Sadece benimkiler mi cins

var tabi böyle tipler.benim akrabalarımda var ama sık görüşmüyoruz allahtan:82:
birde eşimin arkadaşlarından var aldığım kıyafeti eleştiriyorlar der eşim sonra araba aldığımızda pahalı almışsın derler.yada niye şu marka almadında bunu aldın falan
bilmiyorum ama ben bu insanların bir kısmının kıskançlıktan bunu yaptığını düşünüyorum bir kısmı da huy edinmiş bunu galiba
aslında sinir bozucu bir durum ama yine de üstünde fazla durmamak gülüp geçmek ve böyleleriyle minimum seviyede görüşmek en iyisi bence:89:

Aman takma ya böyle tipler bendede vardı şimdi hiçbiri yok.Hep onların dediği doğrudur hem onların giydikleri aldıkları güzeldir.Onlar zevklidir.Sanki bana padişahın kızı yani.
Hiç takma onlar en iyileri kendi olduklarını sansınlar.Sen devam et

o cıns insanlardan benım çevremde de vardı şutladım hepsını,

dogum fotografçısı alacam doguma dedım, önce kendılerıne göre dalga geçtıler, şapşal şapşal poz mu verecen dediler, sonra kendılerı tuttular,
yaşadıgım yerı begenmedıler, kendılerı daha berbat yerde yaşıyorlardı,
off off daha neler neler..

arkadaşlar takma diyorsunuz da olmuor işte mesela bnm iş arkadaşlarım da öle sonuçta sabahtan akşama kdr berabersn 2 çift laf edemiorsun hep kötü sözler hep aşalanma yemn ediorm hayattan souğudum kndmi onlardan çektim konuşmuorm ama bu sefer de kndmi çok yalnız hissediorm evden işe işten eve

bunlar nasıl arkadas boyel herkes sidik yarısına gırmıs cocuk gıbı,sizde aynısı onlara yapın o zamn dıcem ama gene de gıcık bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…