• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..

Edep yahu..
Arkadaşınız kimi kimden kıskanıyor.

Arkadaşım için soruyorum kısmi hic inandirici gelmedi. Allah boyle kadinlari da erkekleri de islah etsin. Size hicbir sucu ve gunahi olmayan bir cocukla kadin var ortada. Yuva yikanin yuvasi olmaz. Kadin dediginde ar olacak, edep olacak...Biz ne bilelim adam karisiyla yatiyor mu yatmiyor mu? Bu mubarek gunun aksaminda rabbim akil fikir versin boyle ahlaksiz kisilerden yuvamizi muhafaza eylesin...

Bu arada adam bence ikisini birden elinde tutmak için bunu söyler tabi
ne yardan ne serden anlatabildim mi? :KK59:

arkadaşına söyle adam eşiyle birlikte oluyordur.hem hatta adam ikisini aynı anda idare ediyordur.arkadaşından sıkıldımı tekmeyi atacaktır.

Herşey aliyyül ala bi durumda olduğu içün,tek dert kalmış olaki,
Adam karısıyla birlikte olmadığını söylüyormuşda,doğrumu söylüyormuş, bunuda nasıl anlarmışmış...

Bence burada sorun edılecek en son konu adamın resmi nikahı karısıyla birlikte olup olmadıgı....

Şahsi fikrim bence karısıyla birlikte olmuyordur, gercekten buna inanıyorum cunku eve gec gidiyordur uzak davranıyordur ters davranıyordur ne bıleyım hıssettırıyordur sevmedıgını. Kadın da ezik bir tipse kocasının üstüne gitmez.

Benim düşüncem eğer cinsel anlamda birliktelik olmasaydı ben gercekten adamın kızı sevdiğine inanırdım ama evli bir adam baska bir kızla cinsellik yasıyorsa açıkcası cok da asık oldugundan dolayı yasamıyordur bence. Cunku benım sevdigim insan bana ben senin günahına giremem diyordu. Bir de bu adam evli yani.

Arkadaşınız metres hayati yasamayi kabul ediyor da adamin asil halali olan kadinin koynuna girmesini mi kabul edemiyor? Gerci insallah beraber olmuyordur, cunku gercekleri ogrendiginde, arkadasinizin koynundan cikip, kendi koynuna girdigini dusundukce migdesi kalkacaktir kadinin. Ben anlamiyorum bir bayan nasil bu kadar ucuzlasabiliyor, hafsalam almiyor.

benim anlamadığım herşeyi bu kıza göre ayarlıyo eşim diyo bilmemne bık bık bık. Ozaman neden 'GERÇEK' eşinden boşanıpta bu kızla evlenmiyor..

geçiceksin bu işleri:KK14:

Bu Dünyada ne sansli erkekler var ya, bi eli yagda bi eli balda, oh masallah...:KK14:
Cocuguda Leylekler getirmistir artik...

yazık çok üzüldüm "arkadaşının" derdine :KK43: ya nikahlı eşiyle de beraber oluyorsa :KK43:

inş olmuyodur cınım yhaa.o_Oo_O

Arkadaşınızın yaptığı çok büyük hata. Bir bayanın eşinden ayrılmasına, bir evladın babasından uzak kalmasına sebep oluyor. Bunun vebalini nasıl Ödeyecek? Allah'ım herkesi iyi, içinde Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın. Nasıl bunu yapabilir bir insan kendisine? Bekar erkek mi yokmuş? Yazıklar olsun ki o adama evli olduğu halde başkalarına bakabiliyor, yazıklar olsun ki bahsettiğiniz arkadaşınıza böyle bir günahı işleyebiliyor! Rabbim o adamın eşinin de o çocuğun da yardımcısı olsun.

Back
X