- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Ahahah geçen konumda bu sözüme çok gülünmüştü de hatırlasınlar diye öyle yazdımSiz böyle yazınca adamı ya davulcu ya zurnacıdır diye düşündüm
Zannetmiyorum ama yine de gönül bu işte belli olmuyor kiDiğer kız kesin kabul eder mi ki .
Aklıma ilk annenin sen vazgeç diye öyle dediği geldi.
Sonuçta arkadaşı abine söylese bile abin o hengamede annene mi yetiştirecek bunu.
Bana pek mantıklı gelmedi ama neyse.
Ya ben vallahi halay da çektim oyun havası da oynadım hatta azeri müziği çaldı en son onu da oynadım izledi. Hatta bitince sen nerde öğrendin böyle oynamayı dedi güldü. Gözünün içine içine baktım ammaaa anlamıştır heralde salak değil ya. Babam bile anlamış çok utanıyorum :-(Keske elinizi cabuk tutsaydiniz. Genelde platonikler cogunlukla boyle bitiyor.
İlk başta ben de öyle düşündüm amma ve lakin abimden de duyunca....Aklıma ilk annenin sen vazgeç diye öyle dediği geldi.
Sonuçta arkadaşı abine söylese bile abin o hengamede annene mi yetiştirecek bunu.
Bana pek mantıklı gelmedi ama neyse.
Ben onu izlediğini gördüm, ben de ona öyle bakıyorum çünküBelki de annen vazgeçmeni istedigi için boyle soylemistir?
İnşAllah inşAllahAmmannn salla herşeyi ammann unut dertleri nasıl olursa yeni bir gun doğacak bak gor sen
İnşAllah inşAllah
Sadece hayırlısını diliyorum sadeceEvli değilse hala bir umut vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?