- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Hayıır evlenen abim değil küçük abim söylüyorBunu evlenen abiniz mi annenize söylüyor.Hem de pat diye.Anneniz de size söylüyor..Allah Allahİlginç. Hem de abinizin basının kalabalık olduğu birgün de isi gücü yok annenize mi söylemiş.neyse vardır herşeyde bir hayir.. çıkar kokusu.. Ama bana inandırıcı gelmedi.
İnşAllah öyledir tek umudumBence annen seni kandırıyor. Çocuk daha ilk gördüğü kıza aşık oldum deyip de kimseye söylemez aynı gün içinde.. Absürd bir şey..
Ahhahahahah güldürdünüz ya sağolunBu kızlar süslenip püslenip düğünlere boşuna gitmiyorlarmış demekki. Bende yıllarca ıyyy düğünmü modunda takıldım sürekli..O yüzden 30 yaşında ancak evlenebildim demekki..
Şuan bana çok mantıklı geldi buuAy annen çok tatlı bence ya. Önce bakışı yakalamış baban gördü diye korkutmak istemiş bakmış ki sen vazgeçmiyorsun bakmaya devam hemen o an oradaki münasip birine aşık ettirmiş çocuğu. Yani bence
Ayyy amiiiiinnnİnsallah kiz onu istemezde sen evlenirsin o kisyle
Ben annemden çok çekiniyorum bu konularda konuşamıyorumBence de aynen öyle. Belki annenle konuşup üzüntünü dile getirsen, eğer özellikle olumsuz baktığı birşey yoksa, sadece abinin arkadaşı diye sorun yaptıysa, fikrinden vazgeçebilir
Allahtan değil ya, evlenen abimin çok yakın arkadaşının kız kardeşiiişin daha kötüsü kız sizin akrabamı ?
Hayırlısı neyse o olsun istiyorummmAh kiyamam sana canim ya
Uzulme ve zamana birak derim
Zaman ya sana onu getirir ya da senin aklindan cikarir
Kafamızda deli planlarrrbence fake profil açıp cocuga facebooktan yaz kendinden bahset o kızla cok yakısıyosunuz falan de uzaktan biri gibi
Ben annemden çok çekiniyorum bu konularda konuşamıyorum
Allahtan değil ya, evlenen abimin çok yakın arkadaşının kız kardeşii
o zaman kız çocuğu beğenmesin diye dua edinAllahtan değil ya, evlenen abimin çok yakın arkadaşının kız kardeşii
Diyo zaten leyla gibi dolanma diyeAçıkça söyleme o zaman. Öyle edalı edalı dolaş, melül melül bak, sorarsa birşey yok de. Anlar o zaman aşk acısı olduğunu
Diyo zaten leyla gibi dolanma diye
Hmm.Anladım ..Ama anneniz inandırıcı gelmedi. Sanki engellemeye çalışıyor gibi.. Yani öyle birşey yok bence. Tabi sizin bir an önce harekete geçmeniz lazim. Yoksa elden gidecek.Hayıır evlenen abim değil küçük abim söylüyor
Ahahahhaah keşke diyebilsem keşkeNe yapayım anne, Leyla olmuşum çoktan de...
Ya da Leyla ne ki benim bu halimin yanında de
Evet annem istemiyor hiç ama benimki de gönül işte anlamıyorHmm.Anladım ..Ama anneniz inandırıcı gelmedi. Sanki engellemeye çalışıyor gibi.. Yani öyle birşey yok bence. Tabi sizin bir an önce harekete geçmeniz lazim. Yoksa elden gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?