Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O kadar süre beklemesi normal canım zaten onları ilaçla hareketli hale getiriryorlar o yüzden belli bir süre beklemesnde sorun olmuyor.olacak olsa doktorlar riske atmaz zaten biz de de bi 10-15 dk geçmştir hastaneden alıp muayenehaneye getirmek.. Takılma bunlara o yüzden sen olumlu düşünmeye çalış

iNŞALLAH.Elbette Allah'tan ümit kesilmez, işte insan olumlu örneklerden bir benzerlik yakalayıp umutlanmak istiyor.
Yoksa RABBİM "ol" der olur,

eşime de 3 kez spermiyogram testi yaptırdık, 2 kez aynı kamu hastanesinde, 3. başka bir kamu hastanesinde.
1.sonuçta;
morfoloji: %1 normal,
toplam motilite :%55,
toplam konsantrasyon: 87.500.000
sperm konsantrasyonu: 25 mil/ml

2. sonuçta;
morfoloji: %2 normal,
toplam motilite :%45,
toplam konsantrasyon: 152.00.000
sperm konsantrasyonu: 38 mil/ml

3. sonuçta;(farklı hastane)
morfoloji: %3 normal,
toplam motilite :% 61,
toplam konsantrasyon: 140.00.000
sperm konsantrasyonu: 56 mil/ml

Bu süreçte laboratuvar ölçüm standartlarında bir değişim yoksa sonuçlar bu şekilde.Bu süreçte sayının ve motilitenin artışındaki sebep olarak görebileceğimiz şeyler;

- eşim 2,5 aydır sabah akşam aç karnına çakşır kökü suyu içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa çinko, selenyum, e vitamini, Q10 içerikli multivitamin tablet içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa goji berry yiyor.

Bizim durumumuz böyle, bu hafta kontrolüm var, haftaya aşılama planlanıyor, inseminasyon sonrası sperm raporunu verirse doktorum onu da buradan paylaşırım. Tecrübelerden çok şey öğreniyor insan.

Kızlar idrar testim negatif çıktı kan testinde değerim 39 görünüo ama doktor salı tekrar bakmamz lazım değerin 200 lerde olması lazım var da diyemeyiz yok da hcg artışı gösterecek diyor yani sevinemiyorum kafamda bir sürü soru bu arada bugün 14.günüm

Idrar testi ni bugun mu yaptin?? Asilamadan sonraki 14. Gunun mu, catlatma ignesinden mi? Ve kendini nasil hissediyosun belirti falan?? Yaa canim insallah hamilesindir, Allahim senin yuzunu guldursub

Idrar testi ni bugun mu yaptin?? Asilamadan sonraki 14. Gunun mu, catlatma ignesinden mi? Ve kendini nasil hissediyosun belirti falan?? Yaa canim insallah hamilesindir, Allahim senin yuzunu guldursub
Bel ve kasık ağrım haricinde bşy yok canım. Evet aşılama sonrası 14.günüm.. Çatlatma iğnesi bugüne kadar kalmaz o degil canım ama blmiyorm doktorum biraz değşk biri pek ümit verme taraftarı degil en başından beri aşılama olmaz diyordu zaten hala hamilesnz bile diyemem diyor telefonla görüştük salı değerime göre gidecegm inş yükselir.

Benim dr um 10 ve üstünü pozitif kabul ediyoruz dedi regline kaç gün var

Canım benm normalde 16.günde yumurtam çatlar 30.günde atılırdı doktor 10.günde çatlattı 12.günde aşılamamı yaptı .. Yani adet seyrim değişmiş oldu böylece.. O yüzden kaçıncı günde adet geçmş sayılır bilemiyorum. Canım sıkıldı walla stres oldum. 12.günde kanda 28 çıktı bugün 38 çıktı.. Yani artış iki kat olmalı diyorlar doktor da salı günü değerin 200 lerde olması lazım diyor. Allahım sevinemiyorum bile maapcagmı blmiyorum

38 çıktığında kaçıncı gündü canım

Yok onun icin sormadim, bn de asilamadan sonra 10. Gun idrar testinde negatif cikti. Baska da ne kan verdim ne baska test yaptim. Cunku okuduklarim hamile kalanlarda 8-9. Gun bile olsa silik cizgi cikmis. Ben tutmadi diyip biraktim. Zaten adet agrilarim da basladi, pzt olcam sanirim

İdrar tahlili adetin geçmeden çıkmıyormuş zaten canım bir de hcg yükselince ancak idrara geçer o zaman çıkarmş.. İnş olmazsn sende sürpriz olur öyle şartlandrma kendni.. Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasip etmştr hepmze eminim.. Kanda baktır sende kafanda soru işareti kalmasn.

Arkadaşlar mrb bende anne olmayı çok istiyorum 7aylık evliyim sizce aşılama icin erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…