• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

Su metereslerin tiriplere de oluyorum yaaa. 'Askeeem karinla birlikte olmicaksin di mi bundan sonra?'
Ne kadar da saf ve temiz bir ask sizinki oyle...

türk erkeği lokumdura inanıyorsunda bu adama mı inanmıyorsun teessüf ederim :cool:
ona da inanmadım ki.
Aha ağzıma layık lokum şu diyeceğim Türk yok nedense.
Bir Emre Altuğ az eli yüzü düzgün geliyor başka da aklıma gelen yok.

Adamın şeyinin hesabını sizmi yapacaksınız ya da konu da ki saf kız sizseniz biz mi yapıcaz?
Ateşle barut işte gerisini sen anla.

lokum meselesi nee :KK69:

‘TÜRK ERKEĞI LOKUM KADINLAR BAKIMSIZ’
KİLİS’te Suriyeli kadın meselesi biraz da dedikodu üzerinden ilerliyor. Kulaktan kulağa yayılanlara göre Suriyeli kadınlar, “Türk erkekleri lokum gibi ama kadınları kendine bakmıyor” diye konuşuyor. Bu söz Kilisli kadınları kızdırsa da ortak fikir; Suriyeli kadınların kişisel bakım ve makyajlarına gösterdikleri özen.
Her ne kadar kapalı oldukları için dışarıdan fark edilmese de kozmetik ve iç çamaşırı satan esnaf bunu doğruluyor. Kilis’in merkezi yerindeki en büyük kozmetikçiden içeri adım atıp da orada bulunma nedenimizi anlattığımızda kendiliğinden konuya dahil olan bir müşteri, “Suriyeli kadınlar bizi bakımsız buluyormuş. Biz önce aile ve çocuklarımızı, sonra kendimizi düşünüyoruz” dedi.
Kozmetik mağazasını eniştesiyle işleten Meral Yılmaz ise gözlemlerini, “Kozmetikte sınır tanımıyorlar. Parfümden makyaj malzemesine, kokulu ve simli krem ve pudralara kadar her tür ihtiyaçlarını alıp çıkıyorlar” diye anlattı.
www.haberturk.com

yok bak bende hakaret yok o bu şu yok mune uyardıktan sonra yazmakta yok çok efendi bir BDVLİEBER ve MUNEFANım ben :KK36:
boylarsamda sigaramı kazağımı picamamı unutma
beni en son hiç uyarmadan banı basmış. hiç unutmam çarşamba sabah bir gerilmişim pc başında kk yazmışım şifre derkennnnn "üzgünmüşüm" hakket çok üzülmüştüm.
Bir de ben yokken böyle manşet şeyler açılıyor. Mynet oyuna verdim kendimi. Orada da sapıklar musallat oldu.Bilmeyince insan meğer erkek ismi kullanmak lazımmış.
Kelime oyunu oynayayım demiştim. 2 kişilik. Bizim lokum direk konuya giriyor:seks var mı seks?

ayıp ediyorsun hayatım gözüm senden başkasını görür mü hiç:KK8::KK8::KK8:
Eneeem ben nasil bozuk bir cumle kurmusum oyle, alintinla fark ettim hemen duzelttim.
Kadinlar olarak sozde ekonomik ozgurlugumuzu elimize aldik, bagimsizlastik. Ama hala daha su 'Erkek olsun camurdan olsun.' kafa yapisindan uzaklasamadik.
Amaaan ben karar verdim boylelerine uzulmeyecegim ne halleri varsa gorsunler...
Yalniz arkadasina soyle yuzeysel yasasin. KK'da herkes oyle yapiyor.:KK53: Bu kadar cok kisi yapiyorsa iyidir. :D F fun_daca

Back
X