- 6 Temmuz 2015
- 131
- 91
- 28
- 36
O kadar süre beklemesi normal canım zaten onları ilaçla hareketli hale getiriryorlar o yüzden belli bir süre beklemesnde sorun olmuyor.olacak olsa doktorlar riske atmaz zaten biz de de bi 10-15 dk geçmştir hastaneden alıp muayenehaneye getirmek.. Takılma bunlara o yüzden sen olumlu düşünmeye çalışArkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladınız
İleri hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı canım. Yıkandıktan sonra 16 milyon enjekte edildi %50 hareketlilikti ama bunlar falan kafa karştrmaktan başka bşy degil canım kapalı tüple hamile kalanlar eşi varikosel olup hamile kalanlar neler okuyoruz buralarda son söz Rabbimin.. Ol derse ötesi yok zaten..inş bizim bebişlermze de ol demiştir.
Sonuctan bilgi ver bize de, ins seninki pozitiftirKızlar yarın tahlil yaptrcam dualarınızı bekliyorum
İnş canım inş tabi haber edermSonuctan bilgi ver bize de, ins seninki pozitiftir
İdrar testi yaptın mi canimKızlar yarın tahlil yaptrcam dualarınızı bekliyorum
Idrar testi ni bugun mu yaptin?? Asilamadan sonraki 14. Gunun mu, catlatma ignesinden mi? Ve kendini nasil hissediyosun belirti falan?? Yaa canim insallah hamilesindir, Allahim senin yuzunu guldursubKızlar idrar testim negatif çıktı kan testinde değerim 39 görünüo ama doktor salı tekrar bakmamz lazım değerin 200 lerde olması lazım var da diyemeyiz yok da hcg artışı gösterecek diyor yani sevinemiyorum kafamda bir sürü soru bu arada bugün 14.günüm
Bel ve kasık ağrım haricinde bşy yok canım. Evet aşılama sonrası 14.günüm.. Çatlatma iğnesi bugüne kadar kalmaz o degil canım ama blmiyorm doktorum biraz değşk biri pek ümit verme taraftarı degil en başından beri aşılama olmaz diyordu zaten hala hamilesnz bile diyemem diyor telefonla görüştük salı değerime göre gidecegm inş yükselir.Idrar testi ni bugun mu yaptin?? Asilamadan sonraki 14. Gunun mu, catlatma ignesinden mi? Ve kendini nasil hissediyosun belirti falan?? Yaa canim insallah hamilesindir, Allahim senin yuzunu guldursub
Benim dr um 10 ve üstünü pozitif kabul ediyoruz dedi regline kaç gün varBel ve kasık ağrım haricinde bşy yok canım. Evet aşılama sonrası 14.günüm.. Çatlatma iğnesi bugüne kadar kalmaz o degil canım ama blmiyorm doktorum biraz değşk biri pek ümit verme taraftarı degil en başından beri aşılama olmaz diyordu zaten hala hamilesnz bile diyemem diyor telefonla görüştük salı değerime göre gidecegm inş yükselir.
38 çıktığında kaçıncı gündü canımCanım benm normalde 16.günde yumurtam çatlar 30.günde atılırdı doktor 10.günde çatlattı 12.günde aşılamamı yaptı .. Yani adet seyrim değişmiş oldu böylece.. O yüzden kaçıncı günde adet geçmş sayılır bilemiyorum. Canım sıkıldı walla stres oldum. 12.günde kanda 28 çıktı bugün 38 çıktı.. Yani artış iki kat olmalı diyorlar doktor da salı günü değerin 200 lerde olması lazım diyor. Allahım sevinemiyorum bile maapcagmı blmiyorum
Evet iki katına çıkması bekleniyor ama %60 da olur iki gün sonra inşallah tavan yapar14 canım
Yok onun icin sormadim, bn de asilamadan sonra 10. Gun idrar testinde negatif cikti. Baska da ne kan verdim ne baska test yaptim. Cunku okuduklarim hamile kalanlarda 8-9. Gun bile olsa silik cizgi cikmis. Ben tutmadi diyip biraktim. Zaten adet agrilarim da basladi, pzt olcam sanirimBel ve kasık ağrım haricinde bşy yok canım. Evet aşılama sonrası 14.günüm.. Çatlatma iğnesi bugüne kadar kalmaz o degil canım ama blmiyorm doktorum biraz değşk biri pek ümit verme taraftarı degil en başından beri aşılama olmaz diyordu zaten hala hamilesnz bile diyemem diyor telefonla görüştük salı değerime göre gidecegm inş yükselir.
İdrar tahlili adetin geçmeden çıkmıyormuş zaten canım bir de hcg yükselince ancak idrara geçer o zaman çıkarmş.. İnş olmazsn sende sürpriz olur öyle şartlandrma kendni.. Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasip etmştr hepmze eminim.. Kanda baktır sende kafanda soru işareti kalmasn.Yok onun icin sormadim, bn de asilamadan sonra 10. Gun idrar testinde negatif cikti. Baska da ne kan verdim ne baska test yaptim. Cunku okuduklarim hamile kalanlarda 8-9. Gun bile olsa silik cizgi cikmis. Ben tutmadi diyip biraktim. Zaten adet agrilarim da basladi, pzt olcam sanirim
Çok erken benceArkadaşlar mrb bende anne olmayı çok istiyorum 7aylık evliyim sizce aşılama icin erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?