- 30 Aralık 2009
- 23.407
- 92.888
- 1.123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sobalı ev ananı aglatır.
Diyeceklerim bu kadar.
Diyeceklerim bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim. Normalde insan bekarken mutlaka bir süre kendi başına yaşaması gerektiğini düşünürüm. Yaşınız kaç? Bir yaştan sonra ev arkadaşı çekilmiyor özellikle de huyunu suyunu bilmediğiniz, süpriz yumurta gibi çıkıcak biriyle. Evin soba olması da kafamı kurcaladı. En kötü bir süre deneyin, belki çok yakın arkadaşınız olur, gelecek olan kişi? Sevmezseniz de geri gidersiniz aile evineSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Ben böyle okurken eve çıktım çulsuz olduğum için iki ev arkadaşı aldım.İkisi benden 6 yaş falan büyüktü.Biriyle aynı odayı paylaştım çok yakın arkadaş olduk kamuda çalışıp yüksek lisans yapıyordu yeme içme, temizlik ayrı hiçbişeyimiz yoktu çok severim hala.Kavga etmem etmem diyip bu sene patlarsam şaşırmam.
Yasaklar çiğnenmek içindir.Evliyim diye yorum yapmam yasaklandı![]()
Evliyim diye yorum yapmam yasaklandı![]()
Yasakları deldim geçtim, yorumu yazdım. Evliyiz diye o kadar ölmedikhep bekarlara yasak gelecek değil ya
"bekarsız anlamazsın" diye kaç kere fırça yediğimi hatırlamıyorum valla
ama siz yine de yapın yorumunuzu bence, biz yasak dinlemiyoruz.
siz niye dinleyesiniz :)
Yasakları deldim geçtim, yorumu yazdım. Evliyiz diye o kadar ölmedik![]()
Başlığı evliler cevaplasın yazsaydım hep bekarlar gelecekti. Artık ters psikoloji yapacağımAmaaan evli mevli valla ben yazacağımben olsam hayatta çıkmam lojmana, sobalı olması bir yana yanına kim gelecek belli değil. İnsan evde kardeşiyle bile anlaşamıyor, yabancıyla hayatta olmaz. Hani kendi evin olsa ev arkadaşı olarak kendin seçsen bi derece
Bizi niye öbürsüleştirdinSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Ailene 10 dk mesafelik okula atanmayı nasıl becerdinBuranın durumu biraz farklı hocalar kalacak yer bulamıyor. Merkeze de uzak.
Ozaman hiç macera arama derim soba hem maliyetli hem de zahmetli.Elektrikliyle idare et diyeceğim bu seferde kesinti yaşandığında sorun yaratırKonumum kutup desem yeridir