Sadece bir soru

Son mesajımda iş detayını yazdım tekrar düşmeyeyim:) birde eşime fotoları ben gösterdim. Baktım sonra inanmadım hareket dökümünde falanda yok hakkaten bakmamış yani. Kız ısrarla facebookun messengee kısmından yazmış. Eşimin işi sebebiyle böyle kadınlar oluyor lisresinde ama yaşları büyük genelde abla falan diyor başka ajanslarda yetkili bikaç kişi hepsini görüp bildiğiö için bi sıkıntım yok. Zaten yüzlerce arkadaşı var ama sadece 2 tanesinden rahatsız oldum şimdiyr kadar. Doğru kelime için teşekkür ederim istediği kadar açık olsun önemli olan teşhirci olup olmadığı teşhircilik sürekli cinsel çağrışımlarda bulunmak hoş bişey değil hoş gelmiyor bana etrafımda da olsun istemem. Sadece eşimden değil bende arkadaş olamam yapı meselesi bu ama anlatamadım

tamam da konu sahibi de zaten yaşantısı beni alakadar eder ben karar veririm nasıl yaşayacağına demiyor. öyle yaşantısı olan bi kadının eşinin etrafında olmasını istemiyor. sıkıntısı bu. yani ''kadın açık giyiniyor giyinmesin, kadın böyle yaşıyor yaşamasın, kadın normal erkek arkadaşlarına bile böyle davranıyor davranmasın'' demiyor, ''kadın açık giyiniyor böyle yaşıyor ve ben bu yüzden eşimin onunla görüşmesini istemedim'' diyor sadece. sizin için güvensizlik olabilir, siz kıskanç bi insan olmayabilirsiniz, ama herkesten sizinle aynı düşünmesini, aynı huylara sahip olmasını bekleyemezsiniz. kıskanç olmak eleştirilecek bi şey değil. kıskanç olmamakta eleştirilecek bi şey değil. herkesin kendi normali.
ama konu sahibi burda kıskançlığını eleştirin, ya da kızdan rahatsız olmasını eleştirin diye konu açmamış, o konuda kimsenin fikrini merak etmemiş, sadece ''eşim kıza direkt benim istemediğimi, o yüzden görüşmeyi sonlandırdığını söylemiş, söylemesi doğru mu'' diye soruyor.

şimdi dicekki ya kadına bak beni kıskandı kocasına yaklaşıcam sandı ya da kocasına güvenmiyor bende güzelim tehlike gördü gibi şeyler düşünecek
e konunun özünde dusunceniz bu degil mi bu yuzden karşı degilmisiniz? hoppa, dekolteli 3 okul arkadasiyla iliski yasamis canimli cicimli konusan bir kadin diyorsunuz bu sizi neden rahatsiz ediyor esinize de ayni yaklasimda bulunmasindan endise ettiginiz icin degil mi? ee o zaman birakin kadin ne düşünürse düşünsün dert mi?

kız zaten öyle dikkat çekici olmasa kıskanmasan iş yapmalarına karşı çıkmazdın

Eşinin neden görüşmesini istemedigine dair bir soru sormuş ya da bunun yanlışlıgına ilişkin birşey yazmış mıyım?
Bu durum konu sahibiyle eşi arasındaki anlaşmaya dayalı bir meseledir benim için.

Fakat dediginiz gibi etrafında olmasını istemiyorsa daha önce de yazdıgım gibi evet, bu kıskançlıktan ileri gelir, o kadını bilincli ya da bilincdısı olarak ilişkisi için tehdit olarak algıladıgını gösterir.

Güven ilişkisinin tam oldugu bir ilişkide ise karşısındaki kişiye ve özellikle kendine güvenen insan bu bahsettiginiz durumu yogun bir şekilde yaşamaz. Karşısındaki insanın ayrı bir birey oldugunu bilir ve kendi güvensizligi dogrultusunda da kısıtlamalar koymayı kendine hak olarak görmez.

Siz hissedilecegini iddia ediyorsanız ya da tecrubelerinize dayandırıyorsanız bu da sizin karakterinizle ilgili bir değişkendir.

İsteyen istedigi gibi giyinebilir. Kimsenin başkalarının giyimine ya da yaşam biçimine dayanarak hoppa, geniş yaşamak vb nitelemeler yapmaya hakkı olmadıgını söylüyorum.
Forumda küfür sayılabilecek kelimeler kullanılmadıgı için mi size normal geliyor bu yaklaşım?

Bu tanımlamaların ne sınırı ne de sonu var. Kimisi gögüs dekoltesine göre, kimisi de yüzünün görünmesine dayanarak bunları söylüyor ya da karşı cins ile kurdugu iletişime göre kadınların ahlakına dair yargıda bulunuyor.

Oysa bunların her biri tercihtir ve hepsi kişilik hakları dogrultusunda saygıyı hakeder. Bu seçimler o kişiyi ne daha ahlaklı ne de daha ahlaksız yapar.

Fakat bir insan hakkında sırf kendimizle aynı değil diye bu şekilde etiketlemeler yapıyorsak bu, şiddetin bir biçimidir ve dayatma içerir.

Şu savunmanızla herhangi birinin -sizin tabirinizle "açık" ya da kapalı- giyiminden ötürü şiddete maruz kalmasını desteklemiş olursunuz. Başkaları için umursamasanız dahi her an başınıza gelebilecegini düşünerek dikkat etmenizi öneririm.

Ayrıca konu sahibinin sonradan açıkladıgı problemini anlamıyor değilim. Ancak isterse yine böyle bir girizgah yapıp sonra da alakasız bir biçimde kaynanasından dert yanmaya başlasın, aynı noktayı yine eleştirirdim elbette.

Beni çok iyi ve detaylı anladığınız için teşekkür ederim. Bu detaylar kocamın bana hak verme sebebiydi ama kadın kapalıda olabilirdi ama oda olmazdı ben busefer kocamdan başka bişey içinde istemeyebilirdim. Biz bi aileyiz.

Yapacağı şeyin senaryosunu dahi ben yazdım kişileri konuşmaları herdetayıyla ben ilgilendim maddi yükünüdd ben almışken yazdığım şeye hiç uymayan bir karakteri o kameranın karşısında görmekte istemedim. O yapıda biri olmaz o tipte biri olmaz zaten.Detaya girmediğim için hata bende.

Ortayaşın üzerinde ve yaşınıda belli eden bir karakter olmalıydı karşısında oynayacak kişiyide onaylamadım mesela erkek olmasına rağmen!? Onuda mı kıskandım hayır. Teknik işi kocamdaydı sadece.

Ayrıca herkoca şüphe duyulmayı hakeder hiç yapmaz dediğiniz bile. Herkes yapar demiyorum eşime güveniyorum ama olaki bişey varsa bilmek isterim yaparsada boşarım fikrim bu yönde ama olanım önüne geçilmez diyerek atgözlüğüde takmam bu kıskançlık değil. Ne konuşmuş ne yapmış nasıl ikna etmiş bu kadar alakasız biri olmasına rağmen. Bunu merak edip bakıyorsam ve gerçekten! birini görüyorsam istemem. ki hoppa asla hakaret değildir. Hıpır kıpır anlamına gelir ayrıca benim düşünce yapıma ters gelen şeyleri yazdım. Mecbur değilim hoş görüp yamacıma almaya oda beni hoş görmesin eski kafalı desin almasın yanına sorun değil. Gördüğüm şeyleri yanıma yakıştırmamak benim düşümce yapımdır.

Benden habersiz bu kadar uyumsuz biri olunca açıp baktım bende bi anlam veremedim hayırdır dedim. Bunun adı kıskançlık değildir. O kadında kıskanacağım hiçbirşey yok. Aksine ben onun sahip olmadığı bi çok şeye sahibim. Kendime göre tabiki. Özeneceğim bi hayatı yok özeneceğim bi hayat tarzı yok. Belki bemde de ona göre kıskanılacak bişey yoktur ben kendi kafamdakini söylüyorum.

hoppaya takınılmış ama yaşam tarzı bu kadının ne diyecektim nasıl anlatacaktım yapısını?! Siz söyleyin. Kimisi hipidir kimisi sufidir. Çok sufi istemiyorum da diyebilirdim. Bu kendi hayatımla düşüncemle alakalı bir etiket.
Benim hoppa yaşayan bi tamıdığım vardı. Bi ilişkisi başlayacakken bi yakınım kadına çocuk çok sufi sen çok hoppasın anlaşamazsınız dedi yanımda sen böyle yaşıyprsun o böyle yaşıyor diye yukarıda yazdığım detaylara kadar girdi kadın evet öyleyim olmaz haklısın dedi. Yinede ilişkiye başladılar yürümedi o ayrı bi konu. zaten hoppalığın istenmeme sebepleride çok farklı ama bunu tartışmaktan konu dağıldı.
Buda çok yanlış sorup öğrenmek yerine " sen ne hakla şöyle yapıyprsun böyle yapıyorsun" diye bilmişlik taslanıyor oyüzden gülüyorum. Cahilce geliyor çünkü. Yüzyüze bile değiliz konu açanda aptal değil kendine göre sebepleri var. Bana da ters gelen şeyler oluyor ancak komı sahibinin yapısına ve yaşam tarzına göre yorum yapıyorum öbür türlüsü saygısızlıktır ben buna kızıyorum. Kafama göre aman kıskanmışsın aman ayrım yapmışsın demiyorum. Vardır bi bldiği deyip asıl sorusuna yoğunlaşıyorum. Aksi halde yapacağım yorumun kimseye faydası olöaz komuşmak olmak için konuşmuş olurum.

kız zaten öyle dikkat çekici olmasa kıskanmasan iş yapmalarına karşı çıkmazdın
Keşke yazılanları okusaydınız ya da asıl soruya cevap verseydiniz. Dikkat çekici değil ayrıca:) kadını görmeden dikkat çekici olduğuna kanaat getirmişsiniz işte kastettiğim bu bilmeden anlamadan kafada bir resim çiziliyor lütfen böyle yapmayın inanın bu cevapların bana bi faydası yok. Size de yok. Durumun çözümüne de katkısı yok yine de teşekkür ederim.

Ama kıza "eşim seninle görüşmemi istemiyor kusura bakma başka biriyle yapmak durumundayım bu işi" demiş.

Sizce eşimin böyle demesi uygun olmuş mu yani sevinmeli miyim kızmalı mıyım?! Bilemedim
Bence böyle bir açıklama yapması çok gereksiz.

1- Kendini koyduğu duruma bak; ne doğru ne yanlış ben kendim karar veremiyorum, eşimin onayladığı kişilerle görüşüyorum demiş gibi

2- Aslında eşim arada olmasa, ben seninle görüşürdüm mesajı vermiş oluyor.

Niye basit bir bahane üretmek varken sizi ortaya sürüyor ki; kızın tepkisini mi ölçmek istemiş? Ay kıskanılacak adamsın falan diyecek mi sandı?

Aynen çok alakasız bi cevap uygun bulmadık bişeyleri değiştirdik diyebilirdi. Zaten gerçekten yapılacak işe alakasız ve uyumsuz biri. Zaten kadın yazmış defalarca baştan bakalım olabilir diye konuşulmuş emson sonra da olamadı diyilebilirdi. Bişey olmazsa olmaz ama eşimin bişeyleri yaparken sırf ben istememişiö gibi davranması sinirimi bozdu keşke ama keşke ısrarcı olmasaydım da işe başlasalardı da başarısız olsalardı ozaman derdim ben demiştim diye. Ama bu seferde ikimiz rezil olurduk işte göze alamadım beceriksiz olmayı.

Hatun taş,kıskançlık almış başını gitmiş
Eşime söyledim istemiyorumun içini açınca çok feci tartışma çıkar aslında ama neyse :)
Kıskanırlar normal..

Eşime söyledim istemiyorumun içini açınca çok feci tartışma çıkar aslında ama neyse :)
Kıskanırlar normal..

Eşine güvenemeyen karşıda ki kadınn hoppa diyor ne gereksiz kıskançlık bunlar millet kapıda bekliyor kocan için

Kıskanırlar normal..

Hatın taş değil şimdi daha evvelde yazdım çekici bile değil koskanılacak bir tarafı heleki hiç yok. buradaki aynı forma sahip insanlar yüklenir diye yazmadım ama yine bir zorlama var mağdem gelecek eleştirileri göze alarak yazıyorum 1.50 küsür boyu var kilo desen almış yürümüş saçları açıkpembe bi kısmı bi kısmı mor ama bakımlı değil tiftik tiftik kollar kısacık vücudundan da kısa garip duruyor. Ön dişlerinin arası açık kaşlar düşük kemerli bir burun 0.5kalem ucu gibi dudaklar. Şudakkadam itibaren bu aydınlatmayı yazdığım için üzerime gelecek olan çok sayın üyeler lütfen beni cevap yazıp bu üyeyi aydınlatmaya iten sebepleri gözönünde bulundurun ve gelexek cevaplara beni değil buüyryi etiketleyin lütfen.
Amlamayacak cehalette olanlar lütfen konuya odaklanın. Profesyonel olmasalta profesyonelce bi iş yapmaya çalışıyoruz o çirkinliğini tuhaf şeyler yaparak saklamaya çalışan kadının benim yapacağım kusursuz işte ne işi var?! Mağdemki olmaz demişiö eşim neden beni öne sürüyor ve kadının verdiği pişkin cevap! Konu bu lütfem yapılacaksa buna yorum yapılsın. O yüceltmye çalıştığınız kişi biröladıncise bende bir kadınım sizde öyşe. Buarada butarz yorum yapan kadınlara sesleniyoruö siz kocanıza işinize farklı davranırsınız ben böyle davrandım bunun sonucunu yazdım. keşke ama keşke kişisel hakka girmeseydi de fotosunu paylaşabilseydim ama yapamam maalesef

Bi kadın bi kadını bu kadar detaylı incelediyse gerçektn kıskanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…