Erkek İnfertilitesi Sadece dertleşmek istiyorum :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım meyan kökü ot gibi bir şey fotoğrafını atacağım sana görümcem de sıkıntı vardı onu adet olduğu ilk gün ve peşindeki 3 gün içinde sabah aç karna demleyip bir bardak içti eşinde de sperm sayısı azdı 6 ay ilaç kullandı Ondan sonra Görümcem hamile kaldı
Anladm canm çok tskler. Demleme çay gibi yaplyo. Bende problem yok eşimde sadece morfoloji sorunumuz var diğer değerler iyi. Benm içmenin bi anlamı olur mu bilmyrm doktor herşeyin harika dio hep ilk günden hamile kalacak biriydm ben ama eşimden dolayı 2 yldr olmyo:(

Bak canım bunu da eşi azosperm olup 6 yıl sonra hamile kalan bir ablamız paylaştı bu kür sayesinde hamile şu anda aktarcı ya gidiyorsun bu listeyi veriyorsun onlar da sana karıştırıp veriyorlar onu eşine yediriyorsun
Bunun gibi bi karışım aldm geçenlerde arı sütü bal polen keten tohumu falan karışımı

Kıyamam şuna şükür et Sorun sende değil Sorun kadında oldu mu çok kötü oluyor benim eşim de varikoseldi ameliyat oldu sperm sayısı ve hareketliliği az İyi ki de sorun bende değil iyiki sorun sende de değil Rabbim dualarımızı kabul etsin
Aaa ben tam tersini duymuştum,problem erkekte ise daha kötüymüş öyle biliyorum. Ya neyse ne işte Rabbim önce can sağlığı versin. Sonu güzel bitsin de hayırlısıyla evladımıza kavuşalım da gerisi önemli değil.

Anladm canm çok tskler. Demleme çay gibi yaplyo. Bende problem yok eşimde sadece morfoloji sorunumuz var diğer değerler iyi. Benm içmenin bi anlamı olur mu bilmyrm doktor herşeyin harika dio hep ilk günden hamile kalacak biriydm ben ama eşimden dolayı 2 yldr olmyo:KK43:
Mortofoloji ne bilmiyorum benim esimin hormanlari iyi sadece sperm yetmezligi var ilac falan vermedi mi doktor

Aaa ben tam tersini duymuştum,problem erkekte ise daha kötüymüş öyle biliyorum. Ya neyse ne işte Rabbim önce can sağlığı versin. Sonu güzel bitsin de hayırlısıyla evladımıza kavuşalım da gerisi önemli değil.
Allahtan hayirlisini iste kuzum rabbim ol diyince oluyor inan bi tanidigim var 12 senedir cocuklari olmuyor 2 defa tüp bebek yaptilar gene olmadi üstelik ikisindede sknti yok pes etti kari koca simdi gezmedik yer birakmadilar her ueri geziyolar dünyayida gezicez diyolar

Mortofoloji ne bilmiyorum benim esimin hormanlari iyi sadece sperm yetmezligi var ilac falan vermedi mi doktor
Morfoloji şekil bozukluğu demek. Spermin ya kuyruğu şekilsiz ya kafa yapısı o demek yani. Ilaç verdi kullandı ama bi faydasını görmedik

Morfoloji şekil bozukluğu demek. Spermin ya kuyruğu şekilsiz ya kafa yapısı o demek yani. Ilaç verdi kullandı ama bi faydasını görmedik
Hanımlar erkek problemlerinde çok iyi olan,celalettin peru'yu tavsiye ederim.Azospermi konusunda gayet başarılı bir doktor.

Hanımlar erkek problemlerinde çok iyi olan,celalettin peru'yu tavsiye ederim.Azospermi konusunda gayet başarılı bir doktor.
Azosperm degl bizim sadece morfoloji sorunumuz var diğer değerler iyi şükür

Florya Medical Park hastanesinde Dr. Can Koşal'da tüp bebek yaptıran var mı acaba ?

Back
X