• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

Eşim demesi için önce gerçek eşi olması gerekir... Bırakınız dilde eşim demesini icaraata bakınız gerçek de eşi yapabiliyor mu?
Mutsuz bir evliliği sürdürmeyi göze alıyorda eşim dediği insanla evlenmeyi nasıl göze almıyor anlamıyor... Arkadaşınız da sevgilisi de karakter sahibi insanlar değil....
İkisi de birbirinin oyuncagi biri cinsel acıdan ,gönül eglence digeri maddi yönden tatiller felan başka bir halt degil ilişkileri.....
ya anca bi pansiyona otele girerken eşi oluyor anla işte ;)

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
Ya bu hayatta gerçekten zeka geriliği yaşayan aşk budalası kızlarda var.Bu evli adamlar zaten ya aile zoruyla evlendirilmiştir,ya sevmiyorlardır.Evlenmek olsun diye evlenenide ilk defa duyuyorum.Karısıyla da cinsellik olsun diye mi ayttı.Çocuğuda çocuk olsun diye mi yaptı.

Yahu adam EVLİ EVLİ.Kızın zekasına bak,neye kafayı yoruyor.Karısıyla yatsa neeee yatmasa neee.Adamın kapı gibi nikahlı karısı.Her akşam gittiği evde aynı çatı altında aynı evde yaşadığı,bitanecik yavrusunun anası.Lafa bak lafa,benimle oluyorsan onunla olma (evet olmam):KK47:
Evdeki karısının ihtiyaçlarını gidermezse nolucak.Boynuzlanmayı göze alacak mı:KK31:
Geç güzelim bunları.Bu sen misin arkadaşın mı bilemem.Ama sen olmasan da arkadaşından farkın olmadığı ortamda.Aklı başında bir insan olsan,gelip bu soruyu dert edip sormazsın.Heee olmuyordur de arkadaşına.Kına yaksın.Ömür boyu bu yeter ona.

'kaynım bana atladı' türevi konulardan sonra, bunları çok normal görmeye başlayacağız diye korkuyorum o_O

konu sahibi birde kocamın borcu ve hapis diye konu açmış zamanında ..
enişte karın sevgilisinin karısıyla ilişkiye girip girmediğini soruyor imza bir dost..
hayır adam gibi adam olsan böyle basit ucuz ortalık pespaye bir arkadaşın olmaz dimi ama..
arkadaşım sen ne ayaksın yaptığın baştan sona ahlaksızlık abidesiyken adamın karısıyla yatıp yatmamasımı problem . Sen bunca kepazeliğin içinde nasıl çirkin bir doğrunun peşine düşmüşsün yıkıl git karşımdan. Demesi gereken yerde bak sen şu saf arkadaşın iyi niyetine yeeaaaa ağlicimmmmm.

Ne eşi ya.. O kadar seviyorsa madem ayrılsın arkadaşınızla evlensin. Zincirle mi bağlamışlar o dingili eve.
Nasıl böyle saçma işlere inanabiliyorsunuz anlamak güç.

Eşine yakalansa, apar topar o adamın hayatından çıkartılacak ve hem adam hem kadın tarafından yemediği hakaret kalmayacak muhtemelen.. Beni çok seviyor dediği adam için sadece 'bir hata' olacak.

Nereden biliyorsun derse arkadaşın, evlilik cüzdanı hangi kadında hala, bir düşünsün ona göre sorsun aynı soruyu tekrar. Sadece adamın gönlünü hoş tutuyor.
Kendini para karşılığı erkeklere sunanlar daha namuslu benim gözümde.. en azından yaptıklarını kabul ediyorlar..

sen ne dedin bu arada arkadaşına?
onaylamadığını söylemişsin ama..

"karısıyla beraber oluyor mudur" diye sorduğunda sana, ne cevap verdin gerçekten merak ettim :KK69:

arkadaşım sen ne ayaksın yaptığın baştan sona ahlaksızlık abidesiyken adamın karısıyla yatıp yatmamasımı problem . Sen bunca kepazeliğin içinde nasıl çirkin bir doğrunun peşine düşmüşsün yıkıl git karşımdan. Demesi gereken yerde bak sen şu saf arkadaşın iyi niyetine yeeaaaa ağlicimmmmm.
konu sahibi ben miyim:KK57:diyecektim birden yeminle ..haklısın bacım haklısın..yıkıl git karşımdan demesi gerekirdi..ne diycem onu bile demeye tenezzül etmem ki ben:KK70:

Asıl sorunuza cevap vermeyi unutmuşum EVET KARISIYLA BİRLİKTE OLUYORDUR... Olmasaydı nikahlı eşini nasıl idare etsin ikisini nasıl oyalasın, hem de öyle oluyordur ki karısına aldatıldıgını hissettirmemek için....
Bir şey soracagım arkadaşınız size bunları mı anlattı ve de arkadaşınız ikinci kadın olmaya takmadıda sevgilisinin eşiyle olup olmamasına mı taktı?... Kendi yasak aşkıyla birlikte oluyordu nikahlı karısıyla olmuyacak mı?
Allah böyle kadınlarında böyle adamlarında mahvetsin...

Bence dişi kuşa bile bakmıyordur... bu derece namuslu adamın sözüne güvenilmez mi? Arkadaşın boşuna üzülmesin...

valla bu konuya inanmıyorum . ya fake. ya da bu şahıs kendi için soruyor.
lakin benimde bir arkadaşım biriyle tanıştı saçma bir siteden. 2 ay sonra evli olduğunu tesadüfen öğrendi. ve bu hatun o zaman 33 yaşında idi. çocuk desen çocuk değil saf desen saf değil. sözde yıkıldı evli odluğunu duyunca.ağlamalar bilmem neler. yapma bacım etme kuzum dedikçe adam kıymete bindi. yok 6 ay önce oğlu kanserden ölmüş 16 yaşında da, eşi zaten toparlanamamış bir de boşanırsa kadın perişan olurmuş. yok teyzekızıymış zaten eşi. akrabalar birbirine girermiş, beraber uyumuyorlarmış bile cart curt. kızı tam 3 sene oyaladı. ve sonunda kayboldu gitti adam , telini falan değiştirdi, kız ulaşamadı. adamdan allah razı olsun. yoksa bizim saftirik bacı hala görüşecekti.

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

o çok sevdiğin arkadaşın varya tam bir or.....muş bi zahmet ilet inşallah geberir pis ayaklı peynir:KK34: nasıl kişilerle arkadaşlık ediosunuz anlamıyorum ki :KK11: senin babanı da böyle biri ananın elinden alsaydı nasıl olurdu ??? nasıl soru ya bu tüüüüüüüüüü!!!!! sürtükellalar böyleleri uzak dur o yaratıktannnn:KK20:

şimdi hafta da bir se günde bire kadar yükselmiştir konu sahibi çaktın mı;)

Asıl sorunuza cevap vermeyi unutmuşum EVET KARISIYLA BİRLİKTE OLUYORDUR... Olmasaydı nikahlı eşini nasıl idare etsin ikisini nasıl oyalasın, hem de öyle oluyordur ki karısına aldatıldıgını hissettirmemek için....
Bir şey soracagım arkadaşınız size bunları mı anlattı ve de arkadaşınız ikinci kadın olmaya takmadıda sevgilisinin eşiyle olup olmamasına mı taktı?... Kendi yasak aşkıyla birlikte oluyordu nikahlı karısıyla olmuyacak mı?
Allah böyle kadınlarında böyle adamlarında mahvetsin...

demiş ya "şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma."
inanılacak gibi değil böyle insanların varlığı. her şey tamam, tek sorun bu.
deli olmamak işten değil :KK53:

Cocuklari olduğunda anlar arkadasin:)

Ya bu hayatta gerçekten zeka geriliği yaşayan aşk budalası kızlarda var.Bu evli adamlar zaten ya aile zoruyla evlendirilmiştir,ya sevmiyorlardır.Evlenmek olsun diye evlenenide ilk defa duyuyorum.Karısıyla da cinsellik olsun diye mi ayttı.Çocuğuda çocuk olsun diye mi yaptı.

Yahu adam EVLİ EVLİ.Kızın zekasına bak,neye kafayı yoruyor.Karısıyla yatsa neeee yatmasa neee.Adamın kapı gibi nikahlı karısı.Her akşam gittiği evde aynı çatı altında aynı evde yaşadığı,bitanecik yavrusunun anası.Lafa bak lafa,benimle oluyorsan onunla olma (evet olmam):KK47:
Evdeki karısının ihtiyaçlarını gidermezse nolucak.Boynuzlanmayı göze alacak mı:KK31:
Geç güzelim bunları.Bu sen misin arkadaşın mı bilemem.Ama sen olmasan da arkadaşından farkın olmadığı ortamda.Aklı başında bir insan olsan,gelip bu soruyu dert edip sormazsın.Heee olmuyordur de arkadaşına.Kına yaksın.Ömür boyu bu yeter ona.
yaaa bırak Allah aşkına ne aşkı yaa, bunların yaşadığı aşk maşk değil, heyecan, macera, arsızlık, edepsizlik, utanmazlık....... daha da sayarım da bana yakışmıyor işte... bela okumam, korkarım gelir beni bulur diye, ama konu sahibi şahıs ARKADAŞINA söyle çeksin evli adamlardan elini eteğini..
yapışmayın ya ne buluyorsunuz evli adamlarda..
yaaa benim eşimle aram kötü çok afedersiniz 1 aydır birlikte olmuyoruz dargınız birbirimize, ben acaba başka biri mi var diye kafayı yiyorum ve tek nedenim bana yaklaşmaması ve SIRF buyüzden beni aldattığını düşündüğüm için boşanmayı düşünüyorum sen eşiyle birlikte olmuyordur diye soruyorsun... sence bir kadın böyle birşeyi kabullenir mi?? aklın alıyor mu yaaa, eşiyle birlikte olmayacak eşi de onu kocam diye yanında gezdirecek hiçbişe olmuyormuş gibi... herşey bu kadar basit mi demeyin ama evlilikte ilişki önemlidir ve aralarında ilişki kalmamışsa bir çiftin muhakkak bir problem vardır... o yüzden hiçbir kadın da bunu görmezden gelmez...
ARKADAŞINA söyle sevgilisi çatır çatır hem onunla hem eşiyle birlikte OLUYORRR....

olmasın da karısını mı işkillendirsin adamın keyfi yerinde niye böyle bir sebepten bozsun ki

Nasıl anlaşılacak yahu oldu olacak adamın şeyine kamera tak tövbe tövbe

Back
X