Merhaba arkadaşlar bende 7 aralıkta ilk aşılamamı oldum normalde yarın kan testi yaptırmam gerek ama kararsızım regil gününü beklesemmi
Seninle ayniyiz 7 aralık aşılama günüm ama regl günü asilamadan 14 gün sonra oluyormuş yani bugün. Ben de yarın kan veri cem. İğne yumurtaları erken büyütunce normal zamanından erken çatlamış oldu regl gunu de erkene çekilmiş oluyor.
25 aralık regil günümAslında son adet tarihim 27 kasım adet tarihim 26 aralık olması lazım gibi ama 21 aralık olmuş oldu. Seninki ne zamandı?
Az önce yumurtlama testi ile test yaptım iki çizgide çok koyu çıktıSeninle ayniyiz 7 aralık aşılama günüm ama regl günü asilamadan 14 gün sonra oluyormuş yani bugün. Ben de yarın kan veri cem. İğne yumurtaları erken büyütunce normal zamanından erken çatlamış oldu regl gunu de erkene çekilmiş oluyor.
Bu gune kadar hep umutla geldim olumsuz dusunmedim ama yarin sanki yine 0.100 sonucunu gorecekmisim hissi olustuBize de haber ver ins umut olursun hepimize guzel haberinle:)
Az önce yumurtlama testi ile test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı
Normalde yarın kan testi yapmam gerek ama bende korkuyorum çok afedersiniz sadece akıntım ve çok az kasık ağrım oluyo normalde hiç olmaz ama sonuçtan korkuyorum o yüzden regil gününü bekliycem.25 aralık inşallah seninkide tutunur hayalimkindeİnşallah yarın iyi haberler alırız. Ben niyeyse olumsuz olacak gibi sartlandim Baya alistirdim kendimi sanırım ya da alistirdigima inanmaya çalışıyorum. Hiçbir iyi kötü belirti yok ağrı sızı... Adet belirtisi de yok...
Vercem canim hemen sabah olir olmazHayalim ve elif eflin sizlerde yarın kan vereceksiniz di mi
Hadi inşallah hayırlısı olur güzel haberlerini ver bizeVercem canim hemen sabah olir olmaz
Benim doktor 14.gunu kan ver dedi sonucta cunku yumurtalarim tam 14.gunumde catladi yani yarin adet gunum..benim uc yumurtam catlamistiHadi inşallah hayırlısı olur güzel haberlerini ver bize
Senin kacinci gunundu canimİnşallah yarın iyi haberler alırız. Ben niyeyse olumsuz olacak gibi sartlandim Baya alistirdim kendimi sanırım ya da alistirdigima inanmaya çalışıyorum. Hiçbir iyi kötü belirti yok ağrı sızı... Adet belirtisi de yok...
Banada dedi ama ben bekliycem hafta sonuna kadar.bize umut olsun senin bebeğin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.benimde 3 yumurtam çatlamıştıBenim doktor 14.gunu kan ver dedi sonucta cunku yumurtalarim tam 14.gunumde catladi yani yarin adet gunum..benim uc yumurtam catlamisti
Yarın sabah 15. Günüm. Benim 11 yumurta oluşmuştu ama kaçı çatladı bilmiyorum, bişey demedi dr.Senin kacinci gunundu canim
canım ben çatlatma iğnemden iki gün önce baktgnda en büyügü 17mm di.. Sonra ilacın dozajını artırdı ve iki gün sonra çatlatma iğnesini yaptı yani çatlatma günü kontrole gtmedm benAşılamada yumurtanız kaç mm di çatlatma iğnesi vurulduğunuz da
İnşallah güzel haberler verirsin.kendini çok dinleme ondan öyle hissedebilirsinKan verdim sonuc bekliyorum kizlar sanki adet olacakmisim gibi bi halim var
Kan verdim sonuc bekliyorum kizlar sanki adet olacakmisim gibi bi halim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?