Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de 19 ağustosta aşılamam yapıldı.... inş ben duraya hamileyimmmm diye yazarım....2 aşılamam oldu bu arada.

Meraba esinzn tahlilleri nsldi pki. Brde kac yumurtnz olsmstu

Kızlar aşılaması tutanlar akıl versin benim tutmadı . Neler yapmak lazım aşılama günü ve sonrası .

Cnm pko vrmi esinizin dgerleri nasldi ymurta sayn flan asilamadn smra blortilern neler oldu yzar msn lutfennn

Kac kiliyla hamile kldn cnm pko bndede vr sperm syilariniz tm olark kacti ymurta syin flan ayrnliyla yzar msn ltf nnnnnn

Pko vrmi cnm hiz ve sayi kacti asilama yptiginzda ymurta syn kacti bde blrtilerini yzr msn ltfnnnnn

Pko vrmi cnm ymurta syin sperm hraket syinz kacti blirtiler nelrdi
Tebrikler canım haaarikaaaaa:)) ağlıkla kucağına al bebeğini Allah beraberinizde olsun. Ev canım pko muydun değerleriniz nasıldı yaşadığın semptomlar nelerdi yazar mısın lütfen?

Canim pko varmi blirtilern nlerdi anlatr msn bnim esmdede ayni srn vrdi ilac klla iyo 21 mlyn 80 hraketle asilama oldm 2 kasimda bklemedeym adt blrtilerm bsladi krkuyrm

Bnimde ddaklarm kruyor ama havalar sgudu acaba ondnmi dyrm bde kabzlik var 2 kasimda oldm asilamami ne olck blmiyrm ck krkuyrm ilk asilamam

Kızlar 2.yılın sonunda aşılama ile gebe kaldım Allahıma bınlerce kez şükürler olsun Rabbım ısteyen herkese versın sıze umut olur dye yazmak ıstedm tup bbkten once mutlaka asılama denenmelı bizimkı sebebsizdi sadece esımın morfolojısı 3ıdı ve rabbıme sukur tuttu işk denemede suan 6W hamışim...

Birde Adete 3gun kala ıdrar testı yapın varsa zaten genelde cıkıyor arkadaşlar . Umutsuz olmayın ..

Ilk asilamada mi tuttu bnm ilk asialmam tutmadi dun adt oldm cok ktuyum yunurta syn soerm syinuz hareketniz kacti bde bnde pko var

aşılama yaptırıpta kimyasal gebelikle sonuclananlar lütfen bilgi verirmisiniz benimde sanırım kimyasal ggebelik çünkü adetime 3 gün kala kan testi 12.52 çıktı ertesi gün bir daha yaptırdım o zaman da tam 12 çıktı betahcg ve hala adet olmadım kızlar napıcam korkuyorum,,,,,,,,,,

1. aşılama test sonuclarım
1. test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59
4. 93.59
pazartesi bir test daha olacak doktor pozitif ama kese görülene kadar devam edecek galiba testler

1. aşılama test sonuclarım
1. test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59
4. 93.59
pazartesi bir test daha olacak doktor pozitif ama kese görülene kadar devam edecek galiba testler

Hayırlı olsun canm gözün aydın :)
Bizde onumuzdeki ay ilk aşılama denicez umarim ilkinde tutar :)
Sperm hizi ve hareketi nasildi sizin ?

Merhaba arkadaşlar bizde bu ay aşılama tedavisine başladık.. Bugün adetimin üçüncü günü ve ilk yumurta büyütme iğnemi oldum.. Bu arada 1,5 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz enferltlte var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş Rabbim kucagmzı boş brakmasn

Kac kiliyla hamile kldn cnm pko bndede vr sperm syilariniz tm olark kacti ymurta syin flan ayrnliyla yzar msn ltf nnnnnn
Merhaba.inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) bişey sorabilir miyim? Bende ilk aşılamamı yaptırdım7. Günümdeyim.eşinin sperm sayısı ve hızı kaçtı? Kaç yumurtan oluştu?

Yanl
Merhaba.inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) bişey sorabilir miyim? Bende ilk aşılamamı yaptırdım7. Günümdeyim.eşinin sperm sayısı ve hızı kaçtı? Kaç yumurtan oluştu?
Yanlış yere yazdım sanırım

Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…