O arkadaşın bilmiyor muymuş evli olduğunu en baştan bunu bile bile karşılık verdiyse karısıyla birlikte olmasına mı karşı çıkıyor şimdi de yeni moda evdeki eşler değilde sonradan gelenler evdekine karışır oldu bi hadlerini bilsinler artık ya o adam da adam olsa madem karısını sevmiyor ayrılsın da sevdiği arkadaşınla evlensin...sinir oluyorum şöyle adamlara ya dışarda karısından bahseden adamdan ne hayır gelir ki..allah düşman başına vermesinEvli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..
Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?
Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..