- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akıl fikir versin azıcık ya çok değil. Hayatta kalabilecel kadar.Hindistanda da bir kız köpekle evlendi.
ayıp ediyorsun hayatım gözüm senden başkasını görür mü hiçSu metereslerin tiriplere de oluyorum yaaa. 'Askeeem karinla birlikte olmicaksin di mi bundan sonra?'
Ne kadar da saf ve temiz bir askiniz sizin oyle...
ona da inanmadım ki.türk erkeği lokumdura inanıyorsunda bu adama mı inanmıyorsun teessüf ederim![]()
Bbu soruya konu sahibinin cevap verecegine hiiiiccc umudum yok ki)))onu sorana kadar öyle bir arkadaş var mı diye soraydın ya![]()
lokumdan tiksindim yeminleona da inanmadım ki.
Aha ağzıma layık lokum şu diyeceğim Türk yok nedense.
Bir Emre Altuğ az eli yüzü düzgün geliyor başka da aklıma gelen yok.
verir o konuyu mune gelip yok etmezse başınıza gelince anlarsınız beni inşallah sizde yaşayın bik bik bik rahat ol bak eli kulağında geldi gelecekBbu soruya konu sahibinin cevap verecegine hiiiiccc umudum yok ki)))
Al benden de o kadar. Akşam yatakta aklıma gelir.lokumdan tiksindim yeminle![]()
ilk sen mapısı boylama daverir o konuyu mune gelip yok etmezse başınıza gelince anlarsınız beni inşallah sizde yaşayın bik bik bik rahat ol bak eli kulağında geldi gelecek![]()
yok bak bende hakaret yok o bu şu yok mune uyardıktan sonra yazmakta yok çok efendi bir BDVLİEBER ve MUNEFANım benilk sen mapısı boylama da![]()
Kacmak gerek qaliba))))))verir o konuyu mune gelip yok etmezse başınıza gelince anlarsınız beni inşallah sizde yaşayın bik bik bik rahat ol bak eli kulağında geldi gelecek![]()
lokum meselesi nee![]()
beni en son hiç uyarmadan banı basmış. hiç unutmam çarşamba sabah bir gerilmişim pc başında kk yazmışım şifre derkennnnn "üzgünmüşüm" hakket çok üzülmüştüm.yok bak bende hakaret yok o bu şu yok mune uyardıktan sonra yazmakta yok çok efendi bir BDVLİEBER ve MUNEFANım ben
boylarsamda sigaramı kazağımı picamamı unutma
Eneeem ben nasil bozuk bir cumle kurmusum oyle, alintinla fark ettim hemen duzelttim.ayıp ediyorsun hayatım gözüm senden başkasını görür mü hiç![]()