Sadece bana mı öyle geliyor..? ☹️

Peki ben size sorayım siz bunu nasıl dert ediyorsunuz ? Hoşunuza gitmiyorsa bırakın arkadaşlığı,aileden biriyse de görüşmeyi azaltın.Bakın dert ettiğiniz şeyin çözümü bu kadar basit,siz nasıl bunu bu kadar dert etmeyi başardınız ?

Zaten negatif yük olayını sadece kadınlara bağlamanız ayrı bir fiyasko.Erkek arkadaşımız olmasa,bir maç yüzünden arkadaşıyla aylarca küs kalanı görmesek inanırız kadınların özellikle böyle olduğuna.

Merhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs. 😁
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.

Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Böyle şeyleri içinizde büyütüp dert etmeyin bence, sonra gereksiz yere mutsuz oluyorsunuz. Hiç gerek yok :işsiz:

Aslında iş hayatında kadınların duygularını daha çok yansıttıklarını düşünüyorum daha doğrusu özel hayatında yaşadığı durumlardan ötürü mutsuzsa işteyken de aynı ifadeyle hayatına devam ediyor.
Tamam kimse işteyken habire gülücük saçmaz ama bazıları mutsuzluğunu iş arkadaşlarından, müşterisinden çıkarmaya çalışıyor.
Bu yüzden mutsuz, huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir kadın gördüklerinde “ay muayyen gününde bu galiba” diye bir laf çıkmış. Bence bu bir hakaret çünkü her muayyen gününde olan kadın mutsuz değildir aksine muayyen gününde olmasa da huzursuzluk çıkaran mutsuz kadınlar yüzünden genele karşı böyle önyargılı bir laf icat etmişler.

Peki ben size sorayım siz bunu nasıl dert ediyorsunuz ? Hoşunuza gitmiyorsa bırakın arkadaşlığı,aileden biriyse de görüşmeyi azaltın.Bakın dert ettiğiniz şeyin çözümü bu kadar basit,siz nasıl bunu bu kadar dert etmeyi başardınız ?
Dert ettiğimi nerden çıkardınız.. hemen uzaklaşırım ben.. 😁
Diğer yazdıklarımı okumadınız herhalde ondan böyle düşündünüz.

Zaten negatif yük olayını sadece kadınlara bağlamanız ayrı bir fiyasko.Erkek arkadaşımız olmasa,bir maç yüzünden arkadaşıyla aylarca küs kalanı görmesek inanırız kadınların özellikle böyle olduğuna.

Ay çok manidar konuştunuz.. maşallah bu ne zeka 😁
Zekayla ne alakasi var ki? insanlarin gereksiz yere bir seye canini skmasi size neden bu kadar sorun oldu? cevrenizde varsa görüsmeyin olsun bitsin. Bunu bu kadar kafaya takip burda konu acmak gercekten tuhaf.

Zekayla ne alakasi var ki? insanlarin gereksiz yere bir seye canini skmasi size neden bu kadar sorun oldu? cevrenizde varsa görüsmeyin olsun bitsin. Bunu bu kadar kafaya takip burda konu acmak gercekten tuhaf.

Bu kadar sorun oldu derken? Ne kadar dert ettiğimi neye göre karar verebildiniz.. bu konu için bile biriyle tartışmaya girme çabanız da enteresan doğrusu..
Tam anlatmak istediğim profili yansıttınız..tşkler

Bu kadar sorun oldu derken? Ne kadar dert ettiğimi neye göre karar verebildiniz.. bu konu için bile biriyle tartışmaya girme çabanız da enteresan doğrusu..
Tam anlatmak istediğim profili yansıttınız..tşkler

Şöyle ki,ben de bazen ''bu nasıl bir dert'' diyorum da oturup konu açmıyorum ya da hemcinslerimi genellemiyorum.Çok şükür etrafımdaki insanlar böyle değil,mutsuzluklarını dile getiriyorlar yardım istiyorlarsa söylüyorlar yardımcı oluyoruz,problem çözülüyor.Sizin etrafınızdaki insanlar bahsettiğiniz şekilde yaşıyorsa biraz da siz özeleştiri yapın ben neyin içindeyim diye.Ha yok şurada okuduğunuz 2 konu için böyle bir konu açtıysanız o zaman durum daha da vahim.Burası internet.Ayrıntıları yazmama gerek yok sanırım,az önceki cümle için.

Konu sahibi bubdurumdan dertlenmemiş bence sadece bir izlenimi ile ilgili düşüncelerini paylaşmak istemiş. Ben de sizin gibi düşnüyorum beniibenii ama insanlar işte, herkesin derdi kendine koca bir dağ gibi görünüyor. Yaşadıklarımıza önce kendimiz dışarıdan bakmak yerine başkaları bizim için dışarıdan bizim yaşadıklarımıza baksın istiyoruz. Bu daha kolay çünkü.

Çünkü kendi mutsuzluklarını etrafına yansıtıyorlar..
Hayat bu tabiki de bazı sıkıntılarımız dertlerimiz olacak..
ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..
İyi de bundan size ne?

Normal hayatta küçük şeyleri büyüten, negatif insanlarla mümkünse birarda olmamaya çalışırım ama burası öyle değil. Kendi rızanızla girip, okuyorsunuz konuları kimse zorla tutmuyor burada sizi. Bunu dert etmeniz, görümcem beni davet etmedi diye dert edinenle aynı kafa yapısında olduğunuzu gösterir.

Şöyle ki,ben de bazen ''bu nasıl bir dert'' diyorum da oturup konu açmıyorum ya da hemcinslerimi genellemiyorum.Çok şükür etrafımdaki insanlar böyle değil,mutsuzluklarını dile getiriyorlar yardım istiyorlarsa söylüyorlar yardımcı oluyoruz,problem çözülüyor.Sizin etrafınızdaki insanlar bahsettiğiniz şekilde yaşıyorsa biraz da siz özeleştiri yapın ben neyin içindeyim diye.Ha yok şurada okuduğunuz 2 konu için böyle bir konu açtıysanız o zaman durum daha da vahim.Burası internet.Ayrıntıları yazmama gerek yok sanırım,az önceki cümle için.

Beni niçin eleştirdiğinizi tam olarak anlamadım.. burda ve dışarda böylelerinin olmasını dile getirmemde ne sakınca var..?

Son düzenleme:
İyi de bundan size ne?

Normal hayatta küçük şeyleri büyüten, negatif insanlarla mümkünse birarda olmamaya çalışırım ama burası öyle değil. Kendi rızanızla girip, okuyorsunuz konuları kimse zorla tutmuyor burada sizi. Bunu dert etmeniz, görümcem beni davet etmedi diye dert edinenle aynı kafa yapısında olduğunuzu gösterir.

Ay ben niye dertleneyim ya.. bu konu da bile çoğu kişi dertli birini aramış.. 😁
sadece düşüncemi ve eleştirimi paylaştım..
ozmn bende size böyle konu açmamdan size ne mi demem lazım..??

Beni çok iyi anlamışsınız..
Dediğiniz gibi bu kişilerden çok var..
Kendilerini çok önemsemekle mi alakalı acaba.. Halbuki 7 milyar insan sadece birisiyiz aslında..
7 milyar insandan sadece biri olarak söyleyeyim,
Dünya benim etrafımda dönmüyor, ama kendi hayatımında başrolü benim.
Kendinizi önemsemek kadar önemsememek size dert olur. Boyle baska baska ınsanların dertlerine takilir, mutsuzluklarindan etkilenirsiniz.

Konu sahibi bubdurumdan dertlenmemiş bence sadece bir izlenimi ile ilgili düşüncelerini paylaşmak istemiş. Ben de sizin gibi düşnüyorum beniibenii ama insanlar işte, herkesin derdi kendine koca bir dağ gibi görünüyor. Yaşadıklarımıza önce kendimiz dışarıdan bakmak yerine başkaları bizim için dışarıdan bizim yaşadıklarımıza baksın istiyoruz. Bu daha kolay çünkü.

Evet umarım kimse büyük sıkıntılarla karşılaşmaz.. sağlık, maddi zorluklar gibi...

Ay ben niye dertleneyim ya.. bu konu da bile çoğu kişi dertli birini aramış.. 😁
sadece düşüncemi ve eleştirimi paylaştım..
ozmn bende size böyle konu açmamdan size ne mi demem lazım..??

Diyebilirsiniz sorun yok 😅 ben size neden konu açtınız demiyorum ayrıca, konu ne olursa olsun bunu mu dert ediyorsun diye soranları gereksiz buluyorum aksine. Herkesin takıldığı konu farklı olabilir. Ama siz, tanımadığınız, hakkında fikriniz olmadığı insanların açtığı konuları eleştiriyor ve üzülüyorsunuz gerek yok bence bu durumu düşünmeye ☺

Konulari "gereksiz" bulan arkadaş ,burada art niyetli olan sizsiniz , cunku insanlari siniflandirmak icin bir konuda siz acmis bulunmaktasiniz.

Sizin gozunuzde bu insanlar hangi statü veya sinifta bende bunu merak ediyorum?

Bes parmagimizin besi de bir degilki hepimiz ayni olalim! Hepimizin olaylari idrak etme veya badire atlatma,aci esigimiz vs hepsi farkli.
Her neyse
Onemli olan Saygi duymak,saygili olmak..

Diyebilirsiniz sorun yok 😅 ben size neden konu açtınız demiyorum ayrıca, konu ne olursa olsun bunu mu dert ediyorsun diye soranları gereksiz buluyorum aksine. Herkesin takıldığı konu farklı olabilir. Ama siz, tanımadığınız, hakkında fikriniz olmadığı insanların açtığı konuları eleştiriyor ve üzülüyorsunuz gerek yok bence bu durumu düşünmeye ☺

Yanlış anladınız sanırım sadece burası için yazmadım iş hayatımda da dedim.
Bu tip insanlar her yere mutsuzluk saçıyor.. her hareketinde mana arıyorlar.. hep bi savunma halindeler sanki dünya onlara cephe almış gibi.. 😁
neyse buda benim düşüncem..

Back
X