- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi ayakkabidelisii
-
Aynen ya bide nasıl oluyosa sevgılıyken bısanlıyken sureklı esınızı arzuluyorsunz elını tutsanız bıle ıcınızfe bı kıprasma oluyor evlendıkten sonra o heycann o kıprasmaların cogu zamanla üşengeclıge donuyor,çok doğru ifade etmişsiniz
bazen insanlar istedikleri halde ilişki yaşayacak kadar enerjik olamıyorlar
şöyle düşünün iş yerinde stresli ve yoğun bir gün geçiriyorsunuz eve geliyorsunuz çocuğunuz var yemekti falan derken misafir geliyor ve 11den sonra kalkıyor.
herkesin o an birincil ihtiyacı uyku.
Vajınal prgazm mı ben omu hala olamadım ya ablamda oluyormus ama nasıl bı hıssı var meraknedıyorm. Ama dedıgım gıbı oyle benı ısyemıyor vs diye dusunme ınsan hep cocuk odaklı yapmaya baslayınca sıkılıyor artık. Sız daha farkkı syler deneyın esınızı baska turlu yataga alın yanı cocuk fıkrınden uzak durarak tabı yumurtlama gunlerıne denk getırmeye calıs kendı kafandan. O gunler esını yataga al cocuk ıcın deglde onu arzuluyor o an onu ıstıyormuscasına yakınlas sınr agerı cekıl gerısını kendısı getırsın. Yanı erkeklet hep cocuk ıcın bırlıkte olmaya calısınca bırsure sonra ıyıce monotona baglıyolar. Bırde ard arda olunca yoruluyolar tmm sen adamın aklına bebek fıkrı sokmadan yakınlas bırde sadece gece olunca yataga gırmeyın hanı bızlerfe artk sıradanlsırya sadece grcelerı yatakta yaparız. Sennonu gub ıcınde o koltukta oturyorken ya da dustyken falan evın dıger kısımlarınıda kullanarak ılıskınızı guncellestırAllah korusun canim. Ama benim durumumu ozetlemissin. En basta benim cok canim aciyodu, zar zor girdik ben 3 - 4. Ayda orgazm olabildim. Sonraki durumlar ayni senin gibiallah evladini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim
bu size göre öyle.Siz çözememiş olabilirsiniz ama bunu yaşayan insanlar olduğunu biliyorum. Doğaya da bakarsanız çok az canlı üreme eylemi dışında seks yapar. Esas amaç üremektir.
İnsanların sevişmesinde tek amaç çocuk yapmak olmasa da en temel amaç budur.
Bu site çok garip seksin amacının üreme olmadığını da duydum çok şükür. Tüm biyoloji bilimi ağlıyor şu an. Zevk veriyor olması sonucunda hamilelik olmaması demek mi? Niye bir sürü korunma yöntemi geliştirmişiz? Kadının orgazm olması yada penis başının şekli direkt üremeyle alakalı zaten. Ayrıca zevk alıp çocuk yapmak varken tüp bebek ne alaka?bu size göre öyle.
üremek için seks yapıyorsak hiç orgazm olmayalım, hatta direkt tüp bebeğe filan geçelim ilerde.
biyoloji bilimi değil de siz ağlıyor gibisiniz. yoksa bu yazım biçiminin başka açıklaması olamaz.Bu site çok garip seksin amacının üreme olmadığını da duydum çok şükür. Tüm biyoloji bilimi ağlıyor şu an. Zevk veriyor olması sonucunda hamilelik olmaması demek mi? Niye bir sürü korunma yöntemi geliştirmişiz? Kadının orgazm olması yada (SANSÜR!) başının şekli direkt üremeyle alakalı zaten. Ayrıca zevk alıp çocuk yapmak varken tüp bebek ne alaka?
Hanim efendi burada amacimiz makale yazmak degil, duygusal olarak bir soru sormustum aslinda. Konu evrimsel biyolojiye geldi. Benim amacim duygusal yaklaşımdı.Gayet bilimsel verilerle cevap verdim sorularınıza.
Bizim öyle bir problem yoktu ikimizde arzulardık birbirimizi çoçuk için uğraştığımıza bende aynı şeyi hissetmiştim ama söylede düşünüyordum ikimizin canından bir bebiş olsun anne olayım ne hissettiğim önemsizMerhabalar benim sorunum eşimin sadece cocuk icin beni istemesi. 2 yildir evliyiz ve iliskiyi baslatan genelde ben oluyordum, esim 1 hafta da sevismesek pek ozlemezdi beni. Seyrektir özlediği.
Neyse simdi cocuk istiyoruz bana daha sık yaklaşıyor ama ben kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Beni sevdigi, istediği, ozledigi icin degil sadece cocuk icin sevistigini düşünüyorum.
Cocuk sahibi olmak icin ugrasanlar, siz de yasadiniz mi boyle problem? Boyle hissettiniz mi?
Haklı mı haksız mı artık önemli degil. Sonucta hamile kaldım. Sevişmeden anne olamayacağıma göre yapcak birsey yok. Kadin da erkekte o sürecte sıkılıyor o ayrı. Tabi yumurtalıklar spermler superdir her an hamile kalma şansıniz vardır sorun yok. Ama bunun için çok fazla ugraşmak zorunda kalan var. Çocuk evlilikten onemli değil fikri sizi bağlar. Olmuyordur dunyanın sonu değil tabi.Bence haklı.
Bizde çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz 3 aydır ama sadece korunmuyoruz yani çocuk için birlikte olmuyoruzMerhabalar benim sorunum eşimin sadece cocuk icin beni istemesi. 2 yildir evliyiz ve iliskiyi baslatan genelde ben oluyordum, esim 1 hafta da sevismesek pek ozlemezdi beni. Seyrektir özlediği.
Neyse simdi cocuk istiyoruz bana daha sık yaklaşıyor ama ben kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Beni sevdigi, istediği, ozledigi icin degil sadece cocuk icin sevistigini düşünüyorum.
Cocuk sahibi olmak icin ugrasanlar, siz de yasadiniz mi boyle problem? Boyle hissettiniz mi?
Allah evladınıza hayırlı ömürler versin öncelikle.Haklı mı haksız mı artık önemli degil. Sonucta hamile kaldım. Sevişmeden anne olamayacağıma göre yapcak birsey yok. Kadin da erkekte o sürecte sıkılıyor o ayrı. Tabi yumurtalıklar spermler superdir her an hamile kalma şansıniz vardır sorun yok. Ama bunun için çok fazla ugraşmak zorunda kalan var. Çocuk evlilikten onemli değil fikri sizi bağlar. Olmuyordur dunyanın sonu değil tabi.
Ben zaten yorum yapmıştım size. Alıntılayıp konuyu buraya çeken diğer üye. Yorumlarınızı ona yaparsanız sevinirim.Hanim efendi burada amacimiz makale yazmak degil, duygusal olarak bir soru sormustum aslinda. Konu evrimsel biyolojiye geldi. Benim amacim duygusal yaklaşımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?