Günlük kiralık ev her türlü kıllanma sebebi benim için. Arkadaşının telefonu yok mu? Eli yok mu? İnterneti yok mu?Kizlarbir sey soracagim. Esinizin telefonunda bulundugu sehirde gunluk.kiralik ev aradigini gorsebniz ne dusunursunuz?Guya arkadasina aitmis. Dip.not :aradigi vakitlerde evde dgildim zaten on.gundur baska sehirdeyim.Hani yapacak olsa gece vs kimse olmadan yapmazmi.Kayinvalidem ile altvust oturuyoruz.Bu arada tlefonum klavyesi bozuk gibi o yuzden bozuk yaziyorum.
bana cok.inandirici gelmedi.ispatlamaya da calismadi. bende simdi arkadasini aramazsa sormazsa esine faceden mesaj atacagimi soyledim. hala sallamiyor
Ayrilmayacaksan sadece blöf yapacaksan kurcalama. Belliki yapmış bir şeyler. Yok ayrilirim affetmem diyorsan araştır.
Şu tarzda her konuya bu yorum ne kadar mantıklı.
Araştırması için illaki boşanması mı gerekiyor? sadece bu şartla mı araştırma yapılabilir.
Ogrendiginde ne yapacak? Sen beni aldattin deyip bir iki hakaret bagirma cagirma sonra da hicbir sey olmamis gibi devam mi edecek? Edebilecek mi? Siz soyleyin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?