- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
Ya arkadaşlar sizin çevrenizdemi öyle yoksa sadece benimkiler mi? Kimseyle bişey paylaşmıyorum, işlerimi kendi kendime gizlice halletmeye çalışıyorum
ÇÜNKÜ ;
Bizim işyerindeki arkadaşlar, herşeyin en doğrusunu en güzelini kendileri bilirler,kendileri alırlar, her zaman onların aldıkları araba daha hesaplı, evler daha iyi, makinelerin markaları daha iyi, .........
Bişey al, burun kıvırarak hayırlı olsun AMA yok neden şundan almadın, yok çok para vermişsin, benimki daha iyi bilmem ne bilmem ne der dururlar.
En sonda arkadaş "evin işe yakınmı" dedi bende "yakın ama trafik var" dedim, bana "sen başta yanlış yapmışsın burdan alacaktın evi " dedi. "Buralar çok pahalı " dedim. "Olsun daha çok kredi çekseydin " dedi, uzattıkça uzattı. Arkadaşlar ben salak değilim heralde bende bilirim işe yakıncacık ev almayı ama eşim çalışmıyor ve evin bütün yükü bende ve zar zor ödüyorum. Kendiside işe 1,5 saatlek mesafede oturuyor bu arada.
Artık sıkıldım; internetten ütü aldım odama bile getirmedim bir arkadaşın odasına bıraktım çünkü biliyorum her kafadan bir ses çıkacak.
Bence herkesin kendi standartları var ve ona iyi gelen bana gelmeyebilir, ama herzaman en iyisini biz biliriz havasındalar. Benimde artık eskisi gibi tahammülüm kalmadı.
Sizin çevrenizdekilerde böyle mi
eveet beklediğim oldu, basettiğim ütüyü götürmek üzere kucakladım veee bingo; biri
--Hocam sen neden ... ütüyü aldn yaaaa, biz p.... aldık
eve geldim sinirden bi güzel ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?