• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

adettendir konuyu açan öncesinde fikrini söyler. sen olsan objektif olarak ne derdin arkadaşına?

Sanane:KK53:
adam karisiyla olmicak karisida oylece duracak emi:KK56: seni kandirmis sevgilin ay sey arkadasinin sevgilisi
senin gibileri kandiran daha cooooook olur:KK58:

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..

nekadar yanlış bir yolda..adam evli çocuğu var ve sırf sevgilisi istiyor diye ilişkiye girmicek :)) şaka gibi birde şu yönden baksın arkadaşın;adamın karısı aldatılmak istemiyor fakat adam aldatıyor..yuva yıkmasın..nasıl yediriyor kendine bilmem.ah almasın hemen ayrılsın..kendine yazık etmiş daha fazla parçalanmasın,parçalamasın....

not:siz bu notu okurken ben sevgilimle sevişmeye gidecem malum karısıyla olmuyor bana anca yeter yazacak diye de bekledim ayrıca.

Eşiyle cinsellik yaşayip yaşamadiginin nasıl anlaşabilecegini mi soruyorsun? :KK57:

Yatak odasina kamera tak pardon taksın arkadaşin.

hadi hadi itiraf et sensin dimi elin tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Şair bur da kaz olarak kimden bahsediyor aceba :) Karısıyla da beraber oluyordur ayrıca.
konu sahibi birde kocamın borcu ve hapis diye konu açmış zamanında ..
enişte karın sevgilisinin karısıyla ilişkiye girip girmediğini soruyor imza bir dost..
hayır adam gibi adam olsan böyle basit ucuz ortalık pespaye bir arkadaşın olmaz dimi ama..

Eşim demesi için önce gerçek eşi olması gerekir... Bırakınız dilde eşim demesini icaraata bakınız gerçek de eşi yapabiliyor mu?
Mutsuz bir evliliği sürdürmeyi göze alıyorda eşim dediği insanla evlenmeyi nasıl göze almıyor anlamıyor... Arkadaşınız da sevgilisi de karakter sahibi insanlar değil....
İkisi de birbirinin oyuncagi biri cinsel acıdan ,gönül eglence digeri maddi yönden tatiller felan başka bir halt degil ilişkileri.....

Çok merak ettim kaç yaşında ki bu arkadaşınız? ve kk üyelerine bunu sorturtacak kadar ne yaşamış arkadaşınız o_O anormal olan adamın karısıyla cinsellik yaşaması değil sizin bunu çok normal bi durummuş gibi yazmanız. Allah ıslah etsin

Back
X