Sadece düğünlerde görebildiğim adammm

Olayı çok dramatik anlatmışsın canım ya annen uyurmuş olabilir arkaaşlara katılıyorum. hatta o bakışı baban değil annen de görmüş olabilir. Ama adam abimin çok yakın arkadaşı diyorsun o yüzden sana o gözle bakmayabilir. bu seni beğenmediği anlamına gelmez. erkekler böyle şeylere önem verir.

Sormayın ya şuan tripten tribe girdiğim için öyle yazdım vallahi. Çok doğru konuştunuz abim de babam da büyük engel. Babası da babamın çok yakın arkadaşı çünkü

Sormayın ya şuan tripten tribe girdiğim için öyle yazdım vallahi. Çok doğru konuştunuz abim de babam da büyük engel. Babası da babamın çok yakın arkadaşı çünkü

İşte bunlar bize önemsiz geliyor ama erkek kısmı için çok önemli malesef. Seni bir emanet gibi görüyordur. Annen bile ne düşünmüş bak. Boşver takma kafana. Annen anlamasa çaktırmadan gidip gelmeler ayarla ailece diyecektim ama artık çok geç bu anneler çok tuhaf ya nasıl anlıyor çözemiyorum. :) Yaşın daha çok genç. Bak belki de konuşunca tanıyınca çok itici gelicekti sana banaa olmuştu öyle. o kadar uğraştım vs bir yerde bir kere buluştuk aman Allahım bu muydu dedim sende öyle düşün. :)

Keşke ufacık bi buluşma da bizim olsaydı belki içimde kalmazdı bu kadar. Çok sağolun bu arada :)

Ay annen çok tatlı bence ya. Önce bakışı yakalamış baban gördü diye korkutmak istemiş bakmış ki sen vazgeçmiyorsun bakmaya devam hemen o an oradaki münasip birine aşık ettirmiş çocuğu. Yani bence

Bunu evlenen abiniz mi annenize söylüyor.Hem de pat diye.Anneniz de size söylüyor..Allah Allah İlginç. Hem de abinizin basının kalabalık olduğu birgün de isi gücü yok annenize mi söylemiş.neyse vardır herşeyde bir hayir.. çıkar kokusu.. Ama bana inandırıcı gelmedi.

Bence de aynen öyle. Belki annenle konuşup üzüntünü dile getirsen, eğer özellikle olumsuz baktığı birşey yoksa, sadece abinin arkadaşı diye sorun yaptıysa, fikrinden vazgeçebilir

Ben annenin söylediklerine inanmadım.
Annenin dedikleri doğru veya yalan bilemem de abinin arkadaşının düğünde kardeşine yaklaşmasını beklemek saçma bence.

Bence annen seni kandırıyor. Çocuk daha ilk gördüğü kıza aşık oldum deyip de kimseye söylemez aynı gün içinde.. Absürd bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…