verebilirim.Benimde ilk aşılamamış tuttu bugün 19 gün dun test yaptırdım çok şükür Rabbim isteyen herkese versin
Çok TSK ederim inşallah sende güzel haberi alırsın ben bilerek bekledim 18 güne kadar hayal kırıklığı olmasın diye
valla uzun süredir bakamıyorum kusura bakma cevap veremedim aşılama tutmadı bi daha da yaptırmadım halen bişey yok rabbim ne zaman nasip ederse artık senin tutmuş galiba nasıl son durumMehtap nasılsın. Test yaptırdın mı
allahım bizlerede tüm isteyenlere nasip etsin inş.Arkadaşlar nasılsınız. Bugün idrardan test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. İkinci çizgi digerinden biraz soluk ama net görüyorum. Sizce resimdeki cizgilerden umutlanmalimiyimEki Görüntüle 1396622
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?