- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi blue_suede
-
Detaylı incelemeye gerek yokki bakımca görülüyor zaten. Üff gerçekten ego tatmin aracınız olamicam yaBi kadın bi kadını bu kadar detaylı incelediyse gerçektn kıskanmıştır
Hııı hııııDetaylı incelemeye gerek yokki bakımca görülüyor zaten. Üff gerçekten ego tatmin aracınız olamicam ya
Hııı hıııı
Valla aşıyor beni bunu doğru söyledin bakAynen:))))) lütfen amladığınız konularda iddialaşın. Bu konu sizi aşıyor biraz.
Farkettim zatenValla aşıyor beni bunu doğru söyledin bak
Ben kendim başörtülüyüm öyle dekolteyi bırak dizimin üstünde tunik giymemeye çalışırım ama keşke hemcinslerimize konuşma tarzından vE kıyafetlerinden dolayı "hoppa" etiketi yapıştırmasak. Kızdan hoşlanmamış olabilirsin,eşinle muhattap olmasını istememiş olabilirsin bunlar senin en doğal hakkın kimse karışamaz. Ama insanlara etiket vermeye başlayınca orda ben çok üzülüyorum Çünkü kızla samimiyetin Yok belki gerçekten çok iyi niyetli ve samimi biridir
Bi kadın bi kadını bu kadar detaylı incelediyse gerçektn kıskanmıştır
Sizin yaradılışınız size de sormadım:))Hadi beni etiketleyin :) ben cahil,ben hoppa :) kızda 1.50 :) yav he he :)
Ben kadını eve çağırdım beraber yrmek yiyelim diye ne yaptı biliyor musınuz? O dışarda buluşma olayı varya ilk mesajda yazdığım o ondan çıkmıştı. Demişki eşime senle birebir konuşalım dışarda birer bira içelim.
He he dedik işte. Siz haklısınız. Biz cahil kesimiz. Bi mesajdada diğer kız için bacak boyu uzun diyerek eşinizi kıskanmadığınızı kendi çapınızda belli etmeye çalışmışsınız ya orda olay kapandı benim için. Hadi çav :)Sizin yaradılışınız size de sormadım:))
Su laflardan sonra ne desek bos.Hani erkeklere cok kiziyoruz ama, yemin ederim kadinin kadina yaptigini da kimse yapmiyorkız çok geniş yaşıyor aşırı derecede dekolteli, Kız zaten hoppa
@huzurgizemmm teşekkür ederim. Kadından da değil sırf mevzu ama bahsettim okumuşsunuzdur erkek karakteride istemedim. Oda hoppaydı:) dövmeli uzun saçlı biri:) sizce aile babası rolü olur muydu? Normal zamanda kötümüdür belkide hayır ama oda olmazdı. Hadi bide bunu yazayımda faydasız faydasız eleştirsinler.
Eşim fazla heyecan yaptı bu iş için mantıklı düşünemedi olur olmaz bisürü kişiyle görüştü ben sinir küpü oldum. Ve gerçekten kıskançlık olsa bulduğum kadın yüz mankenliği yapmış benden uzun 1.70in üzerinde boyu düzgün fizikli bakımlı bir kadın.Bi kadın neyi kıskanır. Evet kıskandım ama kadını değil yaptığım işi kıskandım o benim yazım benim planım öyle herkese yakıştıramam. He kadın eşimle sanimiyet kurmak istedi mi istedi kızdım yüzdüzlüğe kızdım
şu kadarcık alıntıladığım kısımdan bile kadının art niyeti belli oluyor. ama herkes öyle bi kadını savunmaya geçiyor burda, anlamıyorum cidden. o savunanlar bütün yorumları okuyup detayları bilmedikleri için sırf açık giyiniyor diye hoppa diyorsunuz zannetti sanırım. başka açıklaması olamaz çünkü. her ayrıntıyı okuyan birisi hala o kızı savunuyorsa ben o savunanlara da kendi hayatlarında art niyetlilermiş demekki böyle derim. ama yok ya her ayrıntıyı okudukları halde o kızı savunuyor olamazlar. bence sadece açık giyindiği için hoppa dediğinizi zannetti burdakiler.
kaldı ki ben de açık giyiniyorum. ama hiç normal bi erkek arkadaşımın kafasını göğüslerime gömüp resim çektirmiyorum. ya da benimle iş için konuşmaya çalışan kadının yemek davetini reddedip o kadının kocasına ''senle dışarda iki bira içelim başbaşa'' demiyorum.
Açık giyinmek ayrı teşhir için uğraşmak ayrıdır. evet kadın ne yapıyorsa kendine yapıyor. Ben şahsen teşhirci olsam bu kemdi kadın vücuduma saygısızlıktır. Benim düşüncem.Su laflardan sonra ne desek bos.Hani erkeklere cok kiziyoruz ama, yemin ederim kadinin kadina yaptigini da kimse yapmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?