- 29 Haziran 2016
- 65
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kolomera95
Merhaba arkadaşlar, size çaresiz olduğum bir durumu anlatacağım. 14 ve 16 yaşında 2 kız kardeşim bana kalmaya geldiler ben evliyim yaş 22. Eşim çok a dan Z ye herseyi düşünüp ilgilenmeye çalıştı onları eglendirmeye ugrastik. Pazartesi günü gece 12 de geldiler bugün perşembe sabahı. Dün geceye kadar herşey çok güzeldi. Vialand alışveriş merkezine gittik , eşim sırf kardeşlerim eğlensin mutlu olsunlar diye sadece girişe çok fazla para ödedi( çünkü biz daha önceden gitmiştik) neyse ye iç gez dolaş. En küçük kardeşim biraz çekingen hala alışamadı eniştesine. Ortancasi ise tam tersi herkese karşı çok konusgandir. Küçük kardeşim utandıgi için teşekkür etmezken Ortancasi olan her durumdan sonra teşekkür etti, oyuncak sirasindayken eşimi ben daha onceden tembihledim onlar genç kız onların yanında bana sarılmak Öpüşmek vs vs yapma diye. Eşim de sırada sıkılırkken bi an kolumu ısırdı benimde canım yaninca bende onunkini isirmaya çalışırken kardeşim bizi resmen azarladi ne yapıyorsunuz siz burda ya çocuklar var gormuyormusunuz diye bi an herkes bize baktı ve yaptığımızda hicbirsey yoktu. Neyse velhasulkelam böyle bi teşekkür etmediği için eşim biraz taktı mi artık anlamadım. Dun de biryere çıkmadk markete gidip alışveriş yaptık abur cubur ne varsa doldurduk eve o arada kizkardesim bir roman beğendi, onuda aldı eşim. okey oynuyorduk evde kız kardeşimle yine alttan alttan atismalari vardı taş toplama durumunda vs. Ama durumun buraya gelicegini düşünmedim. saat 12 falan olduğunda en küçük kız kardeşim uykusu geldiğini ve çık sıkıldığını söyledi ondan 1 el önce tekli oynarken sonra ciftliye dönmüştük. Eşim kardeşimin o lafını duyunca sanki defol git demiş gibi bundan sonra sizle asla okey diye 2 -3 kez üstüne bastırarak söyledi. Oynamazsan oynama ya bizde senle oynamayiz gibi bir karşılık verdik. Sonra geldi direk yatakodasina yattı ben kızların yatağının açtım yatirdim onlari eşimin yanına geldiğimde ise. ( bundan sonra en küçük kardeşim için ( asla iyi davranmayacagim sevmiyorum onu hiçbirşeyi haketmiyor vs vs demeye başladı) diğerine kiyaslamaya başladı. Ona çok iyi davranicam vs vs diye. Bende çok sinirlendim ne demek istiyorsun sen 32 yasindasin onlar senin yarı yaşında kendini onlarlami kiyasliyorsun dedim. Evet ben böyleyim vs vs cevaplara gecistirince çok sinirlendim kalktım kızların yanına gittim. Böyle böyle diyince ağlamaya başladılar. Gece boyunca eşimin yanına 2-3 sefer geldim gittim. Her seferinde Aqua parkı unutun. O kız kardeşini sevmiyorum iyi davranamam artik bize geldiklerinde biryere re goturmicem şimdide goturmeyecegim bu saatten sonra filan demeleri başladı. Kız kardeşlerim de abla biz yarın gidelim vs demeye başladılar. İlk defa ailelerinden ayrılarak tatil amaçlı gelmişlerdi buraya. Dün akşamdan sonra mafoldu hersey. Bu durum karşısında ne yapmalıyım. Bugün kızları göndermek istemiyorum gece 4e kadar sürdü böyle konuş ağla vs. Şuan saat 9 öyle bir uyuyorlarki eşinde ise gitti binbir suratla. Kardeşlerim dün çok üzüldü çok agladilar ortada aslında hicbirsey yokken eşim cok buyuttu kızlar gitmek istiyorlar hatta ben bile kardeşlerine yapılan bu davranış karşısında ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin
anlatırken tam anlatabildimmi bilmiyorum ( çok caresizim aslında eşim birkaç kere böyle saygısız terbiyesiz durumları aileme yaşattı. Ben defalarca baba evine gittim. Belki 4 belki 5. Ama her seferinde barışık özürler diledi affettim. En son boşandk aileme boşandk demedim. Boşanmadan mahkemede barışık dedim. Yani anlayacağınız şu anki durumda geceden beri uyumuyorum. 14-16 yaşında kardeşlerim kocamdan daha olgular abla sen yeterki üzülme ağlama yuvan bozulmasın biz yarın gideriz, olmaz vs dediğimde tamam abla 1-2 gün birsey olmamış gibi davraniriz yeterki sen üzülme diyebilecek olgunluktalar. Eşim cezalandırılır gibi hiçbirşey yapmayacağım goturmeyecegim onları derken kardeslerimin bu olgunluğu altında eziliyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor inanin kafam kazan gibi çatliyor