Sadece bir soru...

Visnereceli24

Zamansız gelecek güzelliklere ihtiyacımız var. 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
788
1.173
63
Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.

Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.

Ama bu soruya böyle cevap veremeyiz.

Daveti kim veriyor? Kimin tanıdığı ya da akrabası? Sizin ailenizi davet etmemekten bir kastı var mı ya da olabilir mi?
Bunları bilirsek daha iyi yardımcı oluruz.
Dışarıda yapılacak bir iftar planı. Herhangi birinin evinde değil. Plani yapanlar arasinda nisanlim da var aslinda, yani nisanlimin ailesi de olsun diye onerebilecek konumda.

Dışarıda yapılacak bir iftar planı. Herhangi birinin evinde değil. Plani yapanlar arasinda nisanlim da var aslinda, yani nisanlimin ailesi de olsun diye onerebilecek konumda.
Iftar davetine eltinizin ailesini çağırıp sizin ailenizi cagirmasa bi düşünürdük. Ama anlattığınız konuda nişanlınız kendi ailesini ve sevdiklerini toplamayi amac edinmiş.

Yani kötü bir amaç olduğunu iddia edemeyiz.

Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.

Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Tabi ki üzerdi bu nasıl bir saçmalık lütfen tepkinizi koyun ailenizi hiç benimsememişler ve siz sessiz kalmışsınız sanırım agirliginizi koyun bu konu hakkinda

Eger dışarıda bir iftar ise ve nisanlınız organize ediyorsa ailenizi cağırması gerekirdi.

ortam cagirmaya musait degilse sizin ailenize baska bir gun organizasyon yapabilirdi.

bence hos olmamis ailenizi cagirmaması.

nisanlisiniz henuz aman canim ne var bunda durumuna cok erken gelinmis.

Tabi ki üzerdi bu nasıl bir saçmalık lütfen tepkinizi koyun ailenizi hiç benimsememişler ve siz sessiz kalmışsınız sanırım agirliginizi koyun bu konu hakkinda
Eger dışarıda bir iftar ise ve nisanlınız organize ediyorsa ailenizi cağırması gerekirdi.

ortam cagirmaya musait degilse sizin ailenize baska bir gun organizasyon yapabilirdi.

bence hos olmamis ailenizi cagirmaması.

nisanlisiniz henuz aman canim ne var bunda durumuna cok erken gelinmis.
Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.

Nişanlınızın evli kardeşleri varmış. E şimdi onları davet edip sizinkileri etmese yanlış anlayın da bu durumda yanlış anlıycak hiçbir şey yok ki. Sadece sizin aileniz çağırılsa yine ayıp olur. Zaten yeterince de kalabalıksınız. Kendinizi kurup doldurmayın.

Erkek tarafı sadece gelini çağırıp ailesini çağırmıyor mu? Bence olabilir yani sonuçta o aileye gelin giden sensin her zaman aileni çağıracaklar diye bir şey yok. Bence çok normal bir durum
Benim ailem her davetinde hepsini cagiriyor.

evli kardeşleri çağırmışlar ama diğer aileleri çağırmamışlar bunda alınacak bi durum yok bence her zamanki organizasyondur bu sene siz de katılmışsınızdır. Yani ama aileniz bu gün için değilse bile başka bir gün davet edilebilirdi. Bence siz nişanlınızı ve annesi babasını iftara davet edin sitem etmeyin utandırın.

Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
e diğer evli kardeşlerin de aileleri var hepsinin çağırılması mümkün mü ya mantıklı düşünün bir.

Benim ailem her davetinde hepsini cagiriyor.
Olabilir mesela bende nişanlıyım bizde bazen ailecek çağırıyoruz bazen çekirdek ailecek biz ve sadece nişanlımı çağırdığımız zamanlar oluyor veya onların sadece beni kahvaltıya çağırdığı oluyor. Her zaman ailemle yapışık ikiz gibi gitmiyoruz. O yüzden bana gayet normal geldi. Başka günde sadece aileni çağırırlar

Çok haklısınız bence bunu nişanlinizla paylaşmalısınız fakat düzgün bir şekilde sakin konuşarak. Bence çok yanlış olmuş ama geçmiş artık tekrarlamayın bence

sinmemesi normal. Nasıl başlarsa öyle gider daha nisanlıyken benim ailem bunlar artı sen senin ailen dışarda kalır imajı cizemek ayıp olmuş.

Şartlar musait olmaz anlarım ama aciklama yapip senin ailenide ayri ozel goturecegim iftara felan demesi lazım bana göre.

Yani bir sekilde gönlünü almalı ailenin.

Olabilir mesela bende nişanlıyım bizde bazen ailecek çağırıyoruz bazen çekirdek ailecek biz ve sadece nişanlımı çağırdığımız zamanlar oluyor veya onların sadece beni kahvaltıya çağırdığı oluyor. Her zaman ailemle yapışık ikiz gibi gitmiyoruz. O yüzden bana gayet normal geldi. Başka günde sadece aileni çağırırlar
Bunu daha once hic yapmadik. Heryere yapisik ikiz gibi gitme durumumuz olmadi. Biz evlendikten sonra ailelerimizden uzakta oturacagiz bu disarda birlikte yapabilecegimz son iftar gibi bisey.

Back
X