Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada siz neler kullandnz? Ben iki kutu gonal f iğne ve iki tane çatlatma iğnesi yaptrdım.. İlişki kısıtlaması yaptı doktorunuz? Benmki normal devam edebilirsnz bi sakıncası yok dedi..

He demekki bana gerek gormedi heralde bisim doktor biraz kaderci benim pazartesi islemden sonra deli gibi agrim.oldu zaten ovulasyon agrisiymis ertesi gun devam edince dr a gttim dioki biseyin yok normal hayatina devam et o agriyla nasi ediim karin sis baski var onlara gore cok kolay bi islem tabi.

Benimde tum degerlerim normaldi.fakat oncesinde hem gonal f hem estrofem hem dekort hem klomen ictim.suanda estrofeme devam ediyorjm ve dekorta.ayrica progestan basliycam.bu ilaclar tup bebekten once ve sona kullanilan ilaclar.asilamadan asilamaya fark edio .cunku baska bi arkadasim sadece klomen ve catlatma ignesiyle asilama oldu..

Asilama surecinde yumurta buyutme ignesi gonal f kullandim yeterli buyukluge gelince de catlatma.ignesi vuruld.bu kdr sonra da baska ilac jel vs vermedi ilginc geldi bu da bana.cunku genelde okudugumm paylasimlarda jrl ve progestan kullanimi var asilamada olsa.neden vermedi acaba?

Kafana takma canim bunu..verecek olan Rabbim o verirse ilac falan hikaye yani.her doktorun tedavisi farkli oluyo demekki..bu arada asilamalariniz ne kadar tuttu

Canim ben florence nigtingale hastanesin tup bebek merkezinde yaptirdim.asilama islemi 1100 tl ilaclar 1 kutu gonal f ilac ve enjektorler 260 tl iki kutu kullandim iste ona 500 tl deaen catlatma ignesinj ayri aliosun o da 50 tl 1650 toplam tutar

Bende 2şer kutu çatlatma iğnesi ve gonal f 250 tl verdm aşılama 600 tl bir de işlem sonrası jel 30 tl.. Bu arada konyada özel bi muayenehanede yaptryorm. Toplamda 880 tl oldu.

Ben istanbulda yasiyorum o yuzden biraz daha pahali olmus olabilir.benim doktorum tupler ve sperm kalitesinde sorun yoksa asilamayi 3 kez yapariz dedi.bende bu asilama tutmazsa direk tup bebege gecmenin daha mantikli oldugunu dusunuyorum.Tup bebek tedaviside 5 bin tl imis.Aslanda istanbuldaki pek cok yere gire bu hastane uygyn bakalim.sen kacinci gunde test yapican aslinda 12 gunde kanda cikiomus ama drum 14.gun dedi

İlaclariniz raporsuz galiba..benim raporlu hali 600.. Muayene 750 sperm yikama islemi 200..Ankara da yaptirdim...21 aralik kan ver dedi doktor

Hadi insallah guzel haberler verelim:). Bu arada arkadaslar kendinizi nasil hissediosunuz agriniz siskinliginiz varmi

Amin inş hepmzn gönlüne göre olsun herşey.. Ben ara sıra sol kasık batmam haricinde bşy hssetmiyorum akıntım falan da yok.. Sizde durumlar ne?

Aşrı bi şişlik ve gaz sancım var ,..kasik agrim ozellikle sagda hissediorum.benim uc yumurtam catladi iki sagda bi solda..bide okadar aclik hissi varki muhtemelen ilaclardan kaynaklaniyo

Aynen bende çok acıkıyorum yaa muhtemelen ilaçların etkisi zaten hamilelik olması mümkün degil bu kadar süreçte göğüslerim ağrıyor ve karnımın altında benmde müthiş gaz sancım var.. İnş hepsi güzel habere çıkar

İnsallah canim.bugun progestan icmeye basliycam benimde bundan sona goguslerim acir kesin.progestan bende gogus sisligi ve acisi yaoiyo

Walla ite kalka gidio resmen beklemek çok zor inş Rabbim mükafatını verir canım. Benim göğüs ağrımdan başka bişeym yok bugün 4.günüm bir de progestan jeli kullandktan sonra kasıklarımda seyirmeler oluo o neden anlamadm gitti.. Kendmi de dinlemek istemiyorum ama elmde degil.. Sende durumlar ne canm?

Benimde geceden bu yana agrilarim var ama degisik bi agri adet agrisina benzio gece uykumdan uyandim..bugunde devam etti sayamadim ama 30 kere lavaboya gitmisimdir sıkıldim bugun gitmekten o derce.bide gogus uclarim da aci var canim...ilaclardan diyorum ama insallah cektiklerimiz bebisleeiimizdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…