Erkek İnfertilitesi Sadece dertleşmek istiyorum :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.301
133
37
O kadar yoruldum ki,her şeyden o kadar bıktım ki!Sürekli çabalayıp hiç birşey elde edememekten çok yoruldum hatta kendimden bile.Yıllardır bir bebek kokusuna hasretim :( Artık anne olmak istiyorum.Allah'ım sen yardım et

Rabbim tez zamanda duâlarımızı duysun, kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah

Evet bebek çok güzel bir şey eminim ama arkadaşlar güzel de bir evliliginiz var ise bebek illa şart mı?? Hiç bir çift bunu garanti ederek evlenmiyor. Yani önce eşinizi seviyorsunuz degil mi cocuk icin gözü kara evlenmediniz? Herkes bir bebek ister mutmu yuvasına ama gerçekten Allah önce can sağlığı versin eşinize sizlere sağlıklı ömürler versin evlat olsa bile kalıcı değil bakar büyütürsün evlenir gider oda arada bir gelir artık ama eş hayırlı eş ise son nefese kadar sizinle evliliklerinizi zehir etmeyin dua edin ama sanki hayat bitmis gibide davranmayın yahu size yazık eşinize yazık dünyaya bir kere geldiniz gezin tozun cocuk icin tedavi vs de olun ama surekli degil ara verin nefes alın Rabbim yardımcınız olsun

Evet bebek çok güzel bir şey eminim ama arkadaşlar güzel de bir evliliginiz var ise bebek illa şart mı?? Hiç bir çift bunu garanti ederek evlenmiyor. Yani önce eşinizi seviyorsunuz degil mi cocuk icin gözü kara evlenmediniz? Herkes bir bebek ister mutmu yuvasına ama gerçekten Allah önce can sağlığı versin eşinize sizlere sağlıklı ömürler versin evlat olsa bile kalıcı değil bakar büyütürsün evlenir gider oda arada bir gelir artık ama eş hayırlı eş ise son nefese kadar sizinle evliliklerinizi zehir etmeyin dua edin ama sanki hayat bitmis gibide davranmayın yahu size yazık eşinize yazık dünyaya bir kere geldiniz gezin tozun cocuk icin tedavi vs de olun ama surekli degil ara verin nefes alın Rabbim yardımcınız olsun
Evet çok haklısın fakat insan o güzel duyguları yaşamak,tatmak istiyor işte

Evet çok haklısın fakat insan o güzel duyguları yaşamak,tatmak istiyor işte
Sizde cok haklısınız da hic kimsenin hayatı 4 4luk degil bir siz değilsiniz imtihanda olan sadece demek istediğim bir eksiğiniz yok emin olun sadece mutluluğunuz katlanacak o kadar eksik olarak bakmayın bebeğe

O kadar yoruldum ki,her şeyden o kadar bıktım ki!Sürekli çabalayıp hiç birşey elde edememekten çok yoruldum hatta kendimden bile.Yıllardır bir bebek kokusuna hasretim :KK43: Artık anne olmak istiyorum.Allah'ım sen yardım et
cnm doktorlar ne diyor ?

Ben artık bardağın dolu tarafından bakıyorum.
Evet bende anne olmak istiyorum.
Evet bende o bebek kokusuna hasretim.
Ama olmuyor.
Çok şükür eşimde bende sağlıklıyız.
Çok şükür mutlu huzurlu bir evliliğim var.
Olmuyor diye daha da kendime ve eşime zulüm yapmıyorum.
Napalım imtihansa eğer varsın bizim imtihanımız da böyle olsun.
Vardır Rabbim'in bir bildiği deyip tevekkül ediyorum.

O kadar yoruldum ki,her şeyden o kadar bıktım ki!Sürekli çabalayıp hiç birşey elde edememekten çok yoruldum hatta kendimden bile.Yıllardır bir bebek kokusuna hasretim :KK43: Artık anne olmak istiyorum.Allah'ım sen yardım et
Merhaba canim kac senelik evliisin bilmiyorum ama rabbim dualarini kabul etsin gercekten zor ben daha bir yildir evli olmama ragmen cok istiyorum esim henuz tedavi asamasinda insALLAH hepimizin olur benim görümceminde yaklasik 11 sene olmadi suan 8 aylik hamile meyan kökü icti meyan kökü hic bir yerde yazmiyor ama oda 15 sene cocugu olmayan bi ablanin tavsiyesi üzerine icti ocakta icti martta hamile kaldi 2 ay icti yani kadin gerekirse her adet oldugunda ic Allahin izniyle olacak demis ve gercekten de oldu bide cevrende bilge kadinlardan biri varsa onun yaninda git sana süt isirgan otu bide ebegümeci kaynatsin buharina otur ondan sonrada göbegini yukari kaldirsin gobekk düsüklgndende hamile kalinamiyor kaynanam her cocugunda gobegini kaldirdktan sonra hamile kalmis rabbim bos birakmasin kucagini insAllah 💕

Merhaba canim kac senelik evliisin bilmiyorum ama rabbim dualarini kabul etsin gercekten zor ben daha bir yildir evli olmama ragmen cok istiyorum esim henuz tedavi asamasinda insALLAH hepimizin olur benim görümceminde yaklasik 11 sene olmadi suan 8 aylik hamile meyan kökü icti meyan kökü hic bir yerde yazmiyor ama oda 15 sene cocugu olmayan bi ablanin tavsiyesi üzerine icti ocakta icti martta hamile kaldi 2 ay icti yani kadin gerekirse her adet oldugunda ic Allahin izniyle olacak demis ve gercekten de oldu bide cevrende bilge kadinlardan biri varsa onun yaninda git sana süt isirgan otu bide ebegümeci kaynatsin buharina otur ondan sonrada göbegini yukari kaldirsin gobekk düsüklgndende hamile kalinamiyor kaynanam her cocugunda gobegini kaldirdktan sonra hamile kalmis rabbim bos birakmasin kucagini insAllah 💕
Amin Allah razı olsun.... Benim eşim azosperm şu anda tedavi görüyor ama,benim dayanacak gücüm kalmadı artık.10 senelik evliyim

Ben artık bardağın dolu tarafından bakıyorum.
Evet bende anne olmak istiyorum.
Evet bende o bebek kokusuna hasretim.
Ama olmuyor.
Çok şükür eşimde bende sağlıklıyız.
Çok şükür mutlu huzurlu bir evliliğim var.
Olmuyor diye daha da kendime ve eşime zulüm yapmıyorum.
Napalım imtihansa eğer varsın bizim imtihanımız da böyle olsun.
Vardır Rabbim'in bir bildiği deyip tevekkül ediyorum.
Evet çok doğru söylüyorsunuz ben de zaman zaman bunları çok düşünüyorum. Eşim dünya iyisi bir insan kesinlikle dünyaya tekrar gelsem yine onunla evlenirim. O çok iyi bir eş,eminim çok iyi de bir baba olur. Evliliğimiz de hiç bir sıkıntımız yok,çok iyi anlaşıyoruz çok şükür. Bir tek istediğimiz evladımızın olması,inşallah o da nasip olur hayırlısıyla. Aslında kendimden çok onun için üzülüyorum, çünkü o herşeyin en iyisini hak eden birisi ama kader işte bu da bizim imtihan'ımız.

Bu meyan kökü dediğiniz sıvı kıvamda satılan dmi biz meyani kaynatmicaz. Bide görümcenzde problem yoksa eşinde problem varsa yinede işe yarar mı yani görümcenzde mi sorun vardı yoksa eşinde mi

Eşim tedavi görüyor şimdi, az da olsa sperm çıkışı var. Muhtemelen tüp bebek deneyeceğiz, maddi yönden de sıkıntımız var.Yani hem maddi hem manevi anlamda çok bunaldım.
sorun tam olarak ne kuzum ?

Eşim azospermi şu anda tedavi görüyor,çok az çıkış var.
kuzum şimdi anladım... bak çıkış varsa umud var demektir.. tüp bebekten önce yükselmesini bekleyin.. tüp bebekte bile sperm çok önemli biliosunki..
eşine bol bol fındık ceviz yedir.. keçiboynuzu kürü yap.. belki yararı olur...
veee en önemlisi.. moral.. lütfen böyle üzüldüğünü belli etme.. tedaviyi oyun haline getir.. erkekler içine atıyor.. sağlıklı spermi olan bir erkek bile stres yaptığı zaman spermleri etkileniyor

Ben her adetim geldiğinde ağlardım yine olmadı diye...
5 yıldır mücadele ediyorum 2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var.. haftaya pazartesi 3. Tedaviye başlayacağız..
Dün kendi kendime konuşuyorum yılmakyok ISSIZZ diyorum madem savaşarak kazanacağız bizde sonuna kadar savaşacağız.. yumurta var sperm var rahim var umut hep var... tabiki benimde umutsuz olduğum günler oluyor özellikle benden küçüklerin yeni evlilerin hamilelik haberi...
Acıtıyor evet ne yalan soylıyım...
Rabbim bu sınavı bana yazmış vardır bir hayır...
Belki günahlara kefaret belki ahiretde merhamet bilemem ben ona dayandım ona sığındım o görüyor halimi biliyorum ki beni deniyor denemeye layık görüyor...
Sonuna kadar devam edeceğiz tedaviye ve dua edeceğiz başka elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah allahım isteyen bekleyen herkese....

Amin Allah razı olsun.... Benim eşim azosperm şu anda tedavi görüyor ama,benim dayanacak gücüm kalmadı artık.10 senelik evliyim
Kıyamam şuna şükür et Sorun sende değil Sorun kadında oldu mu çok kötü oluyor benim eşim de varikoseldi ameliyat oldu sperm sayısı ve hareketliliği az İyi ki de sorun bende değil iyiki sorun sende de değil Rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu meyan kökü dediğiniz sıvı kıvamda satılan dmi biz meyani kaynatmicaz. Bide görümcenzde problem yoksa eşinde problem varsa yinede işe yarar mı yani görümcenzde mi sorun vardı yoksa eşinde mi
Canım meyan kökü ot gibi bir şey fotoğrafını atacağım sana görümcem de sıkıntı vardı onu adet olduğu ilk gün ve peşindeki 3 gün içinde sabah aç karna demleyip bir bardak içti eşinde de sperm sayısı azdı 6 ay ilaç kullandı Ondan sonra Görümcem hamile kaldı

Eklentiler

• 1571129048674-1343780578.webp
    1571129048674-1343780578.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 56
Bak canım bunu da eşi azosperm olup 6 yıl sonra hamile kalan bir ablamız paylaştı bu kür sayesinde hamile şu anda aktarcı ya gidiyorsun bu listeyi veriyorsun onlar da sana karıştırıp veriyorlar onu eşine yediriyorsun

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-05-09-44-38.webp
    Screenshot_2019-10-05-09-44-38.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 94
Back
X