- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 44
Kan verseydin canım bekleme sen de. İkinci aşılama ne zaman olacak benim bilmiyorum...şimdi bir de birsürü kistle uğraş dur ....Bende evde 6 gün önceden sonuç veren test yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı ilk aşılamamdı olmadı.inşallah sizlerinki pozitif çıkar.
Hafta sonunu bekliycem dr regilin 3.günü gel demişti olursam gidicem muhtemelen ocağın 7.de olur.senin kist iğnedenmi oluşmuşKan verseydin canım bekleme sen de. İkinci aşılama ne zaman olacak benim bilmiyorum...şimdi bir de birsürü kistle uğraş dur ....
Evet canım çok yumurta olunca catlatma iğnesi nedeniyle oluyor. Zaten tıbben hepsinin catlamasi mümkün değil kuculup adetle atılıp gidecek hiç kafana takma dedi.Hafta sonunu bekliycem dr regilin 3.günü gel demişti olursam gidicem muhtemelen ocağın 7.de olur.senin kist iğnedenmi oluşmuş
Bende ikinci aşılamayı yaptırmayıp tüp bebek isteyeceğim her ay bu strese dayanamam hem aşılamada olasılık çok düşük tüp öyle değil benim eltimin 8 yıldır bebeği olmuyodu tüp bebek yaptırdılar ankarada şimdi 6 aylık hamileBenide doktorum aradi...ikinci asilama vakti icin bwnde asilamayi kabul etmedim direk tup bebek olsun dedim kizlar.
Bende ankaradayim insallah hayirlisi olur hakkimizda canimBende ikinci aşılamayı yaptırmayıp tüp bebek isteyeceğim her ay bu strese dayanamam hem aşılamada olasılık çok düşük tüp öyle değil benim eltimin 8 yıldır bebeği olmuyodu tüp bebek yaptırdılar ankarada şimdi 6 aylık hamile
Amin inşallah, ben de ankara'dan konya'ya yeni geldim, konya'da özel hastanede aşılamam yapılacak, dört gündür klomen ve folik asit içiyorum, cmtsi kontrolüm var, ama son birkaç saattir karnımda, göbek deliğimin hemen üstünde şişlik, hafif kızarıklık ve acı var, yarın doktora gideceğim, sizce neden olmuş olabilir? Bir de regl günüm 7 aralıktı, 14 aralıkta gecikmeli oldum, ovülasyon için son regl tarihine bakarsam 27 aralık , ama normal tarihimi baz alırsam bugün ovülasyon günüm, ben de pko var, klomen yuurtalarımı hızlı büyüttüğü için olmuş olabilir mi,var mı bilgisi olan?Kızlar inş hakkınızda hayrlsı olur çifter çifter verir Rabbim :)
hangi hastaneye gidiyosun tatlım bende konyadaym.. Özel muayenehaneye gidiyorum ben. Doktorlar kendi planlarına göre yapablmek için ilaçla büyütüp çatlattkları için eski takvime uyulmuyor canım vücudun dengesi bozulıyor doğal olarak. Karnındaki şişlik ve kızarıklık alerjik birley olablr ilaca karşı bi danış doktoruna istersen. Ben gonal f iğne yapmştm sen iğne kullanmamşsn kullansaydn ondan olabilir diycektm..Amin inşallah, ben de ankara'dan konya'ya yeni geldim, konya'da özel hastanede aşılamam yapılacak, dört gündür klomen ve folik asit içiyorum, cmtsi kontrolüm var, ama son birkaç saattir karnımda, göbek deliğimin hemen üstünde şişlik, hafif kızarıklık ve acı var, yarın doktora gideceğim, sizce neden olmuş olabilir? Bir de regl günüm 7 aralıktı, 14 aralıkta gecikmeli oldum, ovülasyon için son regl tarihine bakarsam 27 aralık , ama normal tarihimi baz alırsam bugün ovülasyon günüm, ben de pko var, klomen yuurtalarımı hızlı büyüttüğü için olmuş olabilir mi,var mı bilgisi olan?
okudum canım Rabbim hepimizinkini güzellklerle sonuçlandrsn inş mübarek günün yüzü suyu hürmetineArkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Özel farabi hastanesine gidiyorum, suna hanıma. internettten okuduğum kadarıyla soğuk bulanlar var ama bizim iletişimimiz iyi, ben beğendim hasta yaklaşımını ve duyarlılığını. Karnımdaki şişlik hala geçmedi, doktora da gitmedim, dururken acı hissetmiyorum ama dokununca hafif acıyor, folik asit mi yaptı bilemiyorum. prospektüs bilgisinde yan etkiler bölümü yok, klomende karın bölgesinde duyarlılık diyor, belki de o yaptı, son dozum bugün, bitince durum ne olacak bakalım. dün gece kalkıp ovülasyon testi yaptım, 2. çizgi silik yani ovülasyon olmamış. onun için de içim rahat bekliyorum bakalım cmtsi gününü. İnşallah herkes dileklerine kavuşur bu mübarek günde.Hangi has
hangi hastaneye gidiyosun tatlım bende konyadaym.. Özel muayenehaneye gidiyorum ben. Doktorlar kendi planlarına göre yapablmek için ilaçla büyütüp çatlattkları için eski takvime uyulmuyor canım vücudun dengesi bozulıyor doğal olarak. Karnındaki şişlik ve kızarıklık alerjik birley olablr ilaca karşı bi danış doktoruna istersen. Ben gonal f iğne yapmştm sen iğne kullanmamşsn kullansaydn ondan olabilir diycektm..
Bende prof dr mehhmet çolakoğlunun muayenehanesine gdiyorum canım memnunum doktorumdan çok inançlı bi insan umarım tedavimx başarılı olur.. Yarın bende tahlil yaptırmayı düşünüyorum.dua bekliyorum.Amin canım inş birbrmze dua edelim.. İnsanların brbrne ettigi duada kibir ve bencillik olmadıgı için kabul olurmuş.. Ben sizler için ediyorum sizler de duanızı esirgemeyin benden.Özel farabi hastanesine gidiyorum, suna hanıma. internettten okuduğum kadarıyla soğuk bulanlar var ama bizim iletişimimiz iyi, ben beğendim hasta yaklaşımını ve duyarlılığını. Karnımdaki şişlik hala geçmedi, doktora da gitmedim, dururken acı hissetmiyorum ama dokununca hafif acıyor, folik asit mi yaptı bilemiyorum. prospektüs bilgisinde yan etkiler bölümü yok, klomende karın bölgesinde duyarlılık diyor, belki de o yaptı, son dozum bugün, bitince durum ne olacak bakalım. dün gece kalkıp ovülasyon testi yaptım, 2. çizgi silik yani ovülasyon olmamış. onun için de içim rahat bekliyorum bakalım cmtsi gününü. İnşallah herkes dileklerine kavuşur bu mübarek günde.
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin, ben de herkes için dua ediyorum, dua da istiyorum.ben normalde çok serin kanlı bir insan değilim, aşılama sonrası süreç çok heyecanlı olur:) Allah hiç kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşallah...yarın güzel haberler vermeni bekliyorum. Bir de sizde sıkıntı neydi? Aşılama sonrası sperm durumunu söyledi mi doktorunuz?Bende prof dr mehhmet çolakoğlunun muayenehanesine gdiyorum canım memnunum doktorumdan çok inançlı bi insan umarım tedavimx başarılı olur.. Yarın bende tahlil yaptırmayı düşünüyorum.dua bekliyorum.Amin canım inş birbrmze dua edelim.. İnsanların brbrne ettigi duada kibir ve bencillik olmadıgı için kabul olurmuş.. Ben sizler için ediyorum sizler de duanızı esirgemeyin benden.
Jele aşılamanın ertesi günü başladım sabahları kullanıyorum canımArkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladınız
İleri hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı canım. Yıkandıktan sonra 16 milyon enjekte edildi %50 hareketlilikti ama bunlar falan kafa karştrmaktan başka bşy degil canım kapalı tüple hamile kalanlar eşi varikosel olup hamile kalanlar neler okuyoruz buralarda son söz Rabbimin.. Ol derse ötesi yok zaten..inş bizim bebişlermze de ol demiştir.İnşallah Rabbim isteyen herkese versin, ben de herkes için dua ediyorum, dua da istiyorum.ben normalde çok serin kanlı bir insan değilim, aşılama sonrası süreç çok heyecanlı olur:) Allah hiç kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşallah...yarın güzel haberler vermeni bekliyorum. Bir de sizde sıkıntı neydi? Aşılama sonrası sperm durumunu söyledi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?