selamlar... Böyle bir başlığa gerçekten ihtiyaç var. En azından tüm forumu okumak zorunda kalmayız.
Il bazında bir başlık olmadığı için farklı illerdeki iki falcıdan söz edeceğim.
Bunların biri istanbul bakırköy dejavu kafe, uzun saçlı bir çocuk var. Telefonda sorarsanız söylerler adını hatırlamıyorum ama zaten herkes ona geliyor.
O falda direkt sevgilimin adını bilip, bu adamla şunu şunu yapacaksın, ve bu senin evleneceğin adam demişti. Evlenmedik henüz ama gayet ciddi devam ediyoruz. Asıl olarak onun bildiği, (iş arıyordum) bayram sonu istanbul'da iş görüşmesi yapacaksın, çok istediğin bir iş. Sonra ankara'da yaşayacaksın, en son istanbul'a taşınacaksın demişti.
Bayramda ankara'ya döndüm. Bayram bitti o hafta çarş. Günü istanbul'a iş görüşmesine çağırdılar.
Ve oldu o iş.
Aklımda olmayan bir şeydi, sonra hakikaten ankara'ya döndüm burada çalışıyorum ama sonuçta istanbul'a taşınma gözüküyor ufukta.
Ama iş görüşmesi çok temel bir şeydi, çünkü umutsuz bekliyordum.
Ikincisi ise ankara'da eylül. Siyah saçlı siyah gözlü, topluca bir kadın.
Yarım saat falan bakıyor, ona birkaç yıl önce gitmiştim.
Bak bu hayatındaki adam evli, araştır çıkacak bir şeyler demişti. "yok artık" dedim.
Dayın ankara'ya taşınacak demişti.
Sevgilinle aynı işi yapacaksın, nisanda başlayacaksınız demişti. (o sıra adamla görüşmüyoruz)
çok umutsuzdu, adam beni asla görmek istemiyordu. Ki sonrasında hakikaten aradı. Nisanda başlamadık işe, haziran gibi falan tam olarak başlamıştık. öncesinde işle ilgili sık görüştük. Yeniden sevgili olduk (falda böyle demişti) tarih tutmadı ama tarihle ilgili çok beklentim de yok.
Vee ben aylar sonra o adamın evli olduğunu öğrendim.
Sonra ayrıldım ondan ama buraya kadarını sağlam bilmiş.
Bu ay tekrar eylül'e gittim, yine olmayacak şeyler de söyledi.
Iş konusunda sana içinde i ve l harflerinin olduğu biri destek verecek dedi.
O sırada nil ve kamil olan iki kişi çıktı işle ilgili, hiç aklımda yoktu hele kamil olanı tanımıyordum bile. Farklı kollardan deniyorlar. Birkaç güne netleşecek. Onun dışında söylediği çok şey var ama mayısı hatta haziranı bulur gerçekleşmesi.
bu hanıma nasıl ulaşabiliyoruz. Yardımcı olabilir misiniz*
afedersiniz mesajı çok geç gördüm. ankara'da bu, telefonla bakmıyor galiba. öğrenir iletirim istiyorsanız.
bende eylüle fal baktırmak istiyorum.ankarada tam olarak nerede fal bakıyor :44:
dikkatimi çeken yorum yapanların hep yeni üye olması ve hiçbiri inandırıcı bir geçmişleri yok kadınlar kulübünde de ilk mesajları bu formuna reklam amaçlı yazmışlar belli....
fala özellikle kahve falına çok meraklıyımdır çok ta baktırdım etkili olanlar da oldu... burdan güvenilir ark aldığım telefon ve adreslerde oldu kadınlar k.sayesinde online fal baktırdım mesela gerçekten 10/8 bilenler de oldu fal geçmişim şöyle oldu online da bana 5 soru sor dedi sordum söyledi 5 i değilde 4 çıktı derim en fazla 50 tl verdim ...
ama tek mesaj yazmış üyelerin mesajlarına inanmayın derim...boşa para vermeyin
Merhaba. Ben yeni üyeyim ve yiğide fal baktırdım. Forumda okuduklarına göre kimisi çıktı kimisi çıkmadı diyor. Acaba sizin falınız çıktı mı ?kızlar falsepeti nesibe ve falalem rezzan birde telde yiğit hepsini ben yaşadım. Kişiden kişiye değişir ama herkesin güzel falları cıksın inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?