• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

fun_daca

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
6
0
6
Kocaeli
Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..

ben hazırım .. yalnız kendim için yazmadım.. sonuçta olay baştan hata .. ben onaylamıyorumm..

arkadaşına!!! söyle, kendini daha fazla kullandırtmasın.
evlenmiş olmak için evlendiyse adam, boşanmış olmak için boşanır ve yeniden evlenmiş olmak için ARKADAŞINLA evlenir.

karısıyla da çatır çatır beraber oluyordur emin ol.

Ağzınıza sağlık, tam yerinde ve gerçekci bir yorum olmuş..

bu arkadaşım için olayına kimse inanmıyor üye olduğum çok uzun süre olmamasına rağmen öğrendim :KK9:hazır ol kk üyecikleri arkadaşın için çooook yardımcı olurlar :KK53:

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

konu sahte, ama sahte değilsede inş arkadaşınızı sadece kullanıyordur çünkü arkadaşınız kullanılmaya layık hatta onada layık değil,gerçi iki karaktersiz yakışmışlardırda

Benim de arkadaşıma valla eşime el bile sürmüyorum evliliğimiz bitti sadece kağıt üstünde kocasıyım diyen adamın yedi ay sonra nur topu gibi bir oğlu oldu :KK49: tek fark benim arkadaş cinsel birliktelik yaşamıyordu veya bize yaşamadığını söylüyordu

oğlanı doktora götürün bekaret testi yaptırın:KK53:

Arkadasin baska birini bulamadimi evli adamla ask yasiyor
Adam sahsiyetli biri olsa bosar esini askini doya doya yasar ben o tur insanlari adam yeribe bile koymam
Evli olanlar artik eslerini ac kurtlars karsi korusun bu ne ya neyun ne zaman olacagi belli olnuyorki
Nerdeyse evimin icinde dedektiflik yapiyirummmmmmm

Back
X