Sadece düğünlerde görebildiğim adammm

Hacettepeli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
348
138
53
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bayanlarrr-toplassak-biii.863566/
Arkadaşlar beni hatırlayanlar olur mutlaka eski konum bu. Okumak isteyen olursa diye ekledim. O büyük gün yani ağabeyimin düğünü dün akşamdı. Aşık olduğum kişi de ailesiyle geldi ben girişte duruyordum böyle deriin deriiin baktım ama elimde değildi gözlerimi alamadım. Sonra annem beni uyardı ve dedi ki " baban senin bi bakışını yakalamış dikkatli ol" falan. Ben bir şey diyemedim elim ayağım boşaldı. Korka korka izledim uzaktan. Ara sıra göz göze geldik. Düğünün en sonunda annem bana, "sana bir şey diycem ama moralin bozulacak" dedi. X kişisi burda şu kıza aşık olmuş dedi. Annen nerden duymuş diye sorarsanız, abimin çok yakın arkadaşı benim aşık olduğum kişi. O abime söylemiş abim de anneme. Annemin bana söylemesi çok koydu. Tutamadım kendimi çok ağladım kendime gelemedim baya bi. Aylarca hayalini kurduğum bu düğün, belki benden etkilenir umuduyla beklediğim bugün, onun başkasını tanımasına vesile oldu. Fark ettim, benim ona baktığım gibi bir başkasına baktığını.. O an gitmiyor gözümün önünden. Düğünde herkes beni sormuş bekar mı falan diye, bir tek onu etkileyemedim. Halbuki sırf onun için hazırlanmıştım o kadar, ağlaya ağlaya sildim makyajımı, gözyaşlarımla....

Keske elinizi cabuk tutsaydiniz. Genelde platonikler cogunlukla boyle bitiyor.

Keske elinizi cabuk tutsaydiniz. Genelde platonikler cogunlukla boyle bitiyor.
Ya ben vallahi halay da çektim oyun havası da oynadım hatta azeri müziği çaldı en son onu da oynadım izledi. Hatta bitince sen nerde öğrendin böyle oynamayı dedi güldü. Gözünün içine içine baktım ammaaa anlamıştır heralde salak değil ya. Babam bile anlamış çok utanıyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…