• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bekarlar cevaplasın

Sobalı bekar evim oldu, soba ile uğraşmak zordur. İklimi nasıl bulunduğun yerin bilmiyorum ama klima takmayı düşünmez misin?

Ben böyle okurken eve çıktım çulsuz olduğum için iki ev arkadaşı aldım.İkisi benden 6 yaş falan büyüktü.Biriyle aynı odayı paylaştım çok yakın arkadaş olduk kamuda çalışıp yüksek lisans yapıyordu yeme içme, temizlik ayrı hiçbişeyimiz yoktu çok severim hala.
Diğerine ayrı odayı verdik ODTÜ'den mezun çok iyi bir işi olan kızdı diğer arkadaşla zaten okuldan 8 yıllık arkadaşlar falan fistan,kız gece eve gelmesine rağmen evi b.k götürüyordu.Kaç kere uyardık mutfaktaki yumurta kabukları banyoda saçları pis suyla viledaya devam ettikçe sonunda yeter artık dedik dıştan bakınca o eğitimli,bakımlı kız pis pasaklı bişeydi.
Neyse sonu baya evden yatak fırlatmalı kavgalı dövüşlü bitti.
Ayrı yaşamak mükemmel birşey,arkadaşın iyisi denk gelirse de iyi oluyor sohbet muhabbet.
Ha böyle uyumsuz denk gelince de mahalle teyzesine dönüşmesi gerekip saç baş yoluşabiliyor insan ama olsun ekşın,kaos, heyecan da iyidir.
Kendimi ehtiyar hissediyorum kaos bana uygun değil guzuum

Buranın kışları çetin. İlçe merkeze doğalgaz gelmiş daha benim okulun oralara gelmedi.
Gerçi doğalgaz da çok pahalı bir ısınma şekli şu anda.
Bekar evi anın olmasını isterim. Aileden bağımsız, kendi kişisel alanın, kendi hayatın, kendi iraden ama çok da dengeli olman lazım.
Dilerim her şey gönlünce olur.
Üniversiteden itibaren evden ayrılıp, evlenene kadar da 15 yıla yakın bekar evinde yaşadım. Çok zorlu anlar da oldu ama hepsini kendim tercih ettiğim için güzeldi yine de.
Tecrübe olur, hayatı öğretir, nefes aldırır, arındırır.
Hadi inşallah her şey çok çok güzel olsun
Sadece bekarlar dedin ama ben de bekarlık günlerimi baz alarak yazdım sana 😊💕

Burhannnn ben de yazayım didim evli ve çocuklu olmama takılma 🤪
Ayrı eve çık çıkmasına ama sobalı ev zor olur ya.
Sobasini yakmasını külünü geçtim duş almak çok zor onu nasıl yapicaksin.
Bir de ev arkadaşı olabilir diyosun o da zor seni
1+1 normal daire olsa hemen hit zaten ama nasıl yapacağını düşün.
Bak eskiden sobalı evlerde üzerimiz,saçınız hep is kokar derlerdi.

Burhannnn ben de yazayım didim evli ve çocuklu olmama takılma 🤪
Ayrı eve çık çıkmasına ama sobalı ev zor olur ya.
Sobasini yakmasını külünü geçtim duş almak çok zor onu nasıl yapicaksin.
Bir de ev arkadaşı olabilir diyosun o da zor seni
1+1 normal daire olsa hemen hit zaten ama nasıl yapacağını düşün.
Bak eskiden sobalı evlerde üzerimiz,saçınız hep is kokar derlerdi.
Şofben varmış beni zorlayacağı kesin bir de ev arkadaşı olursa tadından yenmez 😕😕 kaldık baba evinde.

Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Orası Malatya ise kiralar uçmuş,10 binden başlıyormuş

Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.🧿 Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Bekarken bir dönem ev arkadaşım oldu da, Allah kimseye böyle dert vermesin. Sifonu çekmeyi unuturdu, banyodan saçını almazdı, sonra defettim gitti. Tam olarak böyle yaptım çünkü en sevmediğim şey pis insandır. Aileni bir yere çekersin de milletin pisliği hiç çekilmiyor.

Back
X