- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.261
- 508
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ay ben bunu okula 10 dk diye okudum. Gideyim en iyisiAilene 10 dk mesafelik okula atanmayı nasıl becerdin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bunu okula 10 dk diye okudum. Gideyim en iyisiAilene 10 dk mesafelik okula atanmayı nasıl becerdin![]()
İstesem bu kadar kolay olmazdı.Ailene 10 dk mesafelik okula atanmayı nasıl becerdin![]()
Buranın kışları çetin. İlçe merkeze doğalgaz gelmiş daha benim okulun oralara gelmedi.Sobalı bekar evim oldu, soba ile uğraşmak zordur. İklimi nasıl bulunduğun yerin bilmiyorum ama klima takmayı düşünmez misin?
Evlenince resetleniyorsunuzHayır bir de neden illa bekarlar? Biz anamızın karnından evli çıktık sanki. Hiç bekar olmadık, öğretmen olarak doğuya atanmadık, lojmanda kalmadık.![]()
Gece uyumadın mı çiçeğim?Ay ben bunu okula 10 dk diye okudum. Gideyim en iyisi![]()
Baştan kovulmuşuz şekerim, odağım kaydıGece uyumadın mı çiçeğim?
Kendimi ehtiyar hissediyorum kaos bana uygun değil guzuumBen böyle okurken eve çıktım çulsuz olduğum için iki ev arkadaşı aldım.İkisi benden 6 yaş falan büyüktü.Biriyle aynı odayı paylaştım çok yakın arkadaş olduk kamuda çalışıp yüksek lisans yapıyordu yeme içme, temizlik ayrı hiçbişeyimiz yoktu çok severim hala.
Diğerine ayrı odayı verdik ODTÜ'den mezun çok iyi bir işi olan kızdı diğer arkadaşla zaten okuldan 8 yıllık arkadaşlar falan fistan,kız gece eve gelmesine rağmen evi b.k götürüyordu.Kaç kere uyardık mutfaktaki yumurta kabukları banyoda saçları pis suyla viledaya devam ettikçe sonunda yeter artık dedik dıştan bakınca o eğitimli,bakımlı kız pis pasaklı bişeydi.
Neyse sonu baya evden yatak fırlatmalı kavgalı dövüşlü bitti.
Ayrı yaşamak mükemmel birşey,arkadaşın iyisi denk gelirse de iyi oluyor sohbet muhabbet.
Ha böyle uyumsuz denk gelince de mahalle teyzesine dönüşmesi gerekip saç baş yoluşabiliyor insan ama olsun ekşın,kaos, heyecan da iyidir.
Gerçi doğalgaz da çok pahalı bir ısınma şekli şu anda.Buranın kışları çetin. İlçe merkeze doğalgaz gelmiş daha benim okulun oralara gelmedi.
Aile evine 10 dk uzaklıktaki okula atanan sen, aile evine 15 saat uzaklıktaki okula atanan ben…İstesem bu kadar kolay olmazdı.demek ki çok istediğimiz şeyleri aslında hiç istemiyor gibi yapmalıyız
![]()
Şofben varmış beni zorlayacağı kesin bir de ev arkadaşı olursa tadından yenmezBurhannnn ben de yazayım didim evli ve çocuklu olmama takılma
Ayrı eve çık çıkmasına ama sobalı ev zor olur ya.
Sobasini yakmasını külünü geçtim duş almak çok zor onu nasıl yapicaksin.
Bir de ev arkadaşı olabilir diyosun o da zor seni
1+1 normal daire olsa hemen hit zaten ama nasıl yapacağını düşün.
Bak eskiden sobalı evlerde üzerimiz,saçınız hep is kokar derlerdi.
Neyse ki evlendinAile evine 10 dk uzaklıktaki okula atanan sen, aile evine 15 saat uzaklıktaki okula atanan ben…![]()
Yaa inşallah çok güzel kutu gibi bekar evin olur az daha dur en güzeli olsunŞofben varmış beni zorlayacağı kesin bir de ev arkadaşı olursa tadından yenmezkaldık baba evinde.
Evlenince temelli burada kaldım ama neyse bu avelliğimden başka zaman bahsederiz ahsjajjaNeyse ki evlendin![]()
Antep'in o güzel yemeklerini yiyip oturuyon halen burda kaldım deEvlenince temelli burada kaldım ama neyse bu avelliğimden başka zaman bahsederiz ahsjajja
Orası Malatya ise kiralar uçmuş,10 binden başlıyormuşSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Arkadaşım 13 bine tuttu.Orası Malatya ise kiralar uçmuş,10 binden başlıyormuş
Bekarken bir dönem ev arkadaşım oldu da, Allah kimseye böyle dert vermesin. Sifonu çekmeyi unuturdu, banyodan saçını almazdı, sonra defettim gitti. Tam olarak böyle yaptım çünkü en sevmediğim şey pis insandır. Aileni bir yere çekersin de milletin pisliği hiç çekilmiyor.Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)