• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bekarlar cevaplasın

Bana sorsan her yer aile evinden iyidir 😅😅 ama ben baba evinde prensesler gibi değildim ondan olabilir. Bir de özgürlük ya bekar evi. Benim rutinim bellidir öyle evde partilemem,gec saatlere kadar takılmam, gelen gidenim olmaz ama istedigim zaman evi les gibi birakip cikma istediğim zaman evde partileme istediğim saatte cikma özgürlügüm var. 😅 sana 2 kat maas verellm ama ailenle yasayacaksin deseler kabul etmem.depremde gönüllü ögretmenlik uapmistim cocukkende sobalı evde yasamistim soba cok zordur yani zor olan yakması değil zehirlenme durumu olur,ev yeterince ısınmaz,borularını temizlemek gerekir. Ve cok titiz biriyseniz soba kokusu esyalara sinebiliyor. He ben isitici alirim keyfime bakarkm derseniz onu bilemem.

Ev arkadaslarindan çooookkk cekmis biri olarak sunu söyleyeyim temizlik,kisisel alan falan bunlar cok sorun olmuyor. Ama isin icine biraz maddiyat girince karsindakini taniyamiyorsun. Birazda kisilik ve iletisim kurmak önemli. Mesela muhafazakar bir ev arkadasim vardi aşırı kıskançtı ve eve sürekli erkek arkadaşları gelirdi. Biri dedikoducuydu ikili oynayıp ara bozardı. Biri kendi kendine triplenip ne olduğunu söylemezdi. Birinin erkek arkadaşı kalmaya geldiğinde evi kendi eviymis gibi kullanırdı vs...

Yanınıza kendi tercihiniz olmayan, başkası tarafından belirlenmiş birinin gelme ihtimali olmasa hiç durmayın derdim.
Ancak öğrencilikte ev arkadaşıyla yaşamak ile çalışan biri olarak ev arkadaşı olarak yaşamak arasında fark var.
Öğrenciyken ya da ne bileyim çalışma yaşamının ilk yıllarında ev arkadaşı zor olmayabilir.
Hatta yanınızda biri bulunsun diye tercih bile edebilirsiniz.
Bu yüzden belli bir yaştan ve iş güç sahibi olduktan sonra ev arkadaşı olayı çok da çekici gelmiyor bana.
İnsan daha özgür olmak ve kendi düzenini kurmak istiyor.
Aile evinizde çok büyük sıkıntıdaysanız çıkın derim.
Ama çok büyük bir sıkıntınız yoksa tek başına çıkabileceğiniz ortam oluşana kadar beklemek daha uygun olabilir.
En azından yedi kat yabancıyla değil aile bireylerinizle muhatap olursunuz.
Bir de evin sobalı olması da ayrı sıkıntı tabi, iyi düşünmek lazım.

Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Bilemedim. Normalde insan bekarken mutlaka bir süre kendi başına yaşaması gerektiğini düşünürüm. Yaşınız kaç? Bir yaştan sonra ev arkadaşı çekilmiyor özellikle de huyunu suyunu bilmediğiniz, süpriz yumurta gibi çıkıcak biriyle. Evin soba olması da kafamı kurcaladı. En kötü bir süre deneyin, belki çok yakın arkadaşınız olur, gelecek olan kişi? Sevmezseniz de geri gidersiniz aile evine

koca yetişkin, para kazanan insanın ev arkadaşıyla yaşaması zaten zorken bir de senin tercihin olmayan bir ev arkadaşı
daha zor olmazmı
üstelik soba da varmış ki senelerce sobadan illallah etmiş biriyim
kiralar makul ise küçük müçük demeden kendi başına yaşayacağın bi ev bakamazmısın
benim bi arkadaş ev sahibi mağduru, asgari ücret kazandığı için tek başına ev de tutamadı mecburen bir arkadaşının yanına yerleşti
normalde çok memnun arkadaşından ama bazen yalnız yaşadığı zamanları özlüyor

Kavga etmem etmem diyip bu sene patlarsam şaşırmam.
Ben böyle okurken eve çıktım çulsuz olduğum için iki ev arkadaşı aldım.İkisi benden 6 yaş falan büyüktü.Biriyle aynı odayı paylaştım çok yakın arkadaş olduk kamuda çalışıp yüksek lisans yapıyordu yeme içme, temizlik ayrı hiçbişeyimiz yoktu çok severim hala.
Diğerine ayrı odayı verdik ODTÜ'den mezun çok iyi bir işi olan kızdı diğer arkadaşla zaten okuldan 8 yıllık arkadaşlar falan fistan,kız gece eve gelmesine rağmen evi b.k götürüyordu.Kaç kere uyardık mutfaktaki yumurta kabukları banyoda saçları pis suyla viledaya devam ettikçe sonunda yeter artık dedik dıştan bakınca o eğitimli,bakımlı kız pis pasaklı bişeydi.
Neyse sonu baya evden yatak fırlatmalı kavgalı dövüşlü bitti.
Ayrı yaşamak mükemmel birşey,arkadaşın iyisi denk gelirse de iyi oluyor sohbet muhabbet.
Ha böyle uyumsuz denk gelince de mahalle teyzesine dönüşmesi gerekip saç baş yoluşabiliyor insan ama olsun ekşın,kaos, heyecan da iyidir.

Benim kardeşcağızlarım bekar 😂😂
Biri önce lojmanda kaldı 2 gün dayanabildi bekar eviydi. Hepsi öğretmen. Sonra kendine ev yaptı.
Bir diğeri direkt tek ev yaptı mutlu. İkisi de memlekete gelecek ayrı ayrı ev istiyorlar. Yani bir yaştan sonra aileyle de ev arkadaşıyla da olmuyor. Lojmana çık yavaş yavaş eşya al. 3-5 at kenara birini verirlerse baktın anlaşıyorsun kalırsın olmazsa ev tutarsın kendine

Amaaan evli mevli valla ben yazacağım 😂 ben olsam hayatta çıkmam lojmana, sobalı olması bir yana yanına kim gelecek belli değil. İnsan evde kardeşiyle bile anlaşamıyor, yabancıyla hayatta olmaz. Hani kendi evin olsa ev arkadaşı olarak kendin seçsen bi derece

hep bekarlara yasak gelecek değil ya :KK53:
"bekarsız anlamazsın" diye kaç kere fırça yediğimi hatırlamıyorum valla :rolleyes:

ama siz yine de yapın yorumunuzu bence, biz yasak dinlemiyoruz.
siz niye dinleyesiniz :)
Yasakları deldim geçtim, yorumu yazdım. Evliyiz diye o kadar ölmedik 😂

Amaaan evli mevli valla ben yazacağım 😂 ben olsam hayatta çıkmam lojmana, sobalı olması bir yana yanına kim gelecek belli değil. İnsan evde kardeşiyle bile anlaşamıyor, yabancıyla hayatta olmaz. Hani kendi evin olsa ev arkadaşı olarak kendin seçsen bi derece
Başlığı evliler cevaplasın yazsaydım hep bekarlar gelecekti. Artık ters psikoloji yapacağım 🧿😁

Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Bizi niye öbürsüleştirdin 😅 10 yıl yalnız ve bekar yaşamış biri olarak söylüyorum, evet ailenden ayrılmalısın. Ama yanına gelecek biri olursa nasıl olur bilemedim, bir de sobalı ev konusunu bilmiyorum 🥹

Back
X